Jump to content

Mofset cooling...

yaputzis

Recommended Posts

Θέλω να βάλω μερικά ψυκτράκια σαν κι αυτά: http://www.thermaltake.com/coolers/memory/ramsink.htm για να ψύξω τα mofsets της μητρικής μου.

Μήπως ξέρετε που μπορώ να τα βρώ στη Θεσσαλονίκη.

Tεχνοραση (η Κλεφτοραση αν προτιμας), στην Εθνικης Αμυνης... Δεν ξερω τιμη, ο τυπος που το εχει τιμολογει τα προιοντα με τη μεθοδο του face control (τιμη αναλογα με τη φατσα σου...), οποτε φροντισε να βρεις κανα ΑΤΜ εκει κοντα...:D

Multirama επάνω στην Τσιμισκή έχει με 7 και κάτι τα χάλκινα της Coolermaster σε 8άδα....

Αυτά δηλαδή.... http://www.coolermaster.com/index.php?LT=english&Language_s=2&url_place=product&p_serial=CRC-U01&other_title=+CRC-U01+Ram%20Sink

mosfet coollers

αυτα εδω ειναι μια πολυ καλι λυση για ολα τα mosfets και κανουν καταπλικτικη δουλια. αυτα που λες οτι θες ειναι περισοτερο για μνημες η για plls που και αυτα καιγοντε τρελα!!!

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 11:09]

mosfet coollers

αυτα εδω ειναι μια πολυ καλι λυση για ολα τα mosfets και κανουν καταπλικτικη δουλια. αυτα που λες οτι θες ειναι περισοτερο για μνημες η για plls που και αυτα καιγοντε τρελα!!!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Αυτά που μου προτείνεις φαίνονται καλύτερα. Που μπορώ να τα βρώ κατά προτίμηση στη Θεσσαλονίκη;

Αρχική απάντηση από yaputzis [Σήμερα, στις 11:53]

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Αυτά που μου προτείνεις φαίνονται καλύτερα. Που μπορώ να τα βρώ κατά προτίμηση στη Θεσσαλονίκη;

θα σε γελασω αν θες κιτα στο hacshop που τα εχει σιγουρα και να στα στιλουν

αλιος στο e-shop παρε και την σελιδαεδω

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 14:14]

πολυ καλη επιλογη μεγια και καλο δουλευτα;)

σε τι χρωμα τα πιρες???

Ήταν τα τελευταία που είχε και είναι στο χρώμα του αλουμινίου.

Τα τοποθέτησα και η PWM θερμοκρασία έπεσε κατά 5c.

Αρχική απάντηση από yaputzis

Τα τοποθέτησα και η PWM θερμοκρασία έπεσε κατά 5c.

αν βαλεις και ενα φανακι να τα φυσα σιγουρα θα κατεβεις αλλους 10.

στα δικα μου ,mosfets εβαλα τα ιδια και απο πανο ηταν ο ανεμιστιρας τις ΧΡ-120 και τωρα ειναι παγομενα!!!

Αρχική απάντηση από D.J.AleXXX_gr [Σήμερα, στις 15:23]

αν βαλεις και ενα φανακι να τα φυσα σιγουρα θα κατεβεις αλλους 10.

στα δικα μου ,mosfets εβαλα τα ιδια και απο πανο ηταν ο ανεμιστιρας τις ΧΡ-120 και τωρα ειναι παγομενα!!!

Έχω έναν 92μμ στο πλαϊνό του κουτιού που φυσάει προς εκείνη τη περιοχή. Νομίζω ότι για την ώρα είναι αρκετό.

Σε εμένα πάλι, σκέτα δεν κάνουν δουλειά. Έχω μία ΑΝ7, και λόγο υδρόψυξης δεν περνάει αέρας από πάνω τους. Σε σχέση με πριν αργούν λίγο να ζεσταθούν αλλά και πάλι πιάνουν την τελική θερμοκρασία (>80!).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.