VasilisArgos7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31, 2018 Στον υπολογιστή μου έχω την KINGSTON KHX1600C9D3B1/4G 4GB DDR3 PC3-12800 1600MHZ CL9 HYPERX με μητρική GIGABYTE GA-Z68AP-D3 RETAILΈνας φίλος μου, πουλάει την KINGSTON HYPERX 8 GB DDR3 1600MHz CL10 240 Pin γιατί θα κάνει αναβάθμιση στο δικό του μηχάνημα.Υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας;Θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα ή να την αγοράσω;Από άποψη κατάστασης, η μνήμη είναι εξαιρετική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 31, 2018 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 Το λογικο ειναι οχι...αλλα αν δεν την βαλεις πανω δεν μπορεις νασε σιγουρος... Οι πιθανοτητες ειναι σιιγουρα με το μερος σου 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Φεβρουάριος 1, 2018 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2018 Ίσως χρειαστεί να βάλεις την CL10 στην πρώτη θέση που έχεις τώρα την αρχική σου μνήμη. Λογικά θα παίξει αλλά 100% δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς από την στιγμή που έχουν διαφορετικά sub-timings. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Φεβρουάριος 1, 2018 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2018 Και ίδια να είναι @Efialtis .... συμβαίνουν ασυμβατότητες....εγώ με vengeance σε vengeance....αλλο ver. ...ιδια όλα timings Κτλπ... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Φεβρουάριος 1, 2018 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2018 Διαφορετικά revisions/versions της ίδιας μνήμης μπορεί να έχουν και τσιπάκια από διαφορετικό προμηθευτή για να μην πω οτι συνήθως αυτός είναι και ο λόγος. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Φεβρουάριος 2, 2018 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2018 Το λογικό είναι να μην υπάρξει πρόβλημα. Αλλά εφόσον λες ότι θα την πάρεις από φίλο σου, γιατί δεν κανονίζετε να τη δοκιμάσετε πρώτα στο PC σου; 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts