Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Στον υπολογιστή μου έχω την KINGSTON KHX1600C9D3B1/4G 4GB DDR3 PC3-12800 1600MHZ CL9 HYPERX με μητρική GIGABYTE GA-Z68AP-D3 RETAIL

Ένας φίλος μου, πουλάει την KINGSTON HYPERX 8 GB DDR3 1600MHz CL10 240 Pin γιατί θα κάνει αναβάθμιση στο δικό του μηχάνημα.

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα συμβατότητας;

Θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα ή να την αγοράσω;

Από άποψη κατάστασης, η μνήμη είναι εξαιρετική.

Το λογικο ειναι οχι...αλλα αν δεν την βαλεις πανω δεν μπορεις νασε σιγουρος...

Οι πιθανοτητες ειναι σιιγουρα με το μερος σου

• Agree 1

Ίσως χρειαστεί να βάλεις την CL10 στην πρώτη θέση που έχεις τώρα την αρχική σου μνήμη.

Λογικά θα παίξει αλλά 100% δεν μπορεί να σου εγγυηθεί κανείς από την στιγμή που έχουν διαφορετικά sub-timings.

• Agree 1

Και ίδια να είναι @Efialtis .... συμβαίνουν ασυμβατότητες....εγώ με vengeance σε vengeance....αλλο ver. ...ιδια όλα timings Κτλπ...

• Like 1
  • Agree 1

Διαφορετικά revisions/versions της ίδιας μνήμης μπορεί να έχουν και τσιπάκια από διαφορετικό προμηθευτή για να μην πω οτι συνήθως αυτός είναι και ο λόγος.

• Like 1
  • Agree 1

Το λογικό είναι να μην υπάρξει πρόβλημα. Αλλά εφόσον λες ότι θα την πάρεις από φίλο σου, γιατί δεν κανονίζετε να τη δοκιμάσετε πρώτα στο PC σου; 

• Like 1
  • Agree 1