icy20 Ιανουάριος 31, 2018 Author #161 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 Ο μονος λες να ειναι που κανει πλυση? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 31, 2018 #162 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 (edited) Σκέφτομαι το εξής: είναι σημαντικό να ξέρουμε πότε τις αγόρασε. Δεν φαίνεται να μεσολάβησε άνθρωπός του στην Αμερική, ώστε να δικαιολογείται έτσι η χαμηλή τιμή (εκεί, έχουν καλύτερες τιμές, προσφορές, χαμηλό ή καθόλου φ.π.α.). Αν τις αγόρασε μήνες νωρίτερα, τότε, ίσως, δικαιολογείται η τιμή (τιμές προ mining). Long shot και πάλι, αλλά προσπαθώ να βγάλω άκρη. Αν τις αγόρασε πρόσφατα, μόνο λόγω μαζικής παραγγελίας δικαιολογείται η τιμή. Long shot ξανά, αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Ερώτημα: θα κόψει τιμολόγιο για τη δική του αγορά και μετά θα κόψει νέο τιμολόγιο σε όποιον αγοράσει; Προμηθευτής, συνεπώς, θα είναι, σε περίπτωση προβλήματος, η paragon και κατασκευαστής η όποια εταιρία. Άρα, σε περίπωτση rma ή δεν ξέρω γώ τι άλλο, απευθύνεσαι στην paragon (usa) και μετά στην εταιρία ή απευθείας στην εταιρία (με το τιμολόγιό σου από τον αγοραστή και με τον κωδικό καταχώρησης που ήδη έχεις κάνει). Έχω κάπου λάθος; Υ.Γ. Θα μας κυνηγάνε στο Αμέρικα για φορολογικές παραβάσεις. Και ήθελα να πάω, έστω μία φορά, στη Νέα Υόρκη και το Las Vegas. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 31, 2018 από DEADLAZARUS Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 31, 2018 Author #163 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 Remains to be seen. Εγω σκεφτομουν οτι το optimal θα ηταν να κοβει δικο του τιμολογιο, μετα να δηλωνεις με το τιμολογιο αυτο κατευθειαν στον κατασκευαστη και εισαι ΟΚ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 31, 2018 #164 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 πριν 7 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Άρα, σε περίπωτση rma ή δεν ξέρω γώ τι άλλο, απευθύνεσαι στην paragon (usa) και μετά στην εταιρία ή απευθείας στην εταιρία (με το τιμολόγιό σου από τον αγοραστή και με τον κωδικό καταχώρησης που ήδη έχεις κάνει). Το ίδιο δεν λέμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 31, 2018 Author #165 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 Ισως απλα δεν το καταλαβα ακριβως αυτο που εγραψες. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 31, 2018 #166 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 Ναι ρε, αυτό εννοώ. Σου κόβει αυτός τιμολόγιο (ώστε να φαίνεται ότι έχεις το νόμιμο παραστατικό), κάνεις την καταχώρηση και, σε περίπτωση προβλήματος, έχεις όλα τα νόμιμα αποδεικτικά μέσα. Βέβαια, δεν θα ήταν καλό να κρατήσεις και τα στοιχεία του τιμολογίου που έκοψε αρχικά ο αγοραστής; Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 31, 2018 #167 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 Πολύ φίρι φίρι, κάρτα θα πάρεις στα χέρια σου εντός του 2018 ? Γιατί βλέπω πολύ καθυστέρηση και πολύ μπλα μπλα ( και μαζική αγορά να κάνεις τέτοιες τιμές δεν θα πάρεις ) [ αν ήρθαν από Αμερική/Καναδά, πως τις δίνει στην τιμή αυτή ? τελωνείο πέρασε κάτω από το χαλάκι ? πολλά περίεργα έχουμε ακούσει εδώ ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 31, 2018 Author #168 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 Και παρω και δεν παρω δεν θα πεθανω κιολας. Απλα αν κατσει και ειμαι καλυμμενος απο εγγυηση θα την παρω. Αλλιως μια χαρα ειμαι και με την 1080. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 31, 2018 #169 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 Αν έχει το τιμολόγιο της εταιρίας που αναφέρθηκε (paragon electronics); Συμφωνώ μαζί σου, αλλά το τιμολόγιο πώς το εξηγείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 31, 2018 #170 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 (edited) Παντός πολύ υπερτιμημένες οι κάρτες. Και αυτό με το mining φούσκα είναι και θα σκάσει κάποια στιγμή και θα την πατήσουν πολύ... