JohnnyX Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2005 Πως μπορω να γραψω σε ενα partition fat32 ? To knoppix δε μου δινει το σχετικο δικαιωμα (επισης το ιδιο προβημα εχω σε ntfs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Από τη στιγμή που μπορώ εγώ να πάρω αυτό το cd να κάτσω στο μηχάνημά σου και να μπουτάρω και να δω αρχεία σου όσο και να τα έχεις κλειδώσει ,δεν είναι παράλογο να μην υπάρχει κανένας τρόπος να αποκτήσεις δικαίωμα εγγραφής που να χτυπιέσαι κάτω.Μόνο άμα το κάνεις εγκατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Απρίλιος 17, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer Από τη στιγμή που μπορώ εγώ να πάρω αυτό το cd να κάτσω στο μηχάνημά σου και να μπουτάρω και να δω αρχεία σου όσο και να τα έχεις κλειδώσει ,δεν είναι παράλογο να μην υπάρχει κανένας τρόπος να αποκτήσεις δικαίωμα εγγραφής που να χτυπιέσαι κάτω.Μόνο άμα το κάνεις εγκατάσταση αν και δεν έχω ασχοληθεί με τον τομέα, δεν ξέρω πόσο ισχύει αυτό. δηλαδή ηθελημένα δεν επιτρέπεται write access στο knoppix? πάντως σίγουρα θα υπάρχει κάποια διανομή που κάτι τέτοιο θα επιτρέπεται. δεν δοκιμάζετε το kannotix? είναι knoppix -> debian based clone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiroi_Kumo Απρίλιος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Εμένα έπαιξε πάντως. Δοκίμασα να γράψω σε fat32 στη σχολή Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 19, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Σιρόι Κούμο το ΚΝΟΠΙΧ η το κανοτιΧ σου έγραψε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.