fatalara Σεπτέμβριος 14, 2018 #241 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 Ειναι χαλια τα texture στο εδαφος δεν ειναι θεμα blur. Βγαζω σε λιγο screen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Σεπτέμβριος 14, 2018 #242 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 (edited) On 9/13/2018 at 2:31 AM, konnos said: Συμφωνώ γενικώς με αυτά που λέει ο Jimmy (Jim.. Jimmeh? Timmeh!) Αυτό που με ξένισε λιγάκι είναι οτι στις πολύ χαμηλές ταχύτητες και όταν αφήσει γκάζι, το Lambo αρχίζει να πετάει κώλο αλλά δεν το νιώθεις καλά στο FFB και πρέπει να βασιστείς κάπως στα μάτια σου και στην πρότερη εμπειρία διότι σ το ξαναέκανε στον προηγούμενο γύρο. Σίγουρα είναι δείγμα ότι πίεσες πολύ, απλώς είναι λίγο κουλό διότι αρχίζεις με υποστροφή, αφήνεις γκάζι και σου γυρνάει αργά αργά αλλά πρέπει να το διορθώσεις γρήγορα. Μπορεί να είναι χαρακτηριστικό του Lambo ή να φταίει το σετάπ. So far, so good, τα γραφικά είναι τίμια αλλά το AA θέλει tweaking ακόμη. Είναι θολό στο Temporal και τίποτα ιδιαίτερο στο FXAA. Ομοίως. Το πήραμε προχτες και έπαιξα πρώτη φορά χτες. Τα παρατήρησα κι εγώ αυτά. Επίσης έχω την εντύπωση ότι με χαμηλή ταχύτητα (<ή= 50 Km/h) δεν φρενάρει όσο γρήγορα θα έπρεπε με το ABS στα 6/11. Μόλις το έσβησα σα να διορθώθηκε. Άμα είναι πάντως να πρέπει να κάνω διδακτορικό στις ρυθμίσεις του FFB, όπως το προηγούμενο, άστο καλύτερα... Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 14, 2018 από PetrosD Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 14, 2018 Author #243 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 (edited) Unplayable στο pc μου. Για να έχω 60fps πρέπει να παίζω σαν PS3...στις 2 ώρες έχω refund ε? Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 14, 2018 από liakjim Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 14, 2018 #244 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 Εμενα η μια καρτα σε 1440p ολα epic (motion blur off)με φουλ αμαξια ειναι οριακα.(βροχες βραδυ κλπ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Σεπτέμβριος 14, 2018 #245 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 πριν 4 λεπτά, το μέλος liakjim έγραψε: Unplayable στο pc μου. Για να έχω 60fps πρέπει να παίζω σαν PS3...στις 2 ώρες έχω refund ε? Τι εννοείς unplayable? Κατέβασες shadows από epic πχ και δεν; Με την ταπεινή 770 2GB με σχεδόν όλα epic πλην shadows, AA και ένα δυο ίσως ακόμα, ακόμα και σε αγώνα είναι οκ. Μόνο στα ανοιχτά πλάνα του replay στον αγώνα έχω drops. Αλλά οκ, κλάιν μάιν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Σεπτέμβριος 14, 2018 #246 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 Έχουν κανένα demo για δοκιμή ή πολλά ζητάω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 14, 2018 #247 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 ''Κατεβασε το''. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 14, 2018 Author #248 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 Unplayable σε ΑΙ race λόγω επεξεργαστή Εδώ μόνος μου Ρυθμίσεις και εικόνα Το AC είναι πολύ καλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Σεπτέμβριος 14, 2018 #249 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 Εντάξει καταλαβαίνω, αλλά δεν είναι τίποτα. Σε επόμενο build λογικά δεν θα έχεις θέμα. Σε συνδυασμό και με νέους drivers. Πάντως δοκίμασε να ρίξεις την ανάλυση από στα 1080(1440? νόμιζα tv έχεις), και απενεργοποίησε vsync και fullscreen. Φαντάζομαι θα δεις διαφορά. Και βέβαια εννοείται το AC έχει λιγότερες απαιτήσεις και δεν είναι σε early, άρα αποδίδει καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
konnos Σεπτέμβριος 14, 2018 #250 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 (edited) 2 hours ago, PetrosD said: Ομοίως. Το πήραμε προχτες και έπαιξα πρώτη φορά χτες. Τα παρατήρησα κι εγώ αυτά. Επίσης έχω την εντύπωση ότι με χαμηλή ταχύτητα (<ή= 50 Km/h) δεν φρενάρει όσο γρήγορα θα έπρεπε με το ABS στα 6/11. Μόλις το έσβησα σα να διορθώθηκε. Άμα είναι πάντως να πρέπει να κάνω διδακτορικό στις ρυθμίσεις του FFB, όπως το προηγούμενο, άστο καλύτερα... Να σου πω την αλήθεια, σήμερα το μεσημέρι μου φάνηκε αρκετά πιο στρωτό από χθες. Το μόνο που έκανα είναι κατεβάσω το Gain στο 82 ή 85 νομίζω. Μπορεί να αρχίζω να προσαρμόζομαι στην αίσθηση και μου φαίνεται οκ. Επίσης το AC δεν είχε τίποτα ιδιαίτερο να ρυθμίσεις στο FFB, μόνο να βάλεις gyro και να ρυθμίσεις το ffb clip να μην έχεις clipping και τέλος. Στο ProjectCars 1 k 2 να δεις ρυθμίσεις να σου φύγει η μαγκιά Όλα μου φαίνονται εύκολα τώρα... @liakjim To temporal είναι πιο ελαφρύ απ το FXAA? Για ρίξε και το mirror quality και ξαναπες. Σίγουρα σηκώνει optimization βέβαια, αλλά δυστυχώς με την κάρτα αυτήν δε θα πας μακριά από δω και μπρος, UE4 είναι θηριάκι. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 14, 2018 από konnos Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 14, 2018 Author #251 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 Το FFB ξενίζει λίγο αλλά όταν συνηθίσεις αρέσει.Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Σεπτέμβριος 14, 2018 #252 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 0.1.1- fixed AI remaining without fuel- fixed crash caused by faulty recognition of T500 Gear Shifter- fixed time loop after midnight- added starter and ignition command on Controller Page- fixed car lights not working when opponents visibility video option is used- fixed backfires and other particles visible on hidden cars when opponents visibility video option is used- fixed misleading option values with AA and visible opponents- fixed marshal spline detection- expanded camera FOV and frame rate limits- visual and LOD tweaks to the Lamborghini Huracán GT3- disabled saving the discord username for in build configuration- slightly increased the retry-interval after a disconnect from the servers- added proximityIndicatorsVisible setting to hud.json- fixed music looping in some conditions- tweaked volume for reverb zones 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Σεπτέμβριος 14, 2018 #253 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 Με την 0.1.1 πάντως διορθώθηκε το oscillation που είχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 14, 2018 Author #254 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 Βάλτε 640 μοίρες για 1:1 τιμόνι. Αχ τα αυτιά μου. Τί ήχος!Στάλθηκε από το m2 note μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 14, 2018 #255 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 Αρα πρακτικα, για αυτο το παιχνιδι, δε χρειαζομαστε shifter.. Σωστα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 14, 2018 Author #256 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 πριν 4 λεπτά, το μέλος GoMaR έγραψε: Αρα πρακτικα, για αυτο το παιχνιδι, δε χρειαζομαστε shifter.. Σωστα; ΌΧι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Σεπτέμβριος 14, 2018 #257 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 (edited) Εγω το χρησιμοποιω για τα εξτρα buttons(abs, tc κτλ) 9 minutes ago, liakjim said: ΌΧι "οχι, λες μ@λ@κιες?" ή οχι δεν χρειαζεται?...τα επεξηγούμε αυτα Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 14, 2018 από Lazy Dog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liakjim Σεπτέμβριος 14, 2018 Author #258 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 @fatalara για δοκίμασε μετά το hotfix. Διαβάζω ότι έφτιαξε η Fanatec (όπως κ η Thrustmaster) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jumaru99 Σεπτέμβριος 14, 2018 #259 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 (edited) @liakjim Τι έγινε βελτιώθηκε η κατάσταση; Για εσένα Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 14, 2018 από jumaru99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Pappas Σεπτέμβριος 14, 2018 #260 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2018 Πολυ θα ηθελα να μαθω ΤΩΡΑ,μετα το hotfix,τι λεει ο οδηγος αγωνιστικου που ενιωθε τελειο το ffb! Οταν εχεις τρεξει το Norma@Sebring ξερεις τι θα πει ffb και πως πρεπει να σου μιλαει το τιμονι και ας ειναι απο τα φτηνοτερα. Κινηση φοβερη ο Αριστοτελης,ακουσε-το εφτιαξε,μπραβο! Εχουν πολυ δουλεια μπροστα τους,ο μονος τομεας που καπως δεν ποναει ειναι ο ηχος. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts