Jump to content

Η καλή μέρα απ' το πρωί φένεται...

JiMk

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

ευχομαι καλο τελος!!

κατι ασχετο ειναι αυτο:αφού με δει, πλακώνω τα φρένα και πέφτω στην αριστερή κολόνα του, αριστερή πίσω πόρτα και δεξιά πίσω ρόδα

πως γινεται αυτο ρε σ???σορρυ κιολας αλλα εχω απορια:D

υποθετω οτι ο ''φταιχτης'' βγηκε απο καποιο στενο...και1) ο τζιμακος θα κοιτουσε καμια γκομενιστα στο παραπλευρο πεζοδρομιο 2)η θα ετρεχε με περισσοτερα απο 60 χιλ...

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από amartolos

υποθετω οτι ο ''φταιχτης'' βγηκε απο καποιο στενο...και1) ο τζιμακος θα κοιτουσε καμια γκομενιστα στο παραπλευρο πεζοδρομιο 2)η θα ετρεχε με περισσοτερα απο 60 χιλ...

ρε σ πως ειναι δυνατον και δεξια ροδα και αριστερη πορτα?????Βασικα καπου εχει μπερδευτει το αριστερα με το δεξια...απο οτι βλεπω και απο τις φωτο...

SOLID SNAKE 4:JIM'S SAXO ON THE ROAD

:hehe: :hehe: :hehe:

sry jim αλλα δεν αντεξα:flower:

Αρχική απάντηση από JiMk

Λάθος μου αριστερή πόρτα ήθελα να πω. Μέχρι και οι περαστικοί απόρισαν για το αμάξωμα της mercedes, εγώ πήγαινα με 60 και έφταιγε ο άλλος.

60 και δεν προλαβες να σταματησεις???αντι για βελτιωσεις μαλλον τα φρενα σου επρεπε να πας να κοιταξεις...

η μικρη μου 7χρονη εμπειρια ως οδηγος παντως μου λεει οτι εσυ εφταιγες γιατι οφειλες να σταματησεις....τα πραγματα θα ηταν διαφορετικα αν τον χτυπουσες στο μπροστινο μερος του αυτοκινητου του...anyway περαστικα ...και οχι αλλη γκαντεμια..

Φυσικά μάλλον εννοεί αριστερή πίσω ρόδα αλλιώς να φωνάξουμε το Μόλντερ. Δεν είναι παράλογο αν βρεις τη Μερς σε κούφια σημεία με τη γωνία του μπροστά μέρους να το κάνεις αγνώριστο

JiMk Φιλε μου αφου εισαι εσυ καλα και δεν χτυπησες ολα τα αλλα φτιαχνονται.. ο πατερας μου εμενα βαζει το αμαξι σε παρκινγκ και τρεις φορες μας το χτυπησαν! :jump: Μεσα στο παρκινγκ! της 2 φορες ηταν ο ιδιος, ενας γερος που ειχε παρει παραμαζωμα το πισω αριστερο φτερο και το ειχε κανει σαν χαρτη. Βεβαια το χτυπησε που το χτυπησε ελεγε οτι δεν το εκανε αυτος,αλλα το χρωμα που εμεινε πανω στο αμαξι τα ελεγε ολα. Ευτυχως τα πληρωσε η ασφαλεια του. και την δευτερη φορα μας εσπασε το αριστερο φαναρι μπροστα! απο τοτε το βαζουμε σε αλλη θεση μακρια απο αυτον. :T: Παντως καποιοι ηλικιωμενοι ειναι δημοσιως κινδυνος.

Ναι, οι λαμαρίνες φτιάχνονται αλλά και η Χοάνη .....χοάνη ε Μητσάκο;; Και τι κέρδισες με τα 10 χλμ παραπάνω δηλαδή τώρα στο SAXO;

’λλο να πηγαίνω από 200 σε 250 MHZ... και άλλο από 170-180χλμ....το ένα είναι επικύνδυνο για την ψυχική μας υγεία:wall: :wall: ....το άλλο και για την σωματική.:rip: :rip:

"Βελτιωτικός Οίκος" ...Ωραίο αυτό μου άρεσε.....πολύ trendy ακούγεται...

:hmm:

Αρχική απάντηση από JiMk

Ο Δρόμος ήταν γυαλί... και δε πρόλαβα να σταματήσω...

Snips το τι κέρδισα είναι καθαρά δικό μου θέμα.. εσύ μπορεί να τη βρίσκεις με τα mhz εγώ με τα χλμ, βίτσια είναι αυτά.

Εσυ VTS δεν ειχες?

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

Εσυ VTS δεν ειχες?

VTS με 60 αλογα???χαχαχα...βγαινουν ολα στην φορα.....!

Περαστικα jim...οπως ειπαν και οι αλλοι,εσυ να σαι καλα....οχι το αμαξι

ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ.....ειναι τρελη καγκουρια...

Αρχική απάντηση από Shidokanjohn

καλα ρε Τζιμακο.Πηγες και πεταξες λεφτα σε βελτιωσεις για 60 αλογα?.

Τι να πω.περαστικα παντως.

ρεεει....δεν ξερω αν ειναι 60 αλογα,αλλα οπως το ειδα δεν μου φανηκε για vts....γι'αυτο και ειπα 60(τοσο νομιζω ειναι τα απλα)

Αρχική απάντηση από JiMk [Σήμερα, στις 15:40]

1100 είναι δεν είναι VTS.... και ναι βάζω λεφτά γιατι έτσι μου αρέσει

Αφου εσένα σου αρέσει άσε τους άλλους να τραγουδάνε δικόσου είναι και όπως σου αρέσει!!

Χώσε και μια φωτογραφία του Χριστοδουλόπουλου πίσω να γουστάρεις κάργα!! :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.