Seek & Find Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2018 Ειμαι σε αναζητηση budget tv box και πηρε το ματι μου αυτο του τιτλου. Μπορειτε να το δειτε και εδω. Το θελω για kodi και να του βαλω τα plug-ins του κτλ. Το εχει δοκιμασει κανεις; Αξιζει; Βαζω κανονικα kodi απο playstore και τα plugins και ειμαι οκ η θα εχω καποια δυσαρεστη εκπληξη; Δεν εχω προτερη εμπειρια γι αυτο και ρωταω οποτε αμα ειπα καμια μπαρουφα... Τα παραπονα στον @tommybertsen Ευχαριστω παιδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Φεβρουάριος 14, 2018 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 14, 2018 Ξεχασα να πω αν εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο μεσα σε αυτο το ευρος τιμης.. ελευθερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Απρίλιος 19, 2018 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2018 Τελικά το πήρες να μας πεις την γνώμη σου μιας και ψάχνω tvbox κοντά στο 50άρικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Απρίλιος 19, 2018 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2018 Οχι φιλε μου τελικα πηγα σε κατι πιο "safe" mx3q pro στα 37€ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Απρίλιος 19, 2018 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2018 Δώσε κανένα link γιατί δεν το βρίσκω αναζητώντας mx3q pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seek & Find Απρίλιος 20, 2018 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2018 Ε ναι γιατι ειμαι καζζζζμας δεν ειχε 3 μεσα.. εδω εισαι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts