Jump to content

Τι εισόδημα έχετε;

totally_wired

Πόσα βγάζετε?  

111 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από jax7480

Στανταρ θα βρεις δουλεια. 530 τον μηνα για σενα θα ειναι αρχοντια, μιας που τωρα ετσι οπως τα λες παιρνεις περιπου 40. Π(ρ)ασας θα εισαι...

Εγω λεω παντως να ξεκινησω απο το σπιτι του Φανης_Κ. Ειναι μεγαλη καυλα να βλεπεις memtest86+ σε 50αρα plasma.

Επειδή μόλις ξύπνησα... το Post είναι ειρωνικό ή όχι; :p:)

Στο δικό μου σπίτι δεν θα δείς ούτε memtest ούτε PS2/XBOX σε 50άρα plasma. Το πολύ πολύ να δείς τπτ ειδήσεις σε μια 25άρα τηλεόραση-μπαούλο Philips του 1995... :p To memtest και το playstation (το πρώτο πρώτο) θα το δείς στην L568, αλλά παλιότερα θα το βλεπες σε 14άρα HP CRT... :TD:

Βασικά πιστεύω αν έχω τις γνώσεις που έχω τώρα πιστεύω δεν θα ήταν δύσκολο να βρώ καμιά θέση σαν τεχνικός ή κάτι τέτοιο σε κανένα μαγαζάκι στα 18 μου..

Η μόνη θέση που δεν θα μπορείς να πάρεις δυστυχώς είναι πωλητής στο Πλαίσιο. lol

Σωτηρη πες για το Sony σε προσφορα...:οτ:

Ρε λέω σε κανένα μαγαζάκι της γωνίας! Ξέρεις τώρα... Δε με νοιάζει τόσο ο μισθός απλώς να βγάζω κάτι εκεί πέρα να μη χρειάζεται να είμαι πλήρως sponsored by parents όπως ο αδερφός μου!

Sponsored και εγω απο γονεις.......23 ατομα???????????????τι στο καλο???:p

Αλλα αντε να τελειωσουν οι πανελληνιες και εχω βρει δουλεια σε οικοδομη 8ωρο με μιση ωρα διαλειμμα και 40ευρω την μερα....καλα δεν ειναι?Θα βγαλω και τις διακοπες μου...

Χωρις πλακα τωρα....δεν θελω να του ζηταω...ασχετα αν το κανω.....

Αρχική απάντηση από Snips

:OT:

ΡΕ ΦΑΝΗ....έλεος.....Τα έσκασες που τα έσκασες να έχεις μια 50άρα....Κάνε κάτι να μην φαίνονται τα καλώδια ρε παιδί μου.:crazy: :crazy: (’γγιξες ευαίσθητη χορδή με αυτό τώρα.)....

snips δεν τα εσκασα εγω...ειμαι 16-17....λες να ειχα τοσα???

Τα 3 καλωδια που κρεμονται, ειναι απο κατι δοκιμες/αλλαγες που εκανα....κ τα αφησα ετσι γιατι βαριομουν...(κανονικα ειναι ενα πλαστικο, κ μπαινουν εκει μεσα ολα...δλδ φαινεται 1 κ οχι 3...ή οσα καλωδια ειναι!)

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Αλλα αντε να τελειωσουν οι πανελληνιες και εχω βρει δουλεια σε οικοδομη 8ωρο με μιση ωρα διαλειμμα και 40ευρω την μερα....καλα δεν ειναι?Θα βγαλω και τις διακοπες μου...

Δεν θα με χάλαγε καθόλου αν δεν είχα άλλη επιλογή. Και εδώ που τα λέμε έτσι καταλαβαίνεις τι πάει να πει δουλειά και όχι με το να κάθεσαι στο γραφειάκι σου και να φτιάχνεις το pcάκι του καθένα (που τα περισσότερα εδώ που τα λέμε δεν είναι τπτ σπουδαίο) και να παίρνεις α για κάθε PC... Ας μην ξεχνάμε οτι πολλοί μεγαλοεπιχειρηματίες και λοιποί λεφτάδες ξεκίνησαν έτσι! Σοβαρά τώρα πάντως, δεν θα με χάλαγε να είμουν εργάτης αν έπρεπε να δουλέψω και δεν είχα άλλη επιλογή...

Αρχική απάντηση από alex_000

To μόνο poll που έμεινε πλέον είναι το "πόσο τον έχετε." :hehe:

ok θες να το ξεκινησω????? αλλα θα πρεπει να ποσταρουμε και φωτο με τον χαρακα/ μετρο διπλα...

οσο για το ποσα βγαζουμε ενοητε ανα ετος... ε????? εγω απαντησα.. 1500 το χρονο...

Αρχική απάντηση από pro

ok θες να το ξεκινησω????? αλλα θα πρεπει να ποσταρουμε και φωτο με τον χαρακα/ μετρο διπλα...

θα πρεπει να βγει ομως και validation/verifycation για να ειναι εγκυρο.....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Αρχική απάντηση από ChrisXP

Το πως πιστεύω το καταλαβαίνετε, μικρή σχετικά πόλη η Λάρισα, άρα όλα μαθαίνονται γρήγορα, αυτή την στιγμή είμαι τεχνικός από πολλά άτομα και από το κάθε format βγάζω κανα 35

ωστε εσυ μας πέρνεις όλη την δουλειά ε ? ?

:fight:

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Χθες, στις 13:12]

Sponsored και εγω απο γονεις.......23 ατομα???????????????τι στο καλο???:p

Χωρις πλακα τωρα....δεν θελω να του ζηταω...ασχετα αν το κανω.....

Το να βγάζεις δικά σου χρήματα είναι ότι καλύτερο. Εγώ πάντως και βγάζω, και ζητάω.... σε ποια κατηγορία είμαι?:o

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.