Jump to content

DC++ Προβλημα

giorgos_cupra

Recommended Posts

Τι προβλημα υπαρχει με το DC τωρα τελευταια και δεν μου βγαζει αποτελεσματα στο Search.Ενας φιλος μου μου ειπε οτι και αλλοι χρηστες εχουν προβλημα..Ξερεις κανενας τι παιζεται:...: :TD:

Καταρχήν αν έχεις ADSL (λέω για dynamic σύνδεση ) για να μπεις σαν ACTIVE χρησιμοποίησε κανένα προγράμματακι σαν το No- ip διοτι αλιως θα εχεις πρόβλημα.

Δεύτερον και πολύ βασικό, πράγμα που είχα πάθει και εγώ, έλεγξε τις ρυθμίσεις του Firewall σου. Αν χρησιμοποιείς το firewall των windows απενεργοποίησε το και αν χρησιμοποιείς κάποιο άλλο μη το βάζεις se stealth mode..

Πχ όταν έμπαινα στο dc++ και είχα το zone alarm στο High ούτε search δεν έπαιρνα αλλά ούτε λίστα!!

• 3 weeks later...

Κοίτα λίγο αν σου βλέπει τον φάκελο που έχεις κάνει share αν οκ, δες τα slots που έχεις ανοιχτά να είναι τουλάχιστον 5, αν τιποτα τότε κάνε απέγκατάσταση το πρόγραμμα και βάλτο πάλι από την αρχή.:banging:

Αρχική απάντηση από helloween [Σήμερα, στις 00:17]

Κοίτα λίγο αν σου βλέπει τον φάκελο που έχεις κάνει share αν οκ, δες τα slots που έχεις ανοιχτά να είναι τουλάχιστον 5, αν τιποτα τότε κάνε απέγκατάσταση το πρόγραμμα και βάλτο πάλι από την αρχή.:banging:

δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να ανοιξεις 5 slots...

τρια καλα hubs των 300-600ΤB εκαστο....

με δυο slots ανοιχτα αρκουν....

και ετσι κρατας και το upload σε λογικα επιπεδα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.