xdoc Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2018 Καλησπέρα, σε υπολογιστή με την ακόλουθη σύνθεση(Intel Core i7-930-GIGABYTE EX58-UD3R-6 GB RAM-ASUS EAH5830-SAMSUNG SSD 830 -Win7 Ultimate (x64) Build 7601 SP1(EL)) προσπαθώ να κάνω αναβάθμιση σε Win 10 Pro μεσω τις διαδικασίας του εργαλείου media creation tools και αφού περάσουν τα στάδια οπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες (1 εως 6 ) μόλις η εγκτάσταση φθάνει στο 30% κλείνει η μωβ επιφάνεια και εμφανίζεται μήνυμα Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ WINDOWS ΑΠΕΤΥΧΕ Αν ακολουθήσω την δεύτερη μέθοδο με bootαρισμα απο usb φλασάκι που εχει ISO WIN 10 Pro (με το οποίο παρεπιπτόντως έκανα επιτυχή εγκατάσταση σε αλλον οικιακό υπολογιστή με win 7 Pro) μετα τις επιλογες που φαίνονται στις εικόνες (7-12) εμφανίζεται η οθόνη της εικόνας 13 (??) και το πόγραμμα εγατάστασης επιστρέφει στη αρχή (εικόνα 7) Τι μπορεί να συμβαίνει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Ιανουάριος 21, 2018 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2018 Ενημέρωσε το bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Ιανουάριος 22, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2018 πριν 23 ώρες, το μέλος Oric έγραψε: Ενημέρωσε το bios. Τό έκανα αλλά και πάλι τα ιδια βγάζει (την 2η επιλογή που ξαναέτρεξα- στικάκι) Κάποια ασυμβατότητα υποψιάζομαι οτι ειναι αλλά τι με τα ιερογλυφικά που εμφανίζει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 22, 2018 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2018 Εντελώς στην τύχη δύο προτάσεις. Δοκίμασε Αγγλικά ως γλώσσα. Αυτό απλά το αναφέρω για τις γραμμούλες στην τελευταία εικόνα. Αν αναβαθμίζεις από Windows 7 ή 8 διατηρώντας τα αρχεία σου και τα προγράμματά σου, κάνε πρώτα απεγκατάσταση ότι λογισμικό τύπου antivirus έχεις εγκατεστημένο. ΥΓ. Αναφέρεις Windows 10 Pro, σε μία από τις εικόνες αναφέρει Home. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 23, 2018 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2018 Για προβλημα hardware εχει ελεγχθει το μηχανημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Ιανουάριος 23, 2018 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2018 (edited) πριν 7 ώρες, το μέλος yanni έγραψε: Εντελώς στην τύχη δύο προτάσεις. Δοκίμασε Αγγλικά ως γλώσσα. Αυτό απλά το αναφέρω για τις γραμμούλες στην τελευταία εικόνα. Αν αναβαθμίζεις από Windows 7 ή 8 διατηρώντας τα αρχεία σου και τα προγράμματά σου, κάνε πρώτα απεγκατάσταση ότι λογισμικό τύπου antivirus έχεις εγκατεστημένο. ΥΓ. Αναφέρεις Windows 10 Pro, σε μία από τις εικόνες αναφέρει Home. Μία ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Για προβλημα hardware εχει ελεγχθει το μηχανημα? Το σκέφτηκα και εγω αλλά δεεν μου εμφανίζει αλλη επιλογη πλην της ελληνικης γλώσσας - Pro ειναι η εκδοση εκ λάθους ανέβασα αυτην την εικόνα Οταν λές Hardware πρόβλημα τι εννοεις ? πως να ελεγχθεί ? δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα στην λειτουργία του υπολογιστή Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 23, 2018 από xdoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 23, 2018 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2018 Μνημη-δισκο θα κοιτουσα εγω πρωτα, αν μετα δεν βγει κατι, θα εκανα καθαρη εγκατασταση γιατι ποιος ξερει ποσο ταλαιπωρημενη ειναι η προηγουμενη εγκατασταση. Αν ουτε τοτε παιξει τοτε κοιτας τροφοδοτικο και τελος mobo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Ιανουάριος 26, 2018 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2018 On 23/1/2018 at 8:48 ΠΜ, το μέλος icy20 έγραψε: Μνημη-δισκο θα κοιτουσα εγω πρωτα, αν μετα δεν βγει κατι, θα εκανα καθαρη εγκατασταση γιατι ποιος ξερει ποσο ταλαιπωρημενη ειναι η προηγουμενη εγκατασταση. Αν ουτε τοτε παιξει τοτε κοιτας τροφοδοτικο και τελος mobo... Μετα απο ελεγχο μνήμη και δισκος δεν βγάζουν προβλήματα......αρα μονόδρομος ειναι η καθαρή εγκατάσταση ? .Κατα την προσπάθεια αναβάθμισης και την αποτυχία της κάπου δεν πρέπει να αποθηκεύεται κάποιος φάκελλος ενεργειών και προβλημάτων που οδηγούν στην αποτυχία ? Που όμως και πως λέγεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 26, 2018 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2018 Εγω ειμαι τυπος που κανει καθαρη εγκατασταση για ψυλου πηδημα. Αρα δεν ξερω τι να σε συμβουλεψω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 26, 2018 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2018 Κάνε καθαρή εγκατάσταση. Πιο λίγο χρόνο θα σου φάει και θα είναι και πιο γρήγορο το σύστημα από αναβάθμιση που θα γίνεται της τρελής...Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 26, 2018 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2018 12 minutes ago, gdp77 said: Κάνε καθαρή εγκατάσταση. Πιο λίγο χρόνο θα σου φάει και θα είναι και πιο γρήγορο το σύστημα από αναβάθμιση που θα γίνεται της τρελής... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ακριβως οτι ειπα και εγω. Αναβαθμιση λειτουργικου θα εκανα μονο σε υπερβολικα ιδιαζουσες περιπτωσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts