Jump to content

Black Ice II Xtreme 120 Dual με 1/2 ρακόρ

Black_Maba

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους :)

Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ αυτό το radiator εντός Αθηνών? Το Hac εχει ενα παρόμοιο αλλά μάλλον είναι το Black Ice Pro II, λόγω μικρότερων διαστάσεων. Επίσης τα Multirama έχουν το Xtreme που ζητάω, αλλά μόνο με 10mm και 1/4 ρακόρ.

Κάποια βοήθεια?

δυσκολο να βρεις με 1/2 ρακορ αλλα μπορεις να τα αλλαξεις ευκολα και φθηνα

Εγω θα σου λεγα να παρεις ενα απο τρανσιτ. Ειναι χιλιοφορεμενο στο φορουμ(καλως ηρθες) και με πολυ καλες αποδοσεις!

Αρχική απάντηση από pcfreak

δυσκολο να βρεις με 1/2 ρακορ αλλα μπορεις να τα αλλαξεις ευκολα και φθηνα

Μαλλον ετσι θα γινει, απλα με βολευει που στο συγκεκριμενο ψυγειο τα 1/2 ρακορ ειναι με την "πατεντα-βαζεις-βγαζεις σωληνες-χωρις σφυγκτιρακια". Εκτος κ αν υπαρχουν παρομοια στο εμποριο, θα το ψαξω λιγο :)

Αρχική απάντηση από Elu Thingol

Εγω θα σου λεγα να παρεις ενα απο τρανσιτ. Ειναι χιλιοφορεμενο στο φορουμ(καλως ηρθες) και με πολυ καλες αποδοσεις!

Καλως σας βρηκα :D

(αν κ το παρακολουθω χρονια το φορουμ, ημουν κ μελος αρκετα παλιοτερα ;) )

Οσο για το θεμα του transit με φρεναρει το κουτακι μου καθως θα χρειαστει περισσοτερες πατεντες για να το προσαρμοσω μεσα οπως το εχω σκεφτει.

Mεσα γενικοτερα δεν αξιζει αν εχεις μικρο κουτι(που απο το λεγομενα σου προβλεπω midi), λογω θερμοτητας. Γενικοτερα οι εξωτερικες υδροψυξεις ειναι καλυτερες. Τωρα αν εχεις κανα στακερ (ακα aristos)...παντως αν δεν ψηνεσαι με τιποτα για το τρανσιτ, τοτε πραγματι θα πρεπει να ταλλαξεις.

ΥΓ κοιτα το thread του 11 για τα ρακορ. Μπορει να σε βοηθησει...:)

Αρχική απάντηση από Elu Thingol

Γενικοτερα οι εξωτερικες υδροψυξεις ειναι καλυτερες.

Eλπιζω να εννοεις απλα να βαλει το ψυγειο εξω απο το κουτι κ οχι κανενα ετοιμο συστημα σε στυλ Aquarious.

They Suck!

Eννοειται το ψυγειο εξω απο το κουτι!!

Γενικοτερα μου τι σπανε οι ετοιμες wc!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.