Jump to content

Ερωτήσεις για mouse.

_Neuromancer_

Recommended Posts

vasot εγω τα λεω εγω τακουω ? " το ιδιο το τμημα της logitech εχει παραδεχτει πως ο laser sensoras της aligent δεν εχει φτασει ακομα στο σταδιο να ειναι 100% καταλληλος για gaming

( http://www.esreality.com/?a=post&id=736042 ) "

τωρα αν σπανια σηκωνεις το mx παω πασο , αλλα δοκιμασε πχ το ut2k4 αν εχει κομπλεξ το pc σου με το CS και βαλε κατω απο 1.5 sensitivity αν παλι δεν παρατηρεις την καθηστερηση στην αποκριση οταν στριβεις και χρειαζεται να σηκωσεις το mouse apanw η δεν κανεις γρηγορες αρκετα κινησεις με το χερι για να στριψεις και δεν παρατηρεις negative accel τοτε οκ μπορεις ΕΣΥ να παιξεις fps/tps με αυτο το ποντικι αν ομως συμβαινει το αντιθετο τοτε καλα θα κανεις να παρεις το 510 εκτος αν δεν εισαι τοσο "τρελος" με τα FPS

"παντως μη νομιζεις οτι με κορυφαιο mouse θα γινεις και εσυ κορυφαιος.χρειαζεται πολλη εξασκηση.

edit:αυτα βεβαια αν εισαι gamer.αν δεν εισαι και ενα απλο των 20 ευρω θα κανει τη δουλεια του. " 100% correct το ιδιο ειχα γραψει κι εγω πριν , και ο zero4 εχει ballmouse MS inteli 3.0 kai allsop cloth pad και 12 sens αλλα στο quake και στο painkiller τα κανει ολα λιμπα ,

"razor diamondback για να μη τσακωνεστε.κορυφαιο mouse.παντως και τα mx510-518 κτλ δεν ειναι ασχημα.τωρα και με τους νεους drivers της nvidia λυθηκε και το προβλημα που χε και δε ξεκινουσε στο boot καμια φορα "

οσο για το diamondback σιγουρα εχει κορυφαιο σενσορα αλλα εχει kai καποια ψεγαδια , η λειτουργεια on the fly dpi adjustment ειναι αχρηστη αφου πολλοι λενε στα forums της razer (http://razer.tigga.org/phpBB2/viewforum.php?f=21&sid=91e628fc3939a34df8a179e445fedfc5 ) πως κατω απτα 1600 dpi εχεις αccel ενω στα 1600 (razer control panel sensitivity 10 ) ειναι η μοναδικη αναλυση που δεν εχεις , τα teflon feet ειναι πολυ γλιστερα αλλα οχι και τοσο ανθεκτικα σε περιπτωση που το χρησιμοποιηεις σε σκληρη επιφανεια , razer eXacTmat πχ , τοτε μπορεις να παραγγειλεις εφεδρικα δωρεαν

αρα το diamondback δεν ειναι αψεγαδιαστο , καποιοι "κορυφαιοι λενε οτι θα επιθυμουσανε ψηλοτερη ραχη και πιο προσβασιμα πλαΙνά πληκτρα http://www.razerzone.com/buzz/interviews/rocketboyazhe.htm (currently down WTF )βεβαια δεν εχω δοκιμασει ακομα το diamondback οτι γραφουν λεω κυριως , ειμαι ικανοποιημενος απτο 310 δεν εχει κανενα προβλημα με το στυλ και τα settings μου και εχει ιδανικο σχημα για να σημαδευεις με τον καρπο

Αρχική απάντηση από Vasot

1)Oπα ρε μεγαλε

Εγω που το εχω δηλαδη απο τελη 2004 και εχω παιξει τοσα παιχνιδια τι να πω δηλαδα

Εσυ το δοκιμασες μια στιγμουλα στον φιλο σου και εβγαλες κιολας το συμπερασμα σου

εγω τι να πω δηλαδη που το εχω κιολας τοσο καιρο ??

2)Το τι ειναι laser το ξερω εδω και αρκετο καιρο δεν περιμενα να με ενημερωση εσυ για το τι εχω αγορασει

και αυτο δεν εχει καμιο σχεση με αυτο που ειχα πει

3) Το Countstrike CS δεν το εχω παιξει αλλα εδω μιλαμε μονο για ενα παιχνιδι

Εγω εχω παιξει τοσα παιχνιδια και δεν εχω κανενα προβλημα αρα δηλαδη εγω ειμαι ο τυχερος εεε??

