p55 Φεβρουάριος 19, 2018 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2018 πριν 8 ώρες, το μέλος jax7480 έγραψε: Θα σου έγραφα και για σκούπα αλλά θα χρειαστείς υπογλώσσιο όταν δεις την τιμή. Μήπως η σκούπα φοράει 16απύρηνο επεξεργαστή και δυο 1080 ti; 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Φεβρουάριος 19, 2018 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2018 Φούρνο - Εστίες έχουμε Miele. Είμαι 100% ευχαριστημένος από απόδοση - ποιότητα κατασκευής και έχοντας δει αρκετούς, μπορώ να πω πως τα αξίζει τα λεφτά του. Ψυγείο Liebher με διπλό μοτέρ made in austria και στους αργείτικους καύσωνες που η θερμοκρασία στην κουζίνα μπορεί να φτάσει και 38 βαθμούς δεν έχει κωλώσει ποτέ. Πλυντήριο πιάτων επίσης Miele. Στα 6 χρόνια έβγαλαν σκουριές τα καλάθια και μετά από κράξιμο στην μαμά εταιρεία μου έκαναν δώρο ένα σετ καινούργια. Πλυντήριο ρούχων. Ένα 8κιλο Samsung βγήκε off στα 6 χρόνια με σπασμένη αράχνη. Κόστος επισκευής κάπου 200 ευρώ, ;όταν ένα αντίστοιχο καινούργιο κόστιζε κάπου 350-400 οπότε αγόρασα πλυντήριο - στεγνωτήριο Beko. Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές. Σκούπα Miele. Δεν την αλλάζω με τίποτα. Εντάξει την αλλάζω ίσως με Dyson. Σημειωτέον είναι από τις παλιές μετα μοτέρ των 2000+ kW. Αν δεν είσαι χειροδύναμος, στο φουλ δεν κουνιέται. Όσον αφορά τώρα το τι σου προτείνω, o μπατζανάκης μου που έχει το τοπικό κατάστημα της Electronet στο Άργος μου έχει πει πως τα Beko έχουν εξαιρετική απόδοση προς τιμή και δείχνουν να είναι σκυλιά ως προς την αντοχή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salde Φεβρουάριος 19, 2018 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2018 1 hour ago, GriGaS said: Εντάξει την αλλάζω ίσως με Dyson. Εσύ Βρούτε; Μην κάνεις τέτοιο λάθος, ξέχνα τις Dyson ή διάβασε περισσότερο για αυτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Φεβρουάριος 19, 2018 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2018 Δεν το έχω ψάξει, απλά είχαμε μια όρθια στην Αγγλία όταν έκανα μεταπτυχιακό πριν 14 χρόνια και από όσο θυμάμαι ήταν πολύ δυνατή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Μάρτιος 12, 2018 Author #25 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2018 Παιδιά επαναφέρω λίγο το θέμα μιας και ακόμα η αγορά δεν έχει γίνει. Υπάρχει κάποια αποψη για την whirlpool? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Νοέμβριος 19, 2018 #26 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2018 Ξεθάβω το θέμα μιας και έχω απορία. Έμεινα από πλυντήριο πιάτων. Η κουζίνα είναι παλιά και θα υποστεί ανακαίνιση σε ορίζοντα max. δύο χρόνων. Προτείνετε να πάρω εντοιχιζόμενο για τα νέα ντουλάπια; Μπορεί ένα εντοιχιζόμενο να σταθεί μόνο του στο υπάρχον κενό προσωρινά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Νοέμβριος 19, 2018 #27 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2018 Να παρεις εντοιχιζομενο. Μπορει να σταθει αν υπαρζουν οι καταλληλες διαστασεις αλλα... επειδη θα λείπει η επενδυση, αρα και το βαρος απο τη πορτα του, το ανοιγμα θα ειναι δυσκολο και το κλεισιμο απότομο. Μπορεις βεβαια προσωρινα να του βαλεις μια μελαμινη να κανεις ευκολα δουλεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Νοέμβριος 19, 2018 #28 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2018 Eγώ το εντοιχιζόμενο το έχω με δικιά του ανοιξείδωτη πόρτα. Την είχα χρυσοπληρώσει (miele γαρ), αλλά το 2009 λεφτά υπήρχαν. Ό,τι και εάν αποφασίσεις να βρεις χώρο για 60άρη. Μη σε πάρει κάποιος στο λαιμό του για 45άρη... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Νοέμβριος 19, 2018 #29 Κοινοποίηση Νοέμβριος 19, 2018 (edited) Το δικό μας αν και δεν είναι εντοιχιζόμενο έβγαλαν το καπάκι και το πέρασαν κάτω από τον πάγκο. Δεν ξέρω βέβαια αν γίνεται σε όλα. Πριν μου το φέρουν στο σπίτι από το κατάστημα νόμιζα ότι είναι σαν τα εντοιχιζόμενα που βάζεις πχ ξύλο στην πρόσοψη. Εσύ θέλεις να έχει αυτήν την δυνατότητα; Επίσης συμφωνώ με τον grigas να πας σε 60αρι και εμένα ήταν για 45 το κενό αλλά μικρυνα το ένα ντουλάπι για να βαλω 60αρι Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 19, 2018 από l3ft3ris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts