unstoppable Απρίλιος 17, 2005 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Καλο το DVD-R αλλα προσωπικα θελω να εχω οσα περισσοτερα δεδομενα μπορω στο σκληρο και να μην ψαχνω να βρω το dvd καθε φορα που θελω κατι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias83 Απρίλιος 17, 2005 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Ρε παιδιά πολλά GB...Θεωρείται οτι έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη χώρου;Εγώ είμαι με έναν Maxtor 60GB...Φυσικά δεν με καλυπτει,να'ναι καλά το DVD-R που κρατάει κάθε βδομάδα backup και αδειάζει λίγο ο δίσκος, αλλά με έναν 160GB θα ήμουν εντάξει πιστεύω...Αρχική απάντηση από unstoppable Καλο το DVD-R αλλα προσωπικα θελω να εχω οσα περισσοτερα δεδομενα μπορω στο σκληρο και να μην ψαχνω να βρω το dvd καθε φορα που θελω κατι Ναι και εγώ, αλλά:1. Ποτέ δεν είναι αρκετός κανένας δίσκος για να καλύψει όλα τα δεδομένα σου2. Έτσι και αλλιώς κρατάς backup σε DVD ή CD για να μην χάσεις τίποτα σε περίπτωση βλάβης...3. Είναι πιο φθηνό το να φυλάς τα δεδομένα σου σε DVDs παρά να αγοράζεις δίσκους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 18, 2005 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Σωστός ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thresh86 Απρίλιος 18, 2005 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Προσωπικά,συμφώνω με την αγορά ενός ακόμα σκληρού αλλα θέλω να τονίσω και κάτι άλλο:ΤΟΣΑ CD(or DVD) ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?Εννόω οτι μετά απο κάθε backup και αντιγραφές,έχουν αρχισει να με πνίγουν πλέον.ΟΚ,να πάρεις DVD-R να γλιτώσεις χώρο αλλά και πάλι υφίσταται το πρόβλημα.....__________________________________AXP 2600@2250Mhz,512 MB DDR400 Dual Channel,Shuttle AK35N U,MSI FX5900XT,IBM Deskstar 40GB,Plextor 40/12/40,Teac DVD-r 8x Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 18, 2005 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από THRESH Προσωπικά,συμφώνω με την αγορά ενός ακόμα σκληρού αλλα θέλω να τονίσω και κάτι άλλο:ΤΟΣΑ CD(or DVD) ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?Εννόω οτι μετά απο κάθε backup και αντιγραφές,έχουν αρχισει να με πνίγουν πλέον.ΟΚ,να πάρεις DVD-R να γλιτώσεις χώρο αλλά και πάλι υφίσταται το πρόβλημα.....Στην χειρότερη περίπτωση (δηλ η περίπτωσή σου με άλλα λόγια), εγώ θα αγόραζα DVD R Double layer ένα ~8.5 GB DVD ~ 8 ΕυρώΣτην χείριστη περίπτωση, αγοράζεις και έναν ΜΕΓΑΛΟ εξωτερικό δίσκο ~ 1 ΤΒ (άν το βαστά η τσέπη κανενός :-( __________________________________AXP 2600@2250Mhz,512 MB DDR400 Dual Channel,Shuttle AK35N U,MSI FX5900XT,IBM Deskstar 40GB,Plextor 40/12/40,Teac DVD-r 8x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ar@besqu.e Απρίλιος 18, 2005 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Ilias83 Ρε παιδιά πολλά GB...Θεωρείται οτι έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη χώρου;Εγώ είμαι με έναν Maxtor 60GB...Φυσικά δεν με καλυπτει,να'ναι καλά το DVD-R που κρατάει κάθε βδομάδα backup και αδειάζει λίγο ο δίσκος, αλλά με έναν 160GB θα ήμουν εντάξει πιστεύω...Ναι και εγώ, αλλά:1. Ποτέ δεν είναι αρκετός κανένας δίσκος για να καλύψει όλα τα δεδομένα σου2. Έτσι και αλλιώς κρατάς backup σε DVD ή CD για να μην χάσεις τίποτα σε περίπτωση βλάβης...3. Είναι πιο φθηνό το να φυλάς τα δεδομένα σου σε DVDs παρά να αγοράζεις δίσκους... εγώ που ούτε έχω dsl έχω ούτε πολυκατεβάζω πράγματα έχω μωνίμως τον 120άρη γεμάτο soft+music+movies+.....+.........φαντάσου κάποιοι άλλοι....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Απρίλιος 18, 2005 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2005 Η ύπαρξη μεγάλων δίσκων πάντως βοηθάει πολύ τώρα που και dsl έχω και συνέχεια DivXαρω, με τα dvd δεν μπορείς να δουλέψεις άνετα...Ευτυχώς που έχω 450GB(σύνολο) τώρα που χάλασε το dvd-rw... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 19, 2005 Author #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Τα Dvd μεγαλη ανακαλυψη δεν λεω αλλα θα αντικαταστισουν τους σκληρους στο back up μονο οταν βγουν τα blu-ray;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Απρίλιος 19, 2005 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Αρχική απάντηση από blade_pan Τα Dvd μεγαλη ανακαλυψη δεν λεω αλλα θα αντικαταστισουν τους σκληρους στο back up μονο οταν βγουν τα blu-ray;) Χεχε το ίδιο λέγαμε και για τα CD, ότι θα έχει νόημα το backup σε δισκάκια, μόνο όταν βγουν τα DVD κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorikas Απρίλιος 19, 2005 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 παιδες παντως απο οτι εχω καταλαβει οι νεες δυνατοτητες δημιουργουν και τις (νεες( αναγκες και οχι το αντιθετο.Ημουν με εναν 40αρη και προφανως δεν με χωραγε.Τωρα εχω 3 δισκους σ.χωρητικοτητας 240GB και παλι δεν με χωρανε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 19, 2005 Author #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2005 Ακριβως οσο περνανε τα χρονια θα εχουμε μεγαλυτερες αναγκες στην χωρητικοτητα...Ετσι οταν βγουν τα blu-ray και περασουν καποια χρονια θα λεμε"κατσε να βγουν τα red-ray.....":D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mustap Απρίλιος 21, 2005 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2005 οι ραπτορες καλοι και γρηγοροι ειναι αλλα αν αγοραζα τωρα θα πηγαινα σε εναν maxtor diamondmax 10 ή maxline 3 250 gb 16mbcache. η τιμη των raptor δε δικαιολογειται καθολου απο τη ταχυτητα τους.οι διαφορες ειναι πολυ μικρες.ειπα και εγω σα κατοχος ενος ραπτορα να εκφερω γνωμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.