Jump to content

Νεοι γρηγοροι σκληροι δισκοι

blade_pan

Recommended Posts

Ρε παιδιά πολλά GB...

Θεωρείται οτι έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη χώρου;

Εγώ είμαι με έναν Maxtor 60GB...

Φυσικά δεν με καλυπτει,να'ναι καλά το DVD-R που κρατάει κάθε βδομάδα backup και αδειάζει λίγο ο δίσκος, αλλά με έναν 160GB θα ήμουν εντάξει πιστεύω...

Αρχική απάντηση από unstoppable

Καλο το DVD-R αλλα προσωπικα θελω να εχω οσα περισσοτερα δεδομενα μπορω στο σκληρο και να μην ψαχνω να βρω το dvd καθε φορα που θελω κατι

Ναι και εγώ, αλλά:

1. Ποτέ δεν είναι αρκετός κανένας δίσκος για να καλύψει όλα τα δεδομένα σου

2. Έτσι και αλλιώς κρατάς backup σε DVD ή CD για να μην χάσεις τίποτα σε περίπτωση βλάβης...

3. Είναι πιο φθηνό το να φυλάς τα δεδομένα σου σε DVDs παρά να αγοράζεις δίσκους...

Προσωπικά,συμφώνω με την αγορά ενός ακόμα σκληρού αλλα θέλω να τονίσω και κάτι άλλο:ΤΟΣΑ CD(or DVD) ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?Εννόω οτι μετά απο κάθε backup και αντιγραφές,έχουν αρχισει να με πνίγουν πλέον.ΟΚ,να πάρεις DVD-R να γλιτώσεις χώρο αλλά και πάλι υφίσταται το πρόβλημα.....

AXP 2600@2250Mhz,512 MB DDR400 Dual Channel,Shuttle AK35N U,MSI FX5900XT,IBM Deskstar 40GB,Plextor 40/12/40,Teac DVD-r 8x

Αρχική απάντηση από THRESH

Προσωπικά,συμφώνω με την αγορά ενός ακόμα σκληρού αλλα θέλω να τονίσω και κάτι άλλο:ΤΟΣΑ CD(or DVD) ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?Εννόω οτι μετά απο κάθε backup και αντιγραφές,έχουν αρχισει να με πνίγουν πλέον.ΟΚ,να πάρεις DVD-R να γλιτώσεις χώρο αλλά και πάλι υφίσταται το πρόβλημα.....

Στην χειρότερη περίπτωση (δηλ η περίπτωσή σου με άλλα λόγια), εγώ θα αγόραζα DVD R Double layer ένα ~8.5 GB DVD ~ 8 Ευρώ

Στην χείριστη περίπτωση, αγοράζεις και έναν ΜΕΓΑΛΟ εξωτερικό δίσκο ~ 1 ΤΒ (άν το βαστά η τσέπη κανενός :-(

AXP 2600@2250Mhz,512 MB DDR400 Dual Channel,Shuttle AK35N U,MSI FX5900XT,IBM Deskstar 40GB,Plextor 40/12/40,Teac DVD-r 8x

Αρχική απάντηση από Ilias83

Ρε παιδιά πολλά GB...

Θεωρείται οτι έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη χώρου;

Εγώ είμαι με έναν Maxtor 60GB...

Φυσικά δεν με καλυπτει,να'ναι καλά το DVD-R που κρατάει κάθε βδομάδα backup και αδειάζει λίγο ο δίσκος, αλλά με έναν 160GB θα ήμουν εντάξει πιστεύω...

Ναι και εγώ, αλλά:

1. Ποτέ δεν είναι αρκετός κανένας δίσκος για να καλύψει όλα τα δεδομένα σου

2. Έτσι και αλλιώς κρατάς backup σε DVD ή CD για να μην χάσεις τίποτα σε περίπτωση βλάβης...

3. Είναι πιο φθηνό το να φυλάς τα δεδομένα σου σε DVDs παρά να αγοράζεις δίσκους...

εγώ που ούτε έχω dsl έχω ούτε πολυκατεβάζω πράγματα έχω μωνίμως τον 120άρη γεμάτο soft+music+movies+.....+.........

φαντάσου κάποιοι άλλοι.......

Η ύπαρξη μεγάλων δίσκων πάντως βοηθάει πολύ τώρα που και dsl έχω και συνέχεια DivXαρω, με τα dvd δεν μπορείς να δουλέψεις άνετα...

Ευτυχώς που έχω 450GB(σύνολο) τώρα που χάλασε το dvd-rw...

Αρχική απάντηση από blade_pan

Τα Dvd μεγαλη ανακαλυψη δεν λεω αλλα θα αντικαταστισουν τους σκληρους στο back up μονο οταν βγουν τα blu-ray;)

Χεχε το ίδιο λέγαμε και για τα CD, ότι θα έχει νόημα το backup σε δισκάκια, μόνο όταν βγουν τα DVD κλπ.

παιδες παντως απο οτι εχω καταλαβει οι νεες δυνατοτητες δημιουργουν και τις (νεες( αναγκες και οχι το αντιθετο.

Ημουν με εναν 40αρη και προφανως δεν με χωραγε.Τωρα εχω 3 δισκους σ.χωρητικοτητας 240GB και παλι δεν με χωρανε....

Ακριβως οσο περνανε τα χρονια θα εχουμε μεγαλυτερες αναγκες στην χωρητικοτητα...Ετσι οταν βγουν τα blu-ray και περασουν καποια χρονια θα λεμε"κατσε να βγουν τα red-ray.....":D

οι ραπτορες καλοι και γρηγοροι ειναι αλλα αν αγοραζα τωρα θα πηγαινα σε εναν maxtor diamondmax 10 ή maxline 3 250 gb 16mbcache. η τιμη των raptor δε δικαιολογειται καθολου απο τη ταχυτητα τους.οι διαφορες ειναι πολυ μικρες.

ειπα και εγω σα κατοχος ενος ραπτορα να εκφερω γνωμη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.