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 31, 2018 από def Διορθωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 31, 2018 Author #171 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 Μετα βλεπω να πουλανε τις 1080 300 ευρω για να μην τις βαλουν πατο αν σκασει... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 31, 2018 #172 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 17 minutes ago, def said: Παντός πολύ υπερτιμημένες οι κάρτες. Και αυτό με το mining φούσκα είναι και θα σκάσει κάποια στιγμή και θα την πατήσουν πολύ... Αυτό άστο, είσαι πολύ εκτός, ειδικά όταν αναφέρεσαι σε αυτούς που έχουν 50-100 κάρτες... Μόνο χαζός μπορεί με αυτό το investment να βγεί χαμένος. Αν είναι έξυπνοι έχουνε βγάλει ήδη πολλά παραπάνω από το investment τους. Wishful thinking =! reality Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιανουάριος 31, 2018 #173 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 Δεν βλέπω να τλειώνει το mining. Μάλλον, θ΄ακολουθεί τους κανόνες της ελεύθερης αγοράς με ανοδικούς και καθοδικούς κύκλους. Το πρόβλημα είναι: θα βρίσκεις κάρτες (και σε ποια τιμή) κατά την κάθοδο και αν ναι, πόσο μπορείς να εμπιστευτείς μία κάρτα ξεζουμισμένη από το 24/7 mining; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 31, 2018 #174 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 (edited) καποιοι εχουν μετοχες εδω μεσα και τα ξερουν ολα.... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 31, 2018 από def Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 31, 2018 #175 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 6 hours ago, def said: καποιοι εχουν μετοχες εδω μεσα και τα ξερουν ολα.... Αν θες να το παίξουμε ξέρω καλά δεν ξέρω, κανένα θέμα. Μπαίνεις discord αύριο κάποια στιγμή και σου λέω ένα κάρο πράγματα και νομίσματα που ουδέποτε ήξερες και για κέρδη που δεν φανταζόσουν πως είναι δυνατό να βγούν. Αλλά επειδή είμαστε εκτός θέματος, μένουμε στο "ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ το να τελειώσει το mining". Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 31, 2018 Author #176 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2018 Αρα bill υποθετω για να τα ξερεις ολα αυτα εισαι δισεκατομμυριουχος το λιγοτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 1, 2018 #177 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2018 Τρις... ( αν σε χαλάει ένα παθητικό εισόδημα της τάξης των 1000€ τον μήνα μόνο από το mining παρακαλώ να κοιτάξεις πρός την άλλη κατεύθυνση ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Φεβρουάριος 1, 2018 #178 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2018 Και στο χρηματιστήριο πολύ πήγαν να γίνουν πλούσιοι... Και μετά έφυγαν στο εξωτερικό να βρουν δουλειά για να ζήσουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Φεβρουάριος 1, 2018 Author #179 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2018 3 hours ago, billpeppas said: Τρις... ( αν σε χαλάει ένα παθητικό εισόδημα της τάξης των 1000€ τον μήνα μόνο από το mining παρακαλώ να κοιτάξεις πρός την άλλη κατεύθυνση ) Ειναι σιγουρο οτι βγαινουν λεφτά απο αυτο το πραγμα? Και για ποσο ακομα. Κατι αλλοι που το υπολογιζαν μου λεγανε οτι ισα ισα κατι βγαινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Φεβρουάριος 1, 2018 #180 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2018 @billpeppas το να είμαστε απόλυτοι και υπερκαρασίγουροι για κάτι τέτοιο, κάπου θα οδηγήσει. Σε καλό; Σε κακό; Δεν ξέρω. Τώρα επειδή εσένα σου αρέσει να το ρισκάρεις, δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι είναι αδαείς και εσύ ο παντογνώστης. Γι'αυτό θα παρακαλούσα το ύφος χιλίων καρδιναλίων να περάσει στην ιστορία. Άσε εμάς τα φτωχαδάκια να είμαστε με μείον 1000€ στην τσέπη Στο θέμα μας, και εγώ θα ήθελα κάρτα με 500€ αλλά δύσκολο το κόβω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts