lefteriz Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5, 2018 Έχω ενα λαπτοπακι e7240 και ξάφνηκα σημερα βλεπω δεν ανοίγει καν. Ανάβει το power led για λιγο, γυρναει ο ανεμιστηρας και σβήνει. συμφωνα με το service TAG: Service Provider Start date End date Days in warranty Onsite Service After Remote Diagnosis DELL 2/28/2014 2/28/2019 389 τι πρεπει να κανω; να επικοινωνήσω με DELL Hellas;; θα χρειαστεί να το στείλω εκεί;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Φεβρουάριος 5, 2018 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2018 2108129810 και ερχονται την επομενη στον χωρο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 5, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2018 αχα! Θενκς Ανέστη δεν το περίμενα να κλατάρει το latitude :/ δε παιζει ρολο που εχω αλλάξει το configuration ε;;; (μεγαλυτερος ssd) θα ζητησουν τιποτα χαρτιά;;; από εδώ το πήρα αγγελια... το εχω κανει register στο my account Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Φεβρουάριος 5, 2018 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2018 oxi, δεν ζητανε τπτ απο αποδειξη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάρτιος 10, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2018 Ας ενημερώσω και το thread για το feedback. Ήρθε ο τεχνικός άλλαξε την μητρική , η οποία είχε και αυτή πρόβλημα (δεν δούλευαν keyboard/toucpad). την επόμενη ήρθε άλλη μητρική και τελικά όλα οκ. Τώρα ειμαι με 2 μητρικές χαλασμένες και 2 κλειδιά windows 10 ( το ένα το πέρασα στο λάπτοπ). Να περιμένω τηλεφώνημα για να στείλω τα παλιά πίσω; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Μάρτιος 10, 2018 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2018 Αν δεν τα πήρε ο τεχνικός μαζί του, δε νομίζω να ασχοληθούν άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts