edward Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2018 Έχω το foxit reader και όταν ανοίγω ένα pdf και θέλω να κάνω αντιγραφή του κειμένου και επικόλληση σε ένα text document ή στον browser αντί για κανονικά γράμματα μου βγάζει αυτό ǽȊīǿȈȉȍȃ - ĭȊȁǹȀȍȃ Το ίδιο και με το adobe reader.Καμιά ιδέα πως να το διορθώσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Φεβρουάριος 8, 2018 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2018 (edited) Έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις με τις οποίες παράχθηκε το pdf. Δεν υπάρχει λύση. Μόνο να το μετατρέψεις εικόνα και να το περάσεις από οπτική αναγνώριση με κατάλληλο λογισμικό, αν θέλεις οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσεις το κείμενο. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 8, 2018 από gdp77 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Φεβρουάριος 8, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2018 Πω ρε γμτ.Εντωμεταξύ κατέβασα οτι φόντο υπήρχε απ'το internet και το πέρασα στα windows fonts μήπως ήταν αυτό το πρόβλημα.Ήθελα να γράψω τις θέσεις μιας προκήρυξης και επειδή είναι πολλές έχω λιώσει το πληκτρολόγιο να γράφω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Φεβρουάριος 8, 2018 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2018 Παλιά τα μετέτρεπα με το Abbyy Finereader Professional, για κάνε μια δοκιμή. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Φεβρουάριος 8, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2018 Τα έγραψα όλα στο χέρι πριν δω αυτό το post,μου φυγε ο καρπός . Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Φεβρουάριος 8, 2018 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2018 Παλιά πάλευα με διάφορα ΑΒBΥΥ κλπ αλλά τελευταία με έχει βολέψει πολύ το ilovepdf για μετατροπή σε word και για κόψιμο/ράψιμο pdf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Φεβρουάριος 8, 2018 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2018 Λοιπόν,έκανα μια δοκιμή και το μετέτρεψα σε word με το ilovepdf.Οι θέσεις εργασίας που περιγράφονται φαίνονται πάλι στα κινέζικα.Το κείμενο με τις προυποθέσεις κτλ είναι κανονικά στα ελληνικά και μπορώ να το κάνω κόπι πάστε άρα ισχύει αυτό που έγραψε ο gdp77 στην αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts