therock Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2018 O δεκτης λειτυοργει και σε συσκευες εκτως PC, πχ tablet, TV οτιδηποτε εχει usb και υποστηριζει keyboard mouse? Επισης μπορω να συγχρονισω συσκευες που δε λειτουργουν με non-unifying? Ο non-unifying receiver σιγουρα δε κανει για κατι περα απο το προιον με το οποιο ηρθε. Θελω ομως να ξερω για το αναποδο, αν δηλαδη ο unifying μπορει να χρησιμοποιησει παλιοτερες συσκευες που ηρθαν χωρις αυτον (πχ εχω ενα παλιο Logitech numpad) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Φεβρουάριος 15, 2018 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 15, 2018 (edited) πριν 41 λεπτά, το μέλος therock έγραψε: O δεκτης λειτυοργει και σε συσκευες εκτως PC, πχ tablet, TV οτιδηποτε εχει usb και υποστηριζει keyboard mouse? Επισης μπορω να συγχρονισω συσκευες που δε λειτουργουν με non-unifying? Ο non-unifying receiver σιγουρα δε κανει για κατι περα απο το προιον με το οποιο ηρθε. Θελω ομως να ξερω για το αναποδο, αν δηλαδη ο unifying μπορει να χρησιμοποιησει παλιοτερες συσκευες που ηρθαν χωρις αυτον (πχ εχω ενα παλιο Logitech numpad) Με unifying usb εχω βρει και πληκτρολογιο non-unifying logi .... για καποιο λογο xD Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 15, 2018 από kpetros Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Φεβρουάριος 16, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2018 Αν ειναι καινουριο ισως, τωρα θα δοκιμασω εγω ενα παλιο Numpad γιατι το dongle του ηταν γκουμουτσα (συν οτι τρως αλλη μια usb) Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Φεβρουάριος 16, 2018 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2018 Δεν ξερω αν η τηλεορασεις υποστηριζουν Mouse, αλλα εβαλα το unfify receiver στη usb της sony smart tv xe70 που χω, και δεν επαιρνα κινηση mouse μεσω τηςυπαρχουσας εφαρμογης youtube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts