kuza Φεβρουάριος 17, 2018 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος l2phile έγραψε: Δεν το ήξερα. Απ'οτι βλέπω όχι. Η Revolut σου δίνει Mastercard και την χρησιμοποιείς σαν κανονική κάρτα οπουδήποτε (το Skrill πχ έλεγε για online αγορές, πρέπει να έχουν επιλογή να πληρώσεις με Skrill) . με skrill πληρωνεις και με την καρτα.Μπορεις να φορτισεις με προπληρωμενη αυτην την revolut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 17, 2018 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2018 1 minute ago, kuza said: με skrill πληρωνεις και με την καρτα.Μπορεις να φορτισεις με προπληρωμενη αυτην την revolut? Δεν έχω δουλέψει ποτέ με προπληρωμενη. Δεν ξέρω τι παίζει με αυτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Φεβρουάριος 17, 2018 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2018 πριν 6 ώρες, το μέλος GriGaS έγραψε: Πάντως δύο πιστωτικές που έχω (μία της Εθνικής και μία της PostCredit - πρώην Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο) έχουν τις επίσημες ισοτιμίες της Visa χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. H Revo παντα εχει καλυτερες ισοτιμιες. Κερδιζεις περιπου 1€ στα 70 Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Φεβρουάριος 18, 2018 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2018 @l2phile δε μου είπε τίποτα, πάλι καλά που έχω εσένα. Θα πάρω μία να έχω στο επόμενο ταξίδι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonymous-root Φεβρουάριος 18, 2018 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2018 Από Ελλάδα θα φύγεις; Χρεωστική Πειραιώς VISA. Χρεώνει τη μετατροπή συναλλάγματος και 2% επί τη συναλλαγή (με κάποιο μέγιστο όριο αν θυμάμαι καλά). Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, πόσο μάλλον αφού στα πληρώνει η εταιρία. Εναλλακτικά, δεν κάνεις καθόλου συνάλλαγμα και πας Σουηδία, οπότε και κάνεις ανάληψη κορώνες από κάποιο ΑΤΜ με την Κάρτα της Εθνικής. Χρεώνει κάποια ευρώ για την ανάληψη εκτός ευρώ. Έχε υπόψη σου ότι το μετρητό δεν παίζει πολύ στη Σουηδία, ακόμα και τσίχλα από το περίπτερο με κάρτα αγοράζουν :D. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 18, 2018 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2018 μπαίνω απο χθες στο revolut αλλά δεν μπορώ να προχωρήσω την διαδικασία εγγραφής κτλπ...μου βγάζει σφάλμα.... Απο Ελλάδα θα φύγω ναι... Μάαλιστα... Βγάζει τίποτα η Σουηδία εκτός απο Σουηδέζες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 18, 2018 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2018 Volvo και IKEA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 18, 2018 Author #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2018 γαιδουράκι ικέα δλδ... μάλιστα...δεν έχει να πάρω τπτ δηλαδή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Φεβρουάριος 18, 2018 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2018 Παρε Volvo και χρεωσε το στην εταιρεια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 18, 2018 Author #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Φεβρουάριος 18, 2018 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2018 Όλα τα πράγματα εκτός από τα είδη του ΙΚΕΑ και τα Volvo είναι πιο ακριβά απ' ότι στην Ελλάδα. Edit. Εκτός αν "παρεις" καμία Σουηδεζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Φεβρουάριος 18, 2018 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος f117 έγραψε: μπαίνω απο χθες στο revolut αλλά δεν μπορώ να προχωρήσω την διαδικασία εγγραφής κτλπ...μου βγάζει σφάλμα.... Απο Ελλάδα θα φύγω ναι... Μάαλιστα... Βγάζει τίποτα η Σουηδία εκτός απο Σουηδέζες? δεν σου περναει την ελληινικη καρτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 18, 2018 Author #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2018 μετά απο την εγκατάσταση της εφαρμογής που σου ζητάει το κινητό μου λεει sorry και δεν προχωράει Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 19, 2018 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2018 Sorry σκετο; Γενικά πάντως όπως λέει περίπου και ο anonymous, οτιδήποτε το δικαιολογει η εταιρεία, αγόρασε το με όποιον τρόπο να'ναι. Απλά το θέμα είναι να μην στον πιάσουν σε δικές σου αγορές. Και πάνω σε αυτό. Αν είναι να χαλάσεις 100 ευρώ έξτρα, άντε θα χάσεις 2-5 ευρώ βαριά . Αν θες όμως να ενισχύσεις την οικονομία της Σουηδίας,εκεί καλύτερα να βρεις άλλον τρόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 19, 2018 Author #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2018 @l2phile άλλαξα το κινητό rom (όχι λόγω αυτού) και τώρα το πέρασα κ είναι οκ! πρέπει να βάλω 10 € + για να μου στείλουν την κάρτα λέει κτλπ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 19, 2018 Author #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2018 Και μου έχει ρίξει άκυρο και στην χρεωστική της eurobank κ εθνική....... αχμμμμμμμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Φεβρουάριος 19, 2018 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2018 lol. Ναι, συγνώμη δεν ξέρω τι παίζει με τις ελληνικές κάρτες. Ίσως οι @slalom και @Yonah μπορούν να βοηθήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 19, 2018 Author #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2018 θα πάρω αύριο τηλ να ρωτήσω στην eurobank... έπρεπε παντως να φόρτιζε και με κανα paypal Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Φεβρουάριος 19, 2018 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2018 ειναι αποκλεισμενες ολες οι ελληνικες χρεωστικες/προπληρωμενες. 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Φεβρουάριος 20, 2018 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2018 Αποκλεισμένες γενικώς ή από την Revolut; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts