Garic Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30, 2018 Καλησπέρα, έχω βάλει σε 5 σημεία στο σπίτι σε κάθε δωμάτιο μπριζες εθερνετ, και στο κεντρικό που θα πηγαίνουν όλα αυτα σε ένα σημείο θέλει 5 μπριζες και μια έξι για το ρούτερ? Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 30, 2018 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2018 Η 6η θα ειναι η "παροχη" ιντερνετ , οποτε εκει κατεβαζεις το καλωδιο που ερχετε απο τον οτε . Μετα βαζεις το Μodem/router και στελνεις στις 5 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιανουάριος 31, 2018 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 (edited) πριν 6 ώρες, το μέλος Garic έγραψε: Καλησπέρα, έχω βάλει σε 5 σημεία στο σπίτι σε κάθε δωμάτιο μπριζες εθερνετ, και στο κεντρικό που θα πηγαίνουν όλα αυτα σε ένα σημείο θέλει 5 μπριζες και μια έξι για το ρούτερ? Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω Οι μπρίζες ethernet είναι RJ45 . Σε κάθε πρίζα έρχεται ένα καλώδιο τύπου Cat5e ή cat 6 . Όλα αυτά τα καλώδια των πριζών καταλήγουν σε ένα σημείο. Εκεί συνήθως μπαίνει ένα patch panel σαν και αυτό Αυτό σου δίνει το δικαίωμα να συνδέσεις τα άκρα των καλωδίων των πριζών επάνω σε ένα switch . Το switch αυτό που θα κάνει θα είναι να σου μοιράσει το δίκτυο του σπιτιού στις συσκευές και να διευθύνει το εσωτερικό δίκτυο του σπιτιού. Το Switch θα συνδεθεί με το modem/router σου για να πάρεις σύνδεση στον ιστό (internet) . Το modem router θα συνδεθεί σε μια πρίζα (6η) τύπου RJ11 τηλεφώνου . Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 31, 2018 από adpanos 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 31, 2018 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 πριν 23 ώρες, το μέλος Garic έγραψε: Καλησπέρα, έχω βάλει σε 5 σημεία στο σπίτι σε κάθε δωμάτιο μπριζες εθερνετ, και στο κεντρικό που θα πηγαίνουν όλα αυτα σε ένα σημείο θέλει 5 μπριζες και μια έξι για το ρούτερ? Αυτό δεν μπορώ να καταλάβω Αν ειναι σε διαφορετικο χωρο, ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts