Lakisss Δεκέμβριος 9, 2019 #281 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2019 Επίσης στις κινέζικες φίρμες τα νούμερα στα joule είναι πάντα αισιόδοξα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 9, 2019 #282 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2019 Να κάτι που θα το ήθελα πολύ πριν κάμποσο καιρό 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 9, 2019 #283 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2019 Στο βιντεο φαινεται καλο .... ποσο βολευει ομως οταν κανεις διακλαδωσεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l3ft3ris Δεκέμβριος 9, 2019 #284 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 9, 2019 Θεωρώ πως η συγκεκριμένη συστροφή δεν έχει τόσο καλή επαφή σε φορτία όπως η μπλεξουδα που γίνεται με το χέρι-πενσα. Αν και δεν το έχω δει-δοκιμασει, στο βίντεο φαίνεται κάπως ένας κλώνος κεντρικός και μετά οι άλλοι να είναι σαν ελατήριο στριμμένοι πάνω του. Έτσι μπορεί να χαλαρώσει η επαφή με τον εσωτερικό κλώνο. Σίγουρα κάνεις δουλειά πιο γρήγορα αλλά δεν θα το εμπιστευομουν 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parhs Δεκέμβριος 17, 2019 #285 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2019 (edited) Ξέρει κανεις κάποιο καλο πιστολι για σιλικόνη που να κάνει και για σαλαμια; Τα φτηνα πιστολια με 2-3 ευρώ χαλάνε τουλάχιστον σε εμένα. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 17, 2019 από Parhs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Δεκέμβριος 17, 2019 #286 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2019 (edited) πριν 1 ώρα, το μέλος Parhs έγραψε: Ξέρει κανεις κάποιο καλο πιστολι για σιλικόνη που να κάνει και για σαλαμια; Τα φτηνα πιστολια με 2-3 ευρώ χαλάνε τουλάχιστον σε εμένα. Τα πιστόλια για σαλάμια είναι διαφορετικά και πολύ ακριβότερα από της σιλικόνης. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 17, 2019 από Γιώργος 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 18, 2019 #287 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2019 (edited) πριν 21 ώρες, το μέλος Parhs έγραψε: Ξέρει κανεις κάποιο καλο πιστολι για σιλικόνη που να κάνει και για σαλαμια; Τα φτηνα πιστολια με 2-3 ευρώ χαλάνε τουλάχιστον σε εμένα. Δεν ξέρω τι εννοείς "σαλάμια", για σιλικόνες εχω αυτό https://www.etools.gr/index.php?route=product/product&product_id=5786 αλουμινένιο και δεν καταλαβαίνει τίποτα, σκυλί. Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 18, 2019 από KTM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Δεκέμβριος 18, 2019 #288 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2019 5 minutes ago, KTM said: Δεν ξέρω τι εννοείς "σαλάμια", για σιλικόνες εχω αυτό https://www.etools.gr/index.php?route=product/product&product_id=5786 αλουμινένιο και δεν καταλαβαίνει τίποτα, σκυλί. Το δικό σου παίρνει και τα δυο. Από το link που έδωσες: Δέχεται Φυσίγγιο Σιλικόνης και Σαλαμιού 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 18, 2019 #289 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2019 Ενδιαφερον, δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει και τετοια συσκευασια, thanx for the info! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Parhs Δεκέμβριος 18, 2019 #290 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 18, 2019 16 minutes ago, KTM said: Ενδιαφερον, δεν ειχα ιδεα οτι υπαρχει και τετοια συσκευασια, thanx for the info! Απλά δεν τρώγεται Οικονομικό φαίνεται πάντως αυτο που έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nektar2018 Δεκέμβριος 26, 2019 #291 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2019 Και γιατι καποια ειναι σε σαλαμια? Ποιος ο λογος ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Δεκέμβριος 26, 2019 #292 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2019 On 18/12/2019 at 8:03 ΠΜ, το μέλος Arkan έγραψε: Το δικό σου παίρνει και τα δυο. Από το link που έδωσες: Δέχεται Φυσίγγιο Σιλικόνης και Σαλαμιού Και πως γίνεται, αφού έχουν διαφορετικές διαμέτρους τα σαλάμια και τα φυσίγγια της σιλικόνης. Πως γίνεται ο δίσκος που πιέζει το σαλάμι να κάνει και για το φυσίγγιο της σιλικόνης; πριν 20 λεπτά, το μέλος Nektar2018 έγραψε: Και γιατι καποια ειναι σε σαλαμια? Ποιος ο λογος ? Τα μισά λεφτά γλυτώνεις με τα σαλάμια, γιατί δεν πληρώνεις συσκευασία φυσιγγίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan Δεκέμβριος 27, 2019 #293 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2019 9 hours ago, Γιώργος 1 said: Και πως γίνεται, αφού έχουν διαφορετικές διαμέτρους τα σαλάμια και τα φυσίγγια της σιλικόνης. Πως γίνεται ο δίσκος που πιέζει το σαλάμι να κάνει και για το φυσίγγιο της σιλικόνης; Δεν το γνωρίζω πως μπορεί να γίνει αυτό, δεν γνωρίζω καν αν γίνεται. Παρέθεσα πληροφορία που είχε στο λινκ που είχε δώσει, μπορεί να ήταν λάθος; Τι να σου πω... Καλό θα ήταν αν ξέρει κάποιος να μας πληροφορήσει, δεν μου έχει χρειαστεί ακόμη αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 27, 2019 #294 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2019 Μπορεις να δεις εδω πως μπαινει το σαλαμι: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος 1 Δεκέμβριος 27, 2019 #295 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2019 Στην φωτο έχω ένα μπιστόλι για σαλάμι και ένα για φυσίγγιο. Έλεος, και να έκανε το μεγάλο μπιστόλι για φυσίγγια, δεν κουβαλάς ολόκληρο μπαζούκας για να γλυτώσεις 4 ευρώ που κάνει το μπιστόλι φυσιγγίου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 27, 2019 #296 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2019 (edited) Οτι υπαρχει στην μια διασταση υπαρχει και στην αλλη και επισης ειναι καλυτερα να μπορεις να βαλεις οτι θελεις παρα να περιοριζεσαι. Αν προτιμας το μικρο, παιρνεις μικρο που παιρνει και τα 2. https://www.etools.gr/index.php?route=product/product&path=3_56&product_id=5592 Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 27, 2019 από KTM 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxos Νοέμβριος 25, 2020 #297 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2020 Εν όψει μαύρης Παρασκευής προσανατολίζομαι στη αγορά ενός πνευματικού σκαπτικού διακριτικού δράπανου, (καθαρά για οικιακή χρήση, αλλά να μπορεί να κάνει ότι και αν χρειαστεί απροβλημάτιστα). Είμαι διατεθειμένος να δώσω από 150 εως 200 ευρο . Από σκρουτζ βλέπω τα Bosch , Metabo , Makita (επιλογή δημοτικότητα) παίζουν σε αυτές τις τιμές με το δεύτερο τσοκ. Μου έχει γυαλίσει το Metabo UHEV 2860-2 Quick 1100W (βγαίνει στα 200 - 210 στα τέσσερα πρώτα ). Η ερώτηση για τους γνωρίζοντες είναι , αν πρέπει να αποφύγω κάποιο διότι έχει παρουσίαση αρκετά προβλήματα και κυρίως για πιθανά κιτρινομάγαζα που θα πρέπει να αποφύγω στο θέμα εγγύησης, επιστροφής, (ας είναι και με αποστολή μηνύματος ) . Επίσης ενα δραπανοκατσάβιδο μέχρι 100 ευρο ( το Black & Decker BDCHD18KB 18V 2x1.5Ah βγαίνει στα 69 ευρο προσφορά με διπλή μπαταρία ) , πάλι οικιακή χρήση και αν χρειαστεί να περάσω καμιά γυψοσανίδα. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 25, 2020 #298 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2020 @anarxos Δε χρεαιζεται να δωσεις τοσα χρηματα για πιστολετο ειδικα εφοσον προκειται για οικιακη χρηση. Αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/435789/Makita-HR2470-780W.html?from=sku_color_variations θα σε καλυψει πληρως απο ολες τις αποψεις το χρησιμοποιουσα για 5 χρονια στη δουλεια με απέιρες τρυπες και σκαψιματα μεχρι που το αντικατεστησα με μπαταριας και φυσικα δουλευει ακομα σα καινουργιο. Για το δραπανοκατσαβιδο δεν εχω αποψη, αλλα φανταζομαι μπορει να βιδωνει καμια βιδα 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxos Νοέμβριος 25, 2020 #299 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2020 Το έχω δει και αυτό αλλα δεν έχει το δεύτερο τσόκ οπως και το επόμενο με 138,33 . Στα φθηνα με δευτερο τσοκ βλεπω και αυτο https://www.skroutz.gr/s/10728854/Bosch-GBH-2-26-F-Professional-830W-Κασετίνα-Πανί-Μηχανής-06112A4000.html με 135 ευρω παρουσα τιμη. Παντως αφού μπήκα στο χορό προτιμώ να δώσω 50 ευρο παραπάνω και να τελειώνω με το θέμα πιστολέτο. Τώρα το δραπανοκατσαβιδο και εγώ αυτο φαντάζομαι ποσο ζόρι για καμια βίδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Νοέμβριος 25, 2020 #300 Κοινοποίηση Νοέμβριος 25, 2020 Τι ακριβως το θες το αλλο τσοκ ? Για να βιδωσεις? να τρυπησεις σε μεταλο ? Δεν ειναι δουλεις αυτες για τα πιστολετα, θα παρεις δραπανοκατσαβιδο που ειναι η δουλεια του... YΓ, εχουν περασει απειρα Bosch εργαλεια 15 χρονια τωρα... μονο ονομα εχουν απο αποψη ποιοτητας και ανοχης, παλμικα που χαλασε το σφυρι, πιστολετα που φευγει το τσοκ, δραπανα που καιγονται... καμια σχεση με makita, dewalt κλπ Επισης μπορεις παντα να παρεις ενα τετοιο για τις μηδεν πιθανοτητες που θα χρειαστει https://www.skroutz.gr/s/25537972/Ingco-Τσοκ-Δραπάνου-1-2-13-με-Κλειδί-και-Αντάπτορα-SDS-Plus.html 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts