Elu Thingol Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2005 Γεια σας παιδες! Ανοιξα αυτο το thread για να δω ποσοι χρηστες ειναι lotr fans. Fan εγω τουλαχιστον θεωρω μονο αυτους που εχουν διαβασει καποιο απο τα βιβλια του JRR Tolkien για το lotr, και ΑΝΤΕ και αυτους που εχουν δει τις ταινιες, αν και αυτοι που εχουν δει μονο τις ταινιες εχουν παρει μια ΠΟΛΥ παραμορφωμενη εικονα του πως ειναι στην πραγματικοτητα...τεσπα! Οποιος εχει κατι να ρωτησει, επισημανει κλπ. ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι μπορει να το κανει και επισης αν καποιοι εχουν, αγορασει κατι το δυσευρετο που αφορα το lotr η εχουν κατασκευασει η ζωγραφισει κατι(ακα εγω) μπορουν να το ποσταρουν. Εγω πρωτα θα περιμενω να δω τι παιζεται με τους fans και μετα θα ποσταρω τις φωτογραφιες μου. Αντε να δουμε... :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 :OT: fun= πλάκα, αστείο, γέλιοfan= οπαδός, φίλαθλος, υποστηρικτής (αλλά επίσης και ανεμιστήρας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Απρίλιος 9, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Βασικα δεν ημουν σιγουρος οποτε διαλεξα ενα απτα δυο και το εβαλα...ενα μπορειτε admins αλλαξτε το στο ονομα...αποτι βλεπω δεν θαμαστε αρκετοι αλλα τεσπα...θα δουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Απρίλιος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Elu Thingol [Σήμερα, στις 23:52] Βασικα δεν ημουν σιγουρος οποτε διαλεξα ενα απτα δυο και το εβαλα...ενα μπορειτε admins αλλαξτε το στο ονομα... αποτι βλεπω δεν θαμαστε αρκετοι αλλα τεσπα...θα δουμε! Αντρα της Melian εχω διαβασει τα κλασικα 3 του Tolkien + διαβαζω το 1ο απο τα 2 βιβλια του Παρουση με αναλυσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gi0 Απρίλιος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Count me in! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.K Απρίλιος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Ενδιαφέρον ακούγεται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Απρίλιος 10, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Εχω διαβασει χομπιτ, τριλογια του αρχοντα κ καπου στην σ200 παρατησα το σιλμαριλιον!Απ τις ταινιες καλυτερη μου ειναι γενικα η δευτερη, ενω κ η τριτη εχει μερικες τελειες φωτογραφιες, οπως πχ εκει που φευγει ο βασιλιας της γκοντορ απο τον βραχο...Ειμαι φαν...δωδεκαρης κιολα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Απρίλιος 10, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 ΧΟμπιτ, Αρχοντα, Σιλμαριλιον, Unfinished Tales... Απο τις ταινιες δε μου αρεσε καμία. Όχι πολύ τουλάχιστον. Man doesn't walk to Mordor like this, there's evil there that does not sleep...btw Boromir rulz Link to comment Share on other sites More sharing options...
No Quarter Απρίλιος 10, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 LOTR (Ελληνικά / Αγγλικά), Hobbit, Silmarilion τις ταινίες και τα extended edition τους. Απο τις ταινίες μου άρεσε πολύ το 2ο μισό του Fellowship. Και η μάχη στο Helms Deep καλή ήταν. Αλλά γενικά ήταν πολύ μετριες σε σχέση με την πηγή. Ειδικά το Return of the King ήταν τραγωδία... Κατακρεουργημένοι χαρακτήρες, χαμένα μοτίβα, παρερμηνευμένα θέματα - τα είχε όλα.Πάντως ξεκαθάρισε τι θέλεις να έχεις. Peter Jackson's view on LOTR fan club ή Tolkien Appreciation Society. Μεγάλη διαφορα... Το 2ο συμπεριλαμβάνει το πρώτο αλλά δεν ισχύει και το αντίστροφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Απρίλιος 10, 2005 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Eτσι παιδια μπραβο!! Και εγω οταν ειχα δει την πρωτη τρελεθηκα και αρχισα να διαβαζω τολκιν, οταν τελειωσα το πρωτο βιβλιο ξαναειδα την ταινια και τρελαθηκα απο τις ελειψεις, διαφορες κλπ. (holllywood βλεπετε)και οταν ειδα και τις αλλες δυο μια απο τα ιδια. Βεβαια οι "ελλειψεις" ειναι λογικες γιατι αλλιως καθε εργο θα κρατουσε 4-5 ωρες αλλα τις προσθηκες ρε γ@μωτο τι τις θελανε?!?!?! Οταν εβλεπα τους λυκους να ερχονται και να επιτιθονται μουρθε να βαλω τα κλαματα!! :wall: Τεσπα!...καλουτσικες ηταν γενοκοτερα...λοιπον ποσταρω και τις φωτογραφιες απο τα πραγματα που εχω κατασκευασει....εδω ειναι ο 3ος χαρτης της middle earth (εχω αλλον εναν σε "σκιτσo edition" σε απλο χαρτι και εναν εγχρωμο παλι σε απλο χαρτι...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 10, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Οι ταινίες ειναι φοβερές . εχω τις εκτεταμένες εκδόσεις. τα βιβλία δεν τα έχω διαβάσει δεν εχω χρόνο .. ενας φιλος τα εχει μελετησει τα βιβλια και μου τα εξηγεί καμια φορα .. εχω και μερικες αφήσες , τον χαρτη , την Liv Tyler (Arwen) , και τον Kandalf τον ’σπρο , :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Απρίλιος 10, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 A καλα που μου το θυμισες! Τωρα αν δεν βαρεθω θα αρχισω το σκαλισμα για να φτιαξω το staff του Gandalf, το ασπρο. εχω ηδη παρει ενα τεραστιο ξυλο, αλλα αποτι βλεπω πριν απο το τελος καλοκαιριου δεν τελειωνει με τιποτα, λογω μεγεθους. Παντως θα βγει γ@ματο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fireknight Απρίλιος 10, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 +1 εδω ..μαγεμενος απο Lotr 1,2,3 , Silmarillion , Hobbit , και 'τελειωνω' το Unfinished tales :banging: :banging:προτινω το www.lotrplaza.com για τους φανατικους και www.tolkienonline.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Απρίλιος 10, 2005 Author #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Τα φορουμ που προτεινει μαμανε! Οσοι πιστοι προσελθετε! Και εισαι και απο σαλονικα!...χμμμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Απρίλιος 12, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 2 πραγματακια που εχω παρει απο το tolkientown.com Εσκασαν μυτη φετος στο καρναβαλι της ξανθης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Απρίλιος 12, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Και ενα ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Απρίλιος 12, 2005 Author #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Xmmm με δελεαζεις τωρα!!! Πολυ ωραιο! Χρυσο ειναι? Αν ναι ποσα καρατια? Ποσο το πηρες?:) Mαλλον μπρουτζινο το κοβο ομως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Απρίλιος 12, 2005 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 μπρουτζινο με τα χιλια...δεν ειμαστε για χρυσα Αν βλεπεις αρχιζε να ξεφτιζει κιολας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Απρίλιος 13, 2005 Author #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Ναι το ειδα. γιαυτο το ειπα το τελευταιο...ριχτου ενα καθαρισματακι να στανιαρει ρε! Τωρα που θα παω σπιτι θα ποσταρω το δικο μου. Ειναι ασημενιο και καποτε ηταν επιχρυσο. Αλλα απο την πολυ χρηση...μου φαινεται οτι θα παω για ενα χρυσο...ολοχρυσο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elu Thingol Απρίλιος 13, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 13, 2005 Nατο. Η φωτο ειναι λιγο περιεργη αλλα δυστηχως απο πιο κοντα δεν εστιαζει η μηχανη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.