blade_pan Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 9, 2005 Ο WESTERN DIGITAL 320GB WD3200JD 7200rpm SATA παρα τα 8mb cache ειναι σχεδον ιδιος με τα 16...Ο MAXTOR MaXLine III 7B300S0 300GB - 16MB - SATA BULK ειναι και αυτος φοβερος απο μετρησεις που ειδα στο storagereview ...Ποιον προτεινετε εκτος του Raptor σε θεμα ταχυτητας?:turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Απρίλιος 9, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Seagate 400. Είχα δει μια παρουσίαση και κόντραρε στα ίσα τον raptor 74! Μόνο σε access time του έριχνε στα αυτια ο ραπτορ. Καταταλα ήταν στα ίδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 9, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από nobig..... Μόνο σε access time του έριχνε στα αυτια ο ραπτορ. Καταταλα ήταν στα ίδια! Μ'αρεσει το μονο, τo access time ειναι απο τα σημαντικοτερα χαρακτηριστικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Απρίλιος 9, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Δεν αμφιβάλλω αλλά άλλο 400 GB με τα ίδια λεφτά σχεδόν και άλλο 74. Μπορώ να ζήσω με μερικά msec περισσότερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Απρίλιος 9, 2005 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από nobig [Σήμερα, στις 13:04] Δεν αμφιβάλλω αλλά άλλο 400 GB με τα ίδια λεφτά σχεδόν και άλλο 74. Μπορώ να ζήσω με μερικά msec περισσότερο ΣωσταΤο μεγεθος του δισκου παιζει μεγαλυτερο ρολο Link to comment Share on other sites More sharing options...
haris1984 Απρίλιος 9, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot ΣωσταΤο μεγεθος του δισκου παιζει μεγαλυτερο ρολο αναλογα τη χρηση που τον θες...αν τον θες για να εχεις πανω μονο το λειτουργικο σου και τα προγραμματα σου τοτε δεν παιζει μεγαλυτερο ρολο το μεγεθος...αν τον θες για στορατζ τοτε πασο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Απρίλιος 9, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 οι ραπτορς ειναι πανακριβοι αλλα πανε σφαιρα...το οτι σιγουρα μπορει καποιος και χωρις αυτους δεν ειναι παραξενο αλλα αμα δουλεψεις για λιγο καιρο μαζι τους θα καταλαβεις την διαφορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Απρίλιος 9, 2005 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Τι να αποθηκευσεις σε 74 ΜΒ μονο για καποιον που χρησιμοποιει παιχνιδια και προγραμματαΕδω 120 δεν φτανουν πια Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 9, 2005 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot Τι να αποθηκευσεις σε 74 ΜΒ μονο για καποιον που χρησιμοποιει παιχνιδια και προγραμματα Εδω 120 δεν φτανουν πια Ε σε 74gb θες να πεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Απρίλιος 9, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Vasot ΣωσταΤο μεγεθος του δισκου παιζει μεγαλυτερο ρολο Kαι αρκετοι SCSI ειναι 2 φορες πιο ακριβοι απο τους raptors αλλα για καποιο περιεργο λογο καποιος τους αγοραζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Απρίλιος 9, 2005 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Για την χρήση που κάνουμε οι περισσότεροι Desktop χρήση οι SCSI είναι άχρηστοι επειδή τα FIRMWARE τους έχουν διαφορετικούς αλγόριθμους και είναι προορισμένοι για άλλη χρήση. Εντέξει μην συγκρίνεις unsto τώρα ένα 15Κ και ένα 7.2Κ ή 10Κ.Ο raptor που είναι στις 10Κ έπρεπε να ρίχνει σκόνη στο 400άρη αλλά δεν συμβαίνει λόγο πυκνότητας εγγραφής του 400αρη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους έβγαλε η western τόσο μικρούς! 