DEADLAZARUS Φεβρουάριος 2, 2018 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2018 Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω mode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Φεβρουάριος 3, 2018 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2018 μετά τους wolves/ wizard και ο icy μαχαιροβγάλτης; αχτι σας εχω εσας να το ξερετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 3, 2018 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2018 Αφου μας εχεις αχτι αγορασε το bf1 να μαχαιρωνουμε μαζι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 3, 2018 #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2018 (edited) πριν 17 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Άρα είχε δίκιο ο Ηλίας (@fatalara). Μια χαρά παίζεις (χωρίς stutter/tearing) χωρίς το gsync. Σου λεω, εχεις τοσο χαμηλα fps (50 και κατω) για να εχεις stuttering? οχι tearing θα δεις μετα τα 144 hz-fps οπου εκει ετσι και αλλιως δεν δουλευει το gsync freesync. Θα βαλεις 144 fps limit στο afterburner και τελος. Αχρηστη τεχνολογια... Να το εβαζαν στις κονσολες να πω ναι εδω τι να το κανουμε? Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2018 από fatalara 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 3, 2018 Author #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2018 Καθίστε να τελειώσει η εξεταστική και με τον νέο μήνα θα έρθω στο discord για πολύ σφάξιμο στο bf1 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 3, 2018 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2018 Ε αντε ειχαμε παιξει μερικες φορες παλια 2-3 παιχνιδια και μετα τελος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Φεβρουάριος 3, 2018 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2018 Οποιος μπει discord δεν φερω καμια ευθυνη για το τι θα ακουσει. Θα χρειαστει και γονικη συναινεση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 3, 2018 #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2018 Ρε σεις, θα με ψήσετε, μετά από 10 χρόνια που έχω να πιάσω τέτοιου είδους παιχνίδια στα χέρια μου, να πάρω το bf1, να μάθω τι είναι αυτό το discord και να ξεκινήσω να κάνω το κοτόπουλο. Μόλις το θυμηθώ το παίγνιο, θα σας θερίσω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 3, 2018 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2018 (edited) Μα δεν παιζουμε αντιπαλοι βρε ακυρε Οσον αφορα το discord https://discord.gg/kHRhCgt , εκτος του parental advisory που θα χρειαστει, οποιος τα παει καλα με τα θεια δεν ξερω μπορει να χαλαστει σε μερικες φασεις οταν λαμβανουμε πολυ πιεση... ΥΓ εγω ειχα να παιξω online fps απο το 2006... Αρα στην ιδια μοιρα εισαι και εσυ. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2018 από icy20 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 3, 2018 #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2018 (edited) Επειδή είμαι από κινητό: πρέπει να το εγκαταστήσω το discord και να ενταχθώ στην ομάδα (ωραίο όνομα by the way ) ή γίνομαι μέλος άμεσα; 2ον: Επειδή μιλάμε για mmo fps, δεν ξέρω αν θα την παλέψει ο 4570, έστω και αν τα βάζω όλα low. Προγραμματίζω αναβάθμιση προς Απρίλη μεριά. Όταν έπαιζα cod ii, ήμουν ο δεύτερος καλύτερος sniper (έβγαινα στ' ανοιχτά, δεν κρυβόμουν). Λίγο ξεσκουριασμα θέλω και το έχω. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2018 από DEADLAZARUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Φεβρουάριος 3, 2018 #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2018 (edited) 5 hours ago, icy20 said: Αφου μας εχεις αχτι αγορασε το bf1 να μαχαιρωνουμε μαζι δεν χρησιμοποιούσα σχεδόν ποτε μαχαίρι...από bad company τα είχα αχτι...αδειαζες ολον τον γεμιστήρα και ερχόταν ο άλλος κατά πάνω σου και σε ξέκανε...με ένα χράτς ..ο άτιμος (Παντελής Ζερβός οσκαρική ερμηνεία στην ταινία Μακρυκωσταίοι και Κωντογιώργηδες) με παρέα θαναι ωραια ..το σκέπτομαι...μονο και μόνο να σας ακούω στο discord κια ας μη σκαμπαζω πολλά πολλά... @DEADLAZARUS τι λες;; ψάχνουμε στα κλειδάδικα;; Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2018 από sstav Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 3, 2018 #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2018 31 euro μαζι με τα dlc ελα τπτ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Φεβρουάριος 3, 2018 #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος sstav έγραψε: δεν χρησιμοποιούσα σχεδόν ποτε μαχαίρι...από bad company τα είχα αχτι...αδειαζες ολον τον γεμιστήρα και ερχόταν ο άλλος κατά πάνω σου και σε ξέκανε...με ένα χράτς ..ο άτιμος (Παντελής Ζερβός οσκαρική ερμηνεία στην ταινία Μακρυκωσταίοι και Κωντογιώργηδες) με παρέα θαναι ωραια ..το σκέπτομαι...μονο και μόνο να σας ακούω στο discord κια ας μη σκαμπαζω πολλά πολλά... @DEADLAZARUS τι λες;; ψάχνουμε στα κλειδάδικα;; Πάω για έναν καφέ με τη γυναίκα μου και τη μπεμπούλα μου. Μόλις γυρίσω, αγοράζω bf1 (19 έουρος) και βάζω discord. Ψήσου και συ @sstav. Μάριε, θέλει και τα dlc; Αν ναι, ποια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 3, 2018 #54 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2018 (edited) Παρε το Revolution να τελειωνεις που εχει ολα τα DLC https://www.cdkeys.com/pc/games/battlefield-1-revolution-edition-pc Οσο για το discord απλα κανεις ενα account απο το συνδεσμο που εβαλα παραπανω, κατεβαζεις την εφαρμογη κανεις login με το account σου και εισαι ετοιμος. Μετα οταν βλεπεις ατομα Battlefield καναλι η οποιο αλλο παιζετε παρεες μπαινεις εκει με ενα κλικ και μιλατε κατευθειαν. Ουτε κλησεις ουτε τπτ. Αρκει να ειστε στο ιδιο channel. Και βεβαια μπορεις να κανεις invite και οποιον αλλο θελεις. Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 3, 2018 από icy20 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 6, 2018 Author #55 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2018 (edited) βρε @icy20 με πόσα μέτρα καλώδιο την έχεις συνδέσει ? με ένα 4metro της club 3D (28ευρώ αρνείται να δείξει σήμα) και με ένα 3 μετρο τον 8 ευρώ πάει μέχρι 144hz στα 240 πάει να δείξει αλλά σκαλώνει μήπως θέλει 2μέτρα για τα 240hz ? κατα τα άλλα ωραίο είναι Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2018 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 6, 2018 #56 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2018 LOL ρε . Με αυτο που ειχε μεσα τη συνδεσα. Λες και την εχω μακρια απο το pc. Στους 50 ποντους ειναι απο τον πυργο. Εσυ τι θελεις να κανεις? Να εχεις αλλου την οθονη αλλου τον πυργο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 6, 2018 Author #57 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2018 1 minute ago, icy20 said: LOL ρε . Με αυτο που ειχε μεσα τη συνδεσα. Λες και την εχω μακρια απο το pc. Στους 50 ποντους ειναι απο τον πυργο. Εσυ τι θελεις να κανεις? Να εχεις αλλου την οθονη αλλου τον πυργο? ρε σι 1 hdmi έχει μέσα στο κουτί Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 6, 2018 #58 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2018 Α σας εχουν ριγμενους. Εμενα ειχε και displayport 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 6, 2018 Author #59 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2018 (edited) θα μετρήσω το hdmi να δω τι συνιστά ο κατασκευαστής και θα πάω να πάρω ένα άλλο ίδιο μήκος ... και βλέπουμε ... τα Hz είναι σαν την VDSL στα 4m απλά τίποτα στα 3m 144hz ε του π00στη στα 2m θα παίζει 240Hz L:o;L Edit 1,80m είναι το hdmi Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2018 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Φεβρουάριος 6, 2018 Author #60 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2018 (edited) πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ ωραίο έστω και στα 144hz τα χρώματα αρκετά καλά για TN το μόνο που πείραξα ήταν η φωτεινότητα αντί για 75 που είχε την πήγα στο 50 ! τώρα περιμένω 2metro καλώδιο διότι διάβασα στο manual κάτι για x αντίσταση κλπ να μην ξεπερνάει ώστε για τα 240hz full hd ... αυτά άντε για να δω αν θα πιάσει με μικρότερο καλώδιο τα 240hz γιατί δεν έχει πολύ bleed πρέπει να είσαι ψήρας για να το δεις (το οποίο φαίνεται όταν ανάβει χεχεχε @icy20 ) , που να μπλέκω με RMA επειδή δεν πιάνει 240hz , μόλις έρθει το καλώδιο θα ενημερώσω τι γίνεται Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 6, 2018 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts