Jump to content

Ο πιο Αθόρυβος 12άρης είναι ???????

mitsosoft

Recommended Posts

Βρήκα (και παράγγειλα) απο Γερμανία 2 120άρηδες ονόματι XILENCE. Τους έχει κανεις ακουστα? Δίνει χαρακτηριστικα 63.5 ψφμ και 26 dBA θόρυβο. Αν ειναι πράγματι έτσι φαίνονται πολύ καλοί για το επίπεδο θορύβου τους. Επίσης στοίχισαν μόνο 5.90 έκαστος

Θα συντροφέψουν 2 Papst στο καινούργιο μου Black Ice Extreme 2.

Για να δούμε

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Elu Thingol

Κατσε τωρα με εκοψες! Γιατι δεν ειναι τα πραγματικα? Ετοιμαζομαι να παρω οχτω για την ψυξη των ψυγειων και θελω να ξερω τι θα παρω...εχεις δει ποτε thunderblade?

Αν πραγματι δεν λεει, τοτε για τον ixtrema τι λετε? Και ποσο κανει και που μπορω να τον βρω?

κανει... οντως καμια σχεση με 21db.... το 26db μου ακουγετε πιο ρεαλιστικο! απο αερα καλα τα παει παντως... τον ριχνεις σε 7v και δεν ακουγετε.... τωρα για τον coolermaster ..δεν τον εχω ακουσει, ισως ειναι καλυτερος!

τσιμπησα προχθες 1 glacialtech 120 απο πλαισιο 7ευρω. τον εβαλα πανω στην slk 900a (με λιγο συρμα σαν και αυτο που δενουν τα καλωδια) και τωρα εχω λιγοτερο θορυβο απο το panaflo 80 των 21db και των 12ευρω. Και οι θερμοκρασιες ειναι πανω κατω οι ιδιες και ψυχω το mobo γενικα. καλη επιλογη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.