4) Το να πετας σχολια

"Δεν μπορεις καποιος να παιξει ουτε πασιεντζα με το Mx1000"

τι αλλο ηθελες να σου πω....απο το να σε κοροιδεψω για την ασχετοσυνη σου

Ειναι δυνατον να λες τετοια πραγματα και να παραπονιεσαι μετα για την απαντηση μου?

Και εγω σου λεω οτι η πασιεντζα μια χαρα τρεχει και με το παραπανω

εκτος αμα εχεις καποιο προβλημα στο χερι

Και κατα τ'αλλα εγω ειμαι ο ασχετος......

Να μην προσβαλλω τον κοσμο??

Δεν τον προσβαλα τον κοροιδεψα γαι αυτο που ειπε, εχει διαφορα

Αφου πεταει σχολια του στυλ "ουτε πασιεντζα δεν παιζεις με το Mx1000" τι ηθελες να πω??

Τωρα αμα κατσω και εγω στο επιπεδο σου και αρχιζω να λεω οσο εγω ειμαι κοριτσι αλλο τοσο και εσυ εισαι "αδερφαρα" πως θα σου φανει

Για αυτο ας μην δωσω παραπανω εκταση σε αυτο...

Ας παμε κατευθειαν στο θεμα

Το Forum της Logitech το εχω κοιταξει και προκειται για μεμονομενα περιστατικα

κυριως αυτον που εχουν συνηθισει να ανασηκωνουν το ποντικι απο την επιφανεια κατα την διαρκεια του παιχνιδιου και προβληματα ενος παιχνιδιου του Countrike CS

πωπω εχει προβλημα με ενα παιχνιδι ΜΕΓΑΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ας το θαψουμε λοιπον το ποντικι

,δεν παιζει το CS αρα ειναι για τα σκουπιδια...

Εξαλλου με τα τελευταια driver δεν υπαρχει προβλημα

Με καταλαβαινεις κοριτσι μου

Ναι βεβαια ειπες οτι ειπες και

Τωρα ολα μελι-γαλα

ας διευκρινιζες απο την αρχη τι ακριβως εννουσες δεν σου φταιω εγω σε αυτο

Εξαλλου δεν προσβαλα για αυτο που εισαι

αλλα για την ατακα που πεταξες που ηταν εντελως αστοχη

Το καλυτερο ασυρματο για να παιζεις παιχνιδια ποιο νομιζεις οτι ειναι?? (και ας μην ειναι τα ασυρματα οτι καλυτερο για τα παιχνιδια)

Note Μια χαρα παιζει τα παιχνιδια (τωρα για το CS δεν ξερω αλλα και δεν με νοιαζει μονο για ενα παιχνιδι)

ισως θα επρεπε καλυτερα να το δοκιμασεις οσο καιρο το εχω εγω και μετα να βγαλεις συμπερασματα

Δεν θα δωσω συνεχεια και το κοπελα το ειπα επηρεασμενος απο το Nick σου(γι αυτο ζηταω και συγνωμμη)

Τωρα απο εκει και περα εχοντας διαβασει και αλλα post σου εχω παρατηρησει οτι εχεις μια ταση να να εισαι απολυτος-εγω τα ξερω ολα κλπ ...οποτε ...οπως λεει και ο λαος μας στου κουφου την πορτα...

Απο την αλλη μιλας για το cs το οποιο θεωρειτε απο το πιο επιτυχημενα mp games ολων των εποχων με εκατομμυρια παιχτες ..!!!

Θα δεχομουν την αποψη σου και θα εκανα επικοδομητικο διαλογο αν ησουν στο ελαχιστο σοβαρος ανθρωπος (δεν προσβαλα τον κοσμο τον κοροιδεψα!!! ελεος ρε γατε)

ενω σαφεστατα τουλαχιστον σε εμενα αυτο που ειπε ο solid snake ηταν για να δωσει εμφαση (με μια δοση χιουμορ) και οχι επειδη ειναι "ασχετος"...

Και στην τελικη ολοι οι επαγγελματιες παιχτες μαλακες ειναι που ΔΕΝ χρεισιμοποιουν ασυρματα?

Εσυ μπορει να ΜΗΝ βλεπεις κατι αρνητικο διοτι πολυ απλα ΜΠΟΡΕΙ να μην εισαι hardcore gamer κατι το οποιο ειναι και λογικο ....εγω αναφερθηκα στο τι ειναι κορυφη και στο τι ισχυει γενικα μεχρις στιγμης...πιστεψε με οταν τα αυρματα φτασουν σε επιδοσεις τα ενσυρματα θα ειμαι ο πρωτος που θα παρει...

Δες και τι σου γραφει ο GRUNT GR ....(πολυ κατατοπιστικος μπραβο σου) και μετα τα ξαναλεμε...

Αρχική απάντηση από ea6gka

ερε πλακα και εκει που νομιζα οτι οι καβγαδες ειναι μονο για ιντελ-αμδ νβιντια-ΑΤΙ τωρα εχουμε και για τα ποντικια, ημαρτον ρε

Ενα ακομη εξυπνο - καυστικο - χιουμοριστικο σχολιο απο τον φιλο μας το ea6gka..enjoy:P:P:P:P:P

Παιδιά παρακολούθησα το thread για κάποιες μέρες και η συμμετοχή ήταν περιορισμένη, οπότε ξαφνιάστηκα όταν είδα τόσα posts σήμερα... :) Τέσπά πήρα ένα MX510 τελικά. Μια χαρά μου φαίνεται. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να το χαρώ πολύ, καθώς η κάρτα γραφικών μου άρχισε πάλι τα περίεργα...

Παιδιά μόνο μια ερώτηση ακόμη σχετικά με το MX510. Μια μικρή λεπτομέρεια. Η ροδέλα όλων των MX510 σε κάποιο σημείο έχει μια οριζόντια ανάγλυφη γραμμούλα, που γίνεται ελάχιστα αισθητή με το δάχτυλο κατά την κύληση ή αυτό είναι ελάττωμα του δικού μου MX510; Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, απλά θέλω να ξέρω. Ας μου πει κάποιος. Ευχαριστώ!

Αρχική απάντηση από ison [Χθες, στις 19:45]

Δεν θα δωσω συνεχεια και το κοπελα το ειπα επηρεασμενος απο το Nick σου(γι αυτο ζηταω και συγνωμμη)

Τωρα απο εκει και περα εχοντας διαβασει και αλλα post σου εχω παρατηρησει οτι εχεις μια ταση να να εισαι απολυτος-εγω τα ξερω ολα κλπ ...οποτε ...οπως λεει και ο λαος μας στου κουφου την πορτα...

Απο την αλλη μιλας για το cs το οποιο θεωρειτε απο το πιο επιτυχημενα mp games ολων των εποχων με εκατομμυρια παιχτες ..!!!

Θα δεχομουν την αποψη σου και θα εκανα επικοδομητικο διαλογο αν ησουν στο ελαχιστο σοβαρος ανθρωπος (δεν προσβαλα τον κοσμο τον κοροιδεψα!!! ελεος ρε γατε)

ενω σαφεστατα τουλαχιστον σε εμενα αυτο που ειπε ο solid snake ηταν για να δωσει εμφαση (με μια δοση χιουμορ) και οχι επειδη ειναι "ασχετος"...

Και στην τελικη ολοι οι επαγγελματιες παιχτες μαλακες ειναι που ΔΕΝ χρεισιμοποιουν ασυρματα?

Εσυ μπορει να ΜΗΝ βλεπεις κατι αρνητικο διοτι πολυ απλα ΜΠΟΡΕΙ να μην εισαι hardcore gamer κατι το οποιο ειναι και λογικο ....εγω αναφερθηκα στο τι ειναι κορυφη και στο τι ισχυει γενικα μεχρις στιγμης...πιστεψε με οταν τα αυρματα φτασουν σε επιδοσεις τα ενσυρματα θα ειμαι ο πρωτος που θα παρει...

Δες και τι σου γραφει ο GRUNT GR ....(πολυ κατατοπιστικος μπραβο σου) και μετα τα ξαναλεμε...

E, ison εμεις δεν πρεπει να μιλαμε ρε...

Εμεις ειμαστε ασχετοι.Ο GruntGR εκανε ολοκληρο review αλλα ο vasot δεν λεει να καταλαβει αυτο που προσπαθαουμε να του πουμε.

Ειναι σαν να λες σε ενα Fan Boy της Ιntel οτι η AMD ειναι καλητερη.Τι περιμενεις να σου πει?

Οτι "ναι δικιο εχεις!!"???

Τωρα αν καποιος ειναι τοσο ανοητος και τοσο απολυτος και νομιζει οτι μονο η γνωμη του μετραει και κανενος αλλου,ασ'τον να νομιζει...

Και vasot...

Δεν με ενοχλει η "κοροιδια" σου γιατι πιστευω οτι εσυ εισαι ο ασχετος και προσπαθεις να καλυψεις τα κενα σου με φρασεις "Στον Solid Shake αρεσει να πεταει και καμια ασχετη σαχλαμαρα ωρες ωρες.." μονο τον εαυτο σου κοροιδευεις...και εαν δεν μπορεις να καταλαβεις την ειρονεια δεν σου φταιε κανειςι...

Αρχική απάντηση από ison [Χθες, στις 19:45]

Εσυ μπορει να ΜΗΝ βλεπεις κατι αρνητικο διοτι πολυ απλα ΜΠΟΡΕΙ να μην εισαι hardcore gamer κατι το οποιο ειναι και λογικο

Πλακα κανεις???? Ο Vasot ειναι expert στην πασιεντζα!:p :P

Αρχική απάντηση από Vasot [17-04-2005 09:42]

Ειμαι και εγω μαζι σου

Δεν εχω κανενα προβλημα με το Logitech Mx1000 και τα games

Tωρα το τι λεει ο καθε ασχετος χωρις καν να το εχει δοκιμασει...τι να πω μπορει να το λεει απο ζηλια

Εξαλλου ειναι πολλοι που δεν γνωριζουν να βαλουν σωστα ενα driver και ριχνουν το φταιξιμο στις συσκευες αντι στην ασχετοσυνη τους...

Αμα εχεις κανει κιολας τον υπολογιστη σου χαλια (Registry errors, Ηard disk errors) και δεν τον συντηρεις και σε καλη φορμα φυσικο ειναι αυτο να επηρεαζει αρνητικα τα περιφεριακα

Man,

Το MX1000 ειναι τέλειο αλλα όχι για fps games :cool:

Δεν είναι ότι τα άτομα που το λένε αυτό είναι άσχετα, αλλα αντίθετος είναι σχετικά και με παρα πολλές απαίτησης.:rolleyes:

Εγώ έχω κάνει test και στο 510-700-900-1000.

Το μονο που είναι το κατάλληλο για FPS games (cs,mohaa,call of duty) είναι το 510.

Aμα δεις και στο site τις logitech στο 510 λέει:

This revolutionary 800-dpi sensor now captures an incredible 5.8 megapixels every second and is able to track up to 15 G's of acceleration. So you get instant response to your fastest movements, with no lag.

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 11:06]

να κολλησω και το θεμα mousepad ή θα βγω εκτος θεματος?

Ποιο ειναι το καλυτερο mousepad που μπορω να βρω στην Στουρναρα/Ελληνικη αγορα?

ICEMAT

WWW.icemat.com

Γυάλινο αλλα το καλύτερο.

Δεν ξέρω όμως άμα το βρείς στην Αθηνα. Είναι και αρκετά ακριβό . :D

eagka ICEMAT sux :

1)θελει skatez ανα 2 βδομαδες οσο κορυφαια ταινια και ναναι , ειδικα με MS mice χωρις θα χεις προβλημα απο αποψη ηχου περα οτι δεν θα γλιστραει καλα

2) μπορεις να νιωσεις καθε κοκο σκονης πανω στο pad ,μαζευει σκονη για την πλακα και θελει καθαρισμα 2-3 φορες την ημερα

3)αμα ιδρωνεις κατανταει αχρηστο καθως δυσκολευεται ο σενσορας να διαβασει το σημειο που επεσε ο ιδρωτας

4)ειναι σχετικα ψυχρο στην αφη

5)μπορεις να βαλεις hyperglidez που κρατανε πανω απο 2 μηνες αλλα θα πρεπει να βγαλεις τα feet του mouse πρωτα

γιατι συμφωνα με το site της εταιρειας :

Hyperglide mouse skates (HMS) are to be applied directly on top of original mouse feet. In cases where mousing surface is shiny and/or light coloured, use HMS to replace original mouse feet so that optical sensor will be able to track.

Only used on mice they are designed for. (i.e. As stated on packaging or check specs page)

HMS are to be used on a mousepads / surfaces that provide very good tracking for optical mice. For this reason, light coloured and/or shiny mousing surfaces (mousepad or table) are not to be used inconjunction with HMS. Examples of incompatible mousepads are Steelpad 4S, 3S, 4D (smooth side), Icemat version 1 & 2, metal and glass pads in general.