36 GB ο πρώτος, αν είναι δυνατονΤο μέγεθος δεν είναι σημαντικό μόνο για αποθήκευση Χάρι αλλά και για επιδόσεις. Όσο μεγαλύτερη πυκνότητα έχουν τα platters του δίσκου και όσο λιγότερα σε αριθμό τόσο πιο γρήγορος ο δίσκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 9, 2005 Author #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Το καλυτερο ειναι να τους παρω και τους 2!! θα δουμε... Οι raptores ειναι πραγματικα σφαιρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Απρίλιος 9, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 σχεδόν 400 για δίσκους; Μπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasot Απρίλιος 9, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Πανακριβοι Με 400E αγοραζεις εναν καλο επεξεργαστη Παντως υπαρχουν αρκετοι εδωμεσα τρελαμενοι που θα χαλαγαν και 400Ευρω μονο για ενα σκληρο δισκο οπως παρατηρω Ρε ειμαστε σιγουρα φτωχος λαος Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 14:33] Kαι αρκετοι SCSI ειναι 2 φορες πιο ακριβοι απο τους raptors αλλα για καποιο περιεργο λογο καποιος τους αγοραζει. Ναι αυτοι που τους περισσευουν τα Ευρω και τους τρεχουν απο τα πατζακια οι προτιμουν να ζουν με ψωμι και λαδι παρα με ενα κακιστο υπολογιστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 16, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Παιδια μιας και παω για raptor εχω μια ερωτηση...Ο 74ρης ειναι πιο γρηγορος απο τον 36ρη... Σε raid 2*36 αντι για εναν 74 ποση διαφορα θα εχω στην ταχυτητα? Εχει κανεις μετρησεις να μου πει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 16, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 Εγώ πηγαίνοντας στο Plaisio είχα το δίλλειμα: Ποιό σκληρό να πάρω ..... Τελικά το έλυσα αγοράζοντας το DVD R/W +/- DOUBLE LAYERLG 4163B (Retail, 16x8x40x) 80Ευρώ Έχω το μεν έναν σκληρό 55 GB , αλλά το DVD Writer κάνει θαύματα ! :OT: :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 16, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 ...Βασικά για ADSL users σαν κι εμένα, ομολογώ ότι μαζί με τον LG καλό θα ήταν να έχεις έναν μοντέρνο σκληρό ... ανάλογα με την τσέπη του ο καθένας προτείνω: * ΧΩΡΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟ DVD D LAYER * *Τον IDE 160 MAXTOR 7200 RPM -8MB CACHE (RETAIL) 100Ε ! --->Ο σκληρός που θα πάρω ! ** Τον IDE 250 MAXTOR 7200 RPM- 26 MB CACHE (RETAIL) 200 E Πιστεύω ότι έχοντας ένα καλό DVD Writer σαν τον δικό μου, το να αγοράζεις σκληρούς 400Ε είναι σκέτη σπατάλλη -Εννοείται ότι εάν δεν έχει κάποιος καλή RAM, Mother, CPU, το να πάρεις έναν φοβερό σκληρό δεν λέει καθόλου Αν και είναι :OT:, πιστεύω ότι είναι μια συμβουλή σωστή !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 16, 2005 Author #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 16, 2005 maxtor 26mb λιγο δυσκολο! Λοιπον για να σου πω την αληθεια το εχω παραξηλωσει λιγο.... Εχω ενα nec 3520 dvd writer, 2 * 200 wd και εναν εξωτερικο 250ρη.... Ετσι το ξανασκεφτηκα και λεω δεν αξιζει να παρω και αλλον εναν μεγαλο αλλα σε εναν γρηγορο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 17, 2005 #19 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Ακριβώς ! Στη θέση σου θα κοίταζα να κάνω αναβάθμηση στο cpu, RAM, Mother, και τέλος κάρτα γραφικώνΔηλαδή πιστεύω ότι όλοι οι PC-FANS πρέπει να έχουν τουλάχιστον :2 Ghz (minimum !)512 RAM80 GB(Μια ανάλογη Mother !!!) 64 Mb gpu (minimum !)Και μετά ανάλογα με την τσέπη του : DVD ROM CD Writer GPU κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Απρίλιος 17, 2005 Author #20 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2005 Αρχική απάντηση από kreach [Σήμερα, στις 11:55] Ακριβώς ! Στη θέση σου θα κοίταζα να κάνω αναβάθμηση στο cpu, RAM, Mother, και τέλος κάρτα γραφικών Κοιτα την υπογραφη μου....:whistling Ενας raptor μου λειπει και ειμαι comple! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.