spike83 Απρίλιος 9, 2005 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer . (σας αρέσει η υπογραφή μου?) xmmm δηλαδη εγω που εχω amd δεν θα μπορεσω να φαω αρνι το πασχα .. δεν πειραζει καποιος λαμπιτης θα βρεθει που θα ψηνει... :P:P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 9, 2005 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Ότι και να έπαθες και εφόσον δεν σου αρέσει εκεί που έισαι ( πατρίδαααα :worship: :worship: :worship: θέλω να πιω 10 πράσινες στο BOHEME λέμεεε:drool: :drool:) , όπως αφήνεις να εννοηθεί, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Απρίλιος 10, 2005 Author #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Στο boheme θα τις πιεις τις μπυρες πριν σε παρει ο υπνος η μετα ?Αρε Σαλονικα ερχομαι ξανα !Παντως δεν βλεπω κινηση...την προηγουμενη φορα υπηρχαν απαντησεις...τι εγινε...ξεμεινατε απο φαντασια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Απρίλιος 10, 2005 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Panzos [Σήμερα, στις 05:14] Παντως δεν βλεπω κινηση...την προηγουμενη φορα υπηρχαν απαντησεις...τι εγινε...ξεμεινατε απο φαντασια ? οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ μου. την 1η φορα ηταν καλο γελασαμε.πεταξανε κι ολοι απο μια καλη ατακα.πλεον τι να πεταξει ο καθενας? αμα ειναι ετσι να ανοιγω και γω ενα θρεντ στο οφ τοπικ με θεμα το καλυτερο/χειροτερο ονειρο της εβδομαδας.καθε βδομαδα και ενα νεο.ελεος πια Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 10, 2005 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 schumifer απλα:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Απρίλιος 10, 2005 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 05:55] οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ μου. την 1η φορα ηταν καλο γελασαμε.πεταξανε κι ολοι απο μια καλη ατακα.πλεον τι να πεταξει ο καθενας? αμα ειναι ετσι να ανοιγω και γω ενα θρεντ στο οφ τοπικ με θεμα το καλυτερο/χειροτερο ονειρο της εβδομαδας.καθε βδομαδα και ενα νεο.ελεος πια Ωραία ιδέα! πλάκα κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Απρίλιος 10, 2005 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Μηπως πατησες κανεναν '' Ακανέ''? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fanisk Απρίλιος 10, 2005 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από xrist22 Μηπως πατησες κανεναν '' Ακανέ''? Τι ειναι αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfRings Απρίλιος 10, 2005 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 οταν καταλάβεις τι ακριβώς εχεις πάθει ,,, πές μας. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Απρίλιος 10, 2005 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από fANiS_K Τι ειναι αυτο? Σερραϊκα λουκουμια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Απρίλιος 10, 2005 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 10, 2005 Αρχική απάντηση από schumifer [Χθες, στις 19:07] Η σκηνή ποτέ δε θα φύγει από το μυαλό σου. Το αυτοκίνητο να παίρνει σβούρες με τις τιμονιές και τα φρένα του πανικού . Εσύ να βουτάς το τελευταίο δευτερόλεπτο γλιτώνοντας την πολτοποίηση ,ταυτόχρονα παραμένοντας εστιασμένος στο εφεξάκι σου (έτσι το ένιωθες πλέον,"σου") το οποίο έπεσε μόλις 0.43 εκατοστά από εκεί που είχες υπολογίσει ,χιλιοστά του δευτερολέπτου πριν η πίσω δεξιά ρόδα του ανεξέλεκτου αυτοκινήτου περάσει από πάνω του. Οι ασφαλιστικές ,η μήνυση ,οι φωνές και οι βρισιές ελάχιστα σε απασχολούν πια. ... Eλα ρε μηπως ηταν ο Τζιμακος με το VTS SAXO του που μολις ειχε βγει απο τον βελτιωτικο οικο? @schumifer .... Απιθανος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanonieris Απρίλιος 11, 2005 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 Πάτησες καμιά μπανάνα και επέσες πάνω σε περιττώματα σκύλου και στην συνέχεια πάταει και μια χοντρή την μπανανόφλουδά και πέφτει πάνω σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isolated Απρίλιος 11, 2005 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2005 Το ταραξατε το παιδι κ δε θα μας πει τι επαθε.... Μηπως δεν επαθες τιποτα? απλα ειδες ονειρο ενω ησουν ξυπνιος...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Απρίλιος 12, 2005 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2005 Ωραίος ο schumiferPanzos σε κουτσουλισε κανα πετούμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzos Απρίλιος 15, 2005 Author #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 Ακομα δεν το βρηκατε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Απρίλιος 15, 2005 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2005 ναι. τρελό γέλιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.