ειχα τα skatez pro της corepad που μοιαζουνε πολυ με τα hyperglidez και ακομα και χωρις τα feet ο sensoras εχανε σε ακριβεια , και αυτο πανω στο corepad που εχει πιο ακριβη επιφανεια απτο icemat λογω των κουκιδων πανω στην μπογια , (η μπογια ειναι χωμενη μεσα στο γυαλι ασφαλειας εχει πεσει πανω μεχρι και ψαλιδι με την μυτη και δεν εχει καταλαβει χριστο )

6) το h.a.c shop αποτι βλεπω εχει μονο την ασπρη εκδοση ,αν επιμενεις καλυτερα να βρεις το μαυρο για καλυτερο tracking

7) συμφωνα με τον Barryster ( 3 φορες στην 3αδα του PC MASTER QUAKE 3 GRAND PRIX )

και πολλους αλλους το icemat δεν ειναι καταληλλο αμα παιζεις με accel , στην περιπτωση του barry , γυρισε πισω στο 2 euro pad του :p

για να ειμαι ειλικρινής δεν εχω δοκιμασει το icemat για πανω απο μισο λεπτο (στο υπογειο του bnb αγιας ) εναντι του corepad που τοχω απτο καλοκαιρι , αλλα οι περρισοτεροι στα esreality forums λενε τα χειροτερα λογια για αυτο , και γενικα δεν προτεινω hard pads , func 1030 icemat corepad klp μιας και δεν ειναι φιλικα στα mouse feet , στην περιπτωση του mx310 μετα απο 1 μηνα χρησης χωρις skatez / skatez pro ειχαν τα χαλια τους , επισης δεν το icemat / corepad ειναι σχετικα παχια ( 5mm to corepad me αντιολισθητικο χαλακι απο κατω 6 το icemat ) και δεν παρεχουν την ευχαριστη αισθηση στο χερι που εχουνε τα περρισοτερα απο τσοχα

περρισοτερα για pads στο thread που ανοιξε ο tsunami http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=11374&perpage=20&pagenumber=4

Αρχική απάντηση από _Neuromancer_ [23-04-2005 16:23]

Παιδιά μόνο μια ερώτηση ακόμη σχετικά με το MX510. Μια μικρή λεπτομέρεια. Η ροδέλα όλων των MX510 σε κάποιο σημείο έχει μια οριζόντια ανάγλυφη γραμμούλα, που γίνεται ελάχιστα αισθητή με το δάχτυλο κατά την κύληση ή αυτό είναι ελάττωμα του δικού μου MX510; Δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, απλά θέλω να ξέρω. Ας μου πει κάποιος. Ευχαριστώ!

Παιδιά μπορεί να μου απαντήσει κάποιος και σε αυτό; Please!

Αρχική απάντηση από _Neuromancer_

Παιδιά μπορεί να μου απαντήσει κάποιος και σε αυτό; Please!

Εχουν περασει απο τα χερια μου και το 500αρι και το 510 και προσφατα και το 1000αρι σε κανενα τους η ροδελα δεν ειχε αναγλυφο.Οσο αναφορα τα mouse θα προτιμουσα το 510 απο το 1000αρι εαν δεν με ενοιαζε το ασυρματο.

MX518 VS DIAMONDBACK REVIEW ON RAZER FORUMS

εχω πειστει αρκετα για το diamondback με αυτα που διαβαζω σχεδον παντου , οι 5.0.0.8 beta εχουν αφησει αλλα 2-3 προβληματακια ακομα να λυθουν αλλα και χωρις τους razer drivers δεν χανεις και πολλα ;) σκεφτομαι και εγω για diamondback , κυριως γιατι εχω διαβασει ειναι πιο sweat friendly , με το 310 πχ χτες που τελειωνα το manhunt δυκολευομουνα να το κρατησω μιας και σε μια φαση ειχα ιδρωσει απτον φοβο (!!!!)

εξαλλου εχει ενα σωρο θετικα reviews και posts σε διαφορα gaming forums , αξιζει μια δοκιμη αλλα μαλλον θα περιμενω λιγο ακομα για τον final driver μιας και χρειαζομαι λιγακι το left hand orientantion και την δυνατοτητα να βαζω λιγο accel apto panel για το cs

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.