Jump to content

low end VGA με καλη αποδοση εικονας 2D !!

Alexandros

Recommended Posts

Ο τιτλος τα λεει ολα. Θα ειναι μια καρτα απο την οποια το DVI της θα χρησιμοποιηθει για ενα 17ρι ΤΦΤ και με ενδιαφερει να βγαλει καλα χρωματα ...

Εχω τις εξης επιλογες

1. Abit Radeon 9200SE-DT 128MB AGP (64βιτ)

2.Abit GeForce4 MX440 128MB AGP

3.Abit GeForce FX5200 128MB AGP

4.ATI Radeon 9200 128MB 128bit

5.Inno3D Ti 200

6.ATi 8500 64MB

Ποια μου προτεινετε?

Προσοχη...δεν με ενδιαφερει ΚΑΘΟΛΟΥ το ποσα φπς βγαζει η καθεμια. ΜΟΩΟ η ποιοτητα απεικονισης DVI! :T:

Η αληθεια ειναι οτι στα ιδια λεφτα (25 ευρω) βρηκα και μια Matrox Millenium G400 32 MB DualHead : G4+MDHA32G 32 MB SGRAM αλλα με προβληματιζει οτι ειναι μονο 32ΜΒ και φοβαμαι μη κανει τιποτα σπασιματα στο ΤΦΤ ή σε μια ταινια π.χ

Αρχική απάντηση από Alexandros

Η αληθεια ειναι οτι στα ιδια λεφτα (25 ευρω) βρηκα και μια Matrox Millenium G400 32 MB DualHead : G4+MDHA32G 32 MB SGRAM αλλα με προβληματιζει οτι ειναι μονο 32ΜΒ και φοβαμαι μη κανει τιποτα σπασιματα στο ΤΦΤ ή σε μια ταινια π.χ

Go for it ;)

Μονο που δε ξερω αν ειναι προβλημα αυτο με το 32ΜΒ κ DVD :hmm:

Δε νομιζω οτι θα επρεπε παντως.Γενικα καλητερη ποιοτητα σε DVD εχουν οι Ati.

Μην το ψάχνεις άλλο.

Και μη νομίζεις ότι με τέτοια κάρτα, θα συμβιβαστείς στις ταινίες, το αντίθετο θα έλεγα ;)

Σαν δεύτερη επιλογη, το "6".

Αν θες χρώματα σου προτείνω να μην πας σε nVidia... Από αυτές που προτείνεις μάλλον κι εγώ την 4η ωστόσο κι εγώ θα σου πρότεινα να πας σε Matrox. Δεν έχω ιδιαίτερη προσωπική εμπειρία από Matrox (είχα μια 2D στον PII κάποτε) ωστόσο υποτίθεται οτι έχουν τα καλύτερα χρώματα.

Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες :T:

θα δοκιμασω την Ματροξ, εξαλου ειναι πολυ φθηνη (μεταχειρισμενη εννοειται χωρις εγγυηση αλλα αυτες οι παλιες ειναι σκυλια οι ατιμες). Οπως ειπα δεν θα χρησιμοποιηθει ποτέ για παιχνιδια παρα μονο για 2D ;)

Χμμ μαλλον ειμουν λιγο αφηρημενος γιατι η Ματροξ ΔΕΝ εχει DVI... βεβαια αν εχει οντως τοσο καλη απεικονιση μπορει να χρησιμοποιησει το αναλογιοκο σημα για το ΤΦΤ αλλα το προβλημα ειναι οτι το DELL 1703FP δεν δειχνει καλα με το αναλογικο (ειχα πανω του 9800 προ και μετα Χ800ΧΤ)...

Τελικα μαλλον καταληγω στην Abit Radeon 9200SE-DT 128MB AGP (64βιτ). Αραγε τα 64βιτ της μνημης να παιζουν καποιο ρολο στην εικονα? Προφανως οχι ε ?

χτυπα την!

dvdια εβλεπα κ στην voodoo 16mb χωρις σπασιματα,γενικοτερα για σπασιματα σε dvd θες μηχανιμα κατω απο 600-700ΜΗζ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.