Jump to content

Η καλή μέρα απ' το πρωί φένεται...

JiMk

Recommended Posts

Πήγα το πρωί σε βελτιωτικό οίκο, έβαλα Χοάνη και λάμπες τύπου xenon, πήγα μέχρι τα Γιαννιτσά να το ανοίξω να δω αν όντως κέρδισε το αμάξι. Όντως έχει 10χλμ παραπάνω τελική και καλύτερες ρεπρίζ. Μέσα στα Γιαννιτσά που λέτε ενώ πήγαινα με 50-60χλμ, βγαίνει ένας 50άρης με ένα Mercedes C200 kompressor και σταματάει στη μέση του δρόμου αφού με δει, πλακώνω τα φρένα και πέφτω στην αριστερή κολόνα του, αριστερή πίσω πόρτα και αριστερή πίσω ρόδα, μιλάμε το αμάξι δε περπατούσε. Να και η δικές μου ζημιές. Φυσικά φτέει αυτός και θα τα βρούνε οι ασφάλιες...

post-39-1416071838,971_thumb.jpg

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply
:coax: Ποπο Δημήτρη πραγματικά κρίμα... :( Και θυμάμε τις ωραίες βολτούλες που κάναμε στην Έδεσσα :D Αντε εσύ να σε καλά και εύχομαι να φτιαχτεί γρήγορα χωρίς δικά σου έξοδα ενοήτε!!! Αλλά του μλκ του μερσεντάκια... Αντε θα το δώ και την επόμενη φορά πόσο πάνω του έχει πάρει :D ... αν και την επώμενη φορά θα ανέβω με το δικό μου αυτοκίνητο :jump1:

Έχω ασφάλεια νέου οδηγού, σε λαμαρινά το πήγα πολύ γνωστός, οπότε θα κάνουμε και καμια κομπίνα... :p λέω να βάζω τους προφηλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος.. τι λέτε?

Αρχική απάντηση από JiMk

Έχω ασφάλεια νέου οδηγού, σε λαμαρινά το πήγα πολύ γνωστός, οπότε θα κάνουμε και καμια κομπίνα... :p λέω να βάζω τους προφηλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος.. τι λέτε?

:p Κάντω! :p:hehe:

Αρχική απάντηση από PGM [Σήμερα, στις 18:48]

Οι λαμαρινες φτιαχνονται Μητσακο.Εσυ να εισαι καλα ...

Όντως... το καλό με μένα είναι ότι φοράω ζώνη..

Καφρίλα να είναι ο προφυλακτήρας στο χρώμα του αυτοκινήτου? 1η φορά το ακούω αυτό..

Αρχική απάντηση από JiMk

λέω να βάζω τους προφηλακτήρες στο χρώμα του αμαξώματος.. τι λέτε?

εγω παντως δεν θα το έκανα...

ελπιζω ο λαμαρινάς να ειναι καλός. ..

υπαρχουν μερικοί που ειναι πραγματικα τεχνιτες και δεν θα φένεται τπτ!!

υπαρχουν και καποια αλλοι που ειναι οτι κατσει...

ευχομαι καλο τελος!!

κατι ασχετο ειναι αυτο:αφού με δει, πλακώνω τα φρένα και πέφτω στην αριστερή κολόνα του, αριστερή πίσω πόρτα και δεξιά πίσω ρόδα

πως γινεται αυτο ρε σ???σορρυ κιολας αλλα εχω απορια:D

ειναι καλο παντως το οτι καταφερες να εχεις δικιο γιατι αμα τρακαρεις το πισω μερος(οχι το δικο σου) βγαινεις 95% χαμενος

Αρχική απάντηση από JiMk

Πήγα το πρωί σε βελτιωτικό οίκο, έβαλα Χοάνη και λάμπες τύπου xenon, πήγα μέχρι τα Γιαννιτσά να το ανοίξω να δω αν όντως κέρδισε το αμάξι. Όντως έχει 10χλμ παραπάνω τελική και καλύτερες ρεπρίζ. Μέσα στα Γιαννιτσά που λέτε ενώ πήγαινα με 50-60χλμ, βγαίνει ένας 50άρης με ένα Mercedes C200 kompressor και σταματάει στη μέση του δρόμου αφού με δει, πλακώνω τα φρένα και πέφτω στην αριστερή κολόνα του, αριστερή πίσω πόρτα και δεξιά πίσω ρόδα, μιλάμε το αμάξι δε περπατούσε. Να και η δικές μου ζημιές. Φυσικά φτέει αυτός και θα τα βρούνε οι ασφάλιες...

1) μας δουλευεις ρε τζιμακο??θες να πας πεις οτι το saxo εχει καλυτερο αμαξωμα απο την mercedes??

γιατι αν μια mercedes τα φτυνει με μια συκγκρουση 50 χιλιομετρων παω πασο..

2)αν εφταιγες εσυ θα μας το ελεγες??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.