Black_Maba Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2005 Καλησπέρα σε όλους Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρώ αυτό το radiator εντός Αθηνών? Το Hac εχει ενα παρόμοιο αλλά μάλλον είναι το Black Ice Pro II, λόγω μικρότερων διαστάσεων. Επίσης τα Multirama έχουν το Xtreme που ζητάω, αλλά μόνο με 10mm και 1/4 ρακόρ. Κάποια βοήθεια?
pcfreak Απρίλιος 10, 2005 #2 Απρίλιος 10, 2005 δυσκολο να βρεις με 1/2 ρακορ αλλα μπορεις να τα αλλαξεις ευκολα και φθηνα
Elu Thingol Απρίλιος 10, 2005 #3 Απρίλιος 10, 2005 Εγω θα σου λεγα να παρεις ενα απο τρανσιτ. Ειναι χιλιοφορεμενο στο φορουμ(καλως ηρθες) και με πολυ καλες αποδοσεις!
Black_Maba Απρίλιος 10, 2005 Author #4 Απρίλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από pcfreak δυσκολο να βρεις με 1/2 ρακορ αλλα μπορεις να τα αλλαξεις ευκολα και φθηνα Μαλλον ετσι θα γινει, απλα με βολευει που στο συγκεκριμενο ψυγειο τα 1/2 ρακορ ειναι με την "πατεντα-βαζεις-βγαζεις σωληνες-χωρις σφυγκτιρακια". Εκτος κ αν υπαρχουν παρομοια στο εμποριο, θα το ψαξω λιγο Αρχική απάντηση από Elu Thingol Εγω θα σου λεγα να παρεις ενα απο τρανσιτ. Ειναι χιλιοφορεμενο στο φορουμ(καλως ηρθες) και με πολυ καλες αποδοσεις! Καλως σας βρηκα (αν κ το παρακολουθω χρονια το φορουμ, ημουν κ μελος αρκετα παλιοτερα ) Οσο για το θεμα του transit με φρεναρει το κουτακι μου καθως θα χρειαστει περισσοτερες πατεντες για να το προσαρμοσω μεσα οπως το εχω σκεφτει.
Elu Thingol Απρίλιος 10, 2005 #5 Απρίλιος 10, 2005 Mεσα γενικοτερα δεν αξιζει αν εχεις μικρο κουτι(που απο το λεγομενα σου προβλεπω midi), λογω θερμοτητας. Γενικοτερα οι εξωτερικες υδροψυξεις ειναι καλυτερες. Τωρα αν εχεις κανα στακερ (ακα aristos)...παντως αν δεν ψηνεσαι με τιποτα για το τρανσιτ, τοτε πραγματι θα πρεπει να ταλλαξεις. ΥΓ κοιτα το thread του 11 για τα ρακορ. Μπορει να σε βοηθησει...
Samael Απρίλιος 10, 2005 #6 Απρίλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Elu ThingolΓενικοτερα οι εξωτερικες υδροψυξεις ειναι καλυτερες. Eλπιζω να εννοεις απλα να βαλει το ψυγειο εξω απο το κουτι κ οχι κανενα ετοιμο συστημα σε στυλ Aquarious.They Suck!
Elu Thingol Απρίλιος 10, 2005 #7 Απρίλιος 10, 2005 Eννοειται το ψυγειο εξω απο το κουτι!!Γενικοτερα μου τι σπανε οι ετοιμες wc!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.