f117 Μάρτιος 26, 2023 Author #341 Κοινοποίηση Μάρτιος 26, 2023 Vessel Electric Ball Grip Screwdriver with 5 Bits 220 USB-5 Japan import WWW.EBAY.COM Find many great new & used options and get the best deals for Vessel Electric Ball Grip... Τρελάθηκα όταν το δα...έψαχνα να πάρω bits από vessel... Το ψήνω πολύ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdouze Οκτώβριος 12 #342 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12 Καλησπέρα Ψάχνω να αγοράσω μια πρεσσα για ακροχιτωνια και μια για μονωμένους ακροδέκτες. Έχω μια κινέζικη με διάφορες κεφαλές αλλά είναι απογοητευτική και στα δυο. Για μονωμένους σκέφτομαι την Kudos 0560. Για ακροχιτωνια δεν ξέρω.Ισως της SAS. Κάποια άλλη πρόταση από την εμπειρία σας; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Οκτώβριος 14 #343 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14 Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα! Είμαι λίγο πριν την αγορά αυτού: xTool F1 Ultra - 20W Fiber & Diode Laser Engraver WWW.XTOOL.COM Meet xTool F1 Ultra, the world's first dual-laser engraver that combines a 20W fiber laser and a 20W diode laser. The perfect duo is compatible with almost all material types, supports deep... Θέλω μαζί με τους 3D printers που έχω να ζωντανέψω διάφορες ιδέες που έχω στο μυαλό μου! Περιμένω να δώ μήπως παίξει κάτι καλύτερο στην τιμή σε BF και 11/11. On 13/10/2024 at 12:27 ΠΜ, το μέλος sdouze έγραψε: Καλησπέρα Ψάχνω να αγοράσω μια πρεσσα για ακροχιτωνια και μια για μονωμένους ακροδέκτες. Έχω μια κινέζικη με διάφορες κεφαλές αλλά είναι απογοητευτική και στα δυο. Για μονωμένους σκέφτομαι την Kudos 0560. Για ακροχιτωνια δεν ξέρω.Ισως της SAS. Κάποια άλλη πρόταση από την εμπειρία σας; Ερώτηση, αυτή η εταιρία είναι καλή; Γιατί εγώ θέλω να βρω μια πρέσα της προκοπής για ακροδέκτες Dupont. Έχω πάρει 2 και μου είναι άχρηστες. Πιο εύκολα τα κάνω με ψιλό μυτοτσίμπιδο παρά με αυτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Οκτώβριος 14 #344 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14 (edited) 10 ώρες πριν, το μέλος gkatsogr έγραψε: Γιατί εγώ θέλω να βρω μια πρέσα της προκοπής για ακροδέκτες Dupont Δεν την έχω δοκιμάσει, αυτή που έχω δοκιμάσει και είναι μακράν ότι καλύτερο έχω δουλέψει είναι η πρέσα με τις ανταλλακτικές κεφαλές της Gedore. One moment, please... WWW.PAM.GR Εδώ θα βρεί λύση και ο προηγούμενος φίλος ( @sdouze ), και αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες : Και πρέπει να έχουμα αναφερθεί και σε άλλο σημείο για την πρέσα αυτή , αλλά αυτά εδώ είναι μια χαρά κατατοπιστικά. Καλό διάβασμα , καλές αγορές και -κυρίως- καλή διασκέδαση! Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 14 από Seafalco 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdouze Οκτώβριος 15 #345 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15 Παράθεση On 14/10/2024 at 1:55 ΜΜ, το μέλος gkatsogr έγραψε: Ερώτηση, αυτή η εταιρία είναι καλή; Γιατί εγώ θέλω να βρω μια πρέσα της προκοπής για ακροδέκτες Dupont. Έχω πάρει 2 και μου είναι άχρηστες. Πιο εύκολα τα κάνω με ψιλό μυτοτσίμπιδο παρά με αυτές. Δεν ξέρω αν βγάζει για Dupont.Εχω ακούσει οτι καλή ειναι η Engineer Πρέσα Ακροδεκτών για Dupont 175mm NDR-T/NS39-T - Engineer PA-20 GROBOTRONICS.COM Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα www.grobotronics.com 17 ώρες πριν, το μέλος Seafalco έγραψε: Εδώ θα βρεί λύση και ο προηγούμενος φίλος ( @sdouze ), και αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες : Ευχαριστώ για τις προτασεις!! Τελικά παράγγειλα μια κινέζικη για ακροχιτώνια. Με τις διαφορετικές σιαγώνες έχω αποφασίσει οτι δεν με βολεύουν. Για μονωμένους δεν θα πάρω ακόμα σύντομα όμως. Επόμενη αγορά κοφτάκι VDE!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts