Jump to content

Τι εισόδημα έχετε;

totally_wired

Πόσα βγάζετε?  

111 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Με αφορμή το thread για το ΦΠΑ σκέφτηκα να γίνει αυτό το poll για να δούμε που περίπου βρήσκεται η πλειοψηφία. Θεωρώ αυτονόητο ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν πόστ που να λέει ο καθένας πόσα βγάζει.

Βάζω 5 κατηγορίες

μέχρι 300

από 300 μέχρι 700

από 700 μέχρι 1200

από 1200 μεχρι 2000

από 2000 και πάνω

Ο καθένας να βάζει το ατομικό του μηνιαίο εισόδημα (καθαρά) και (όχι μαζί με της συζύγου)

Εάν οι mods θεωρίσουν ότι υπάρχει λόγος για να μην υπάρχει το poll εάς το σβήσουν.

Ο λόγος που θεωρώ καλό να υπάρχει αυτό το poll είναι να δούμε στο κατά πόσο μπορούμε όλοι (ή όχι) να είμαστε μέσα στις τεχνολογικές εξελίξεις.

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από nobig

Πιστεύω είναι ψιλοάκυρο το poll μιας και το πόσο βγάζει κανείς είναι λιγάκι προσωπικό δεδομένο. Γνώμη μου

Το πόσα βγάζει κανείς είναι προσωπικό δεδομένο. Γιαυτό και δεν θέλω να άρχισουν να λένε 'εγώ βγάζω τόσα'. Το πόσα βγάζει η πλειοψηφία είναι ένα καλό δεδομένο

Αρχική απάντηση από vagtsil

Πρεπει να προσθέσεις ομως και την επιλογη "άφραγκος" γιατι πολλα απο τα παιδια εδω ειναι μικροτερα σε ηλικια και δε δουλευουν ακομη.... :p

αυτα τα παιδια τους δίνει κατι ψιλά ο μπαμπάς τους....

Αρχική απάντηση από vagtsil [Σήμερα, στις 00:57]

Πρεπει να προσθέσεις ομως και την επιλογη "άφραγκος" γιατι πολλα απο τα παιδια εδω ειναι μικροτερα σε ηλικια και δε δουλευουν ακομη.... :p

Fixed :)

Για να εισαι μεσα στις τεχνολογικες εξελιξης δεν παιζει ρολο το εισοδημα αλλα που διαθετεις αυτα που βγαζεις.Αν εχεις αμαξι,γυναικα,παιδια κτλ που να μεινουν για το pc και χρονος και χρημα.Αν εισαι πορομενος με τα αμαξια που να μεινουν λεφτα για το pc και αν εισαι πορομενος με τα pcs που να βρεις λεφτα και για να φας ακομα (καμμενος ):p

Αρχική απάντηση από Chris2004

Αυτά τα παιδιά ίσως να έχουν και μεγαλύτερο "εισόδημα" απο εμάς.

Ειμαι ανεργος και με ταιζει ο μπαμπακας μου .Δεν εχει και πολλα αλλα κανα 600αρι το μηνα το βγαζει απο την συνταξη...με λιγη οικονομια ολα γινονται μεχρι και Α64 πηρα και λαπτοπ με centrino.....Αλλα δεν μπορω να δουλεψω με τιποτα μου λενε οτι ειμαι ακαματης τεμπελχανας και χαραμοφαης .....

Δε ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά όσο πάνε τα τεχνολογικά αγαθά γίνονται πιο προσιτά σε όλους και αυτό όχι μόνο σύμφωνα με την εξέλιξη της τεχνολογίας όπου κάτι που έχει μείνει στην αγορά για 6 μήνες θεωρείτε παλιό και πέφτει η τιμή του Μιλάω για οτιδήποτε τεχνολογικό Τηλεοράσεις, DVD, ψυγεία, πλυντήρια κουζίνες, αυτοκίνητα κλπ κλπ

Το μόνο που ακριβαίνει είναι αυτό που δεν μπορούμε να στερηθούμε η τροφή και διάφορες βασικές ανάγκες υγεία κλπ κλπ

Προς το παρόν καταλαβαίνετε από πού είναι το εισόδημά μου... :p Τώρα πόσο; ’λλοτε τπτ, συνήθως ένα 10 την εβδομάδα, και σπανίως κάτι παραπάνω άμα προκύψει π.χ. καμιά συναυλία κ.τ.λ. Τώρα πώς κατάφερα την EIZO; Βλέπετε υπάρχουν και τα Χριστούγεννα, Γενέθλια, Γιορτή κ.τ.λ. όπως επίσης και οι Γιαγιάδες, Παππούς, Θείοι, Θείες και πάει λέγοντας... Με αυτά και λίγη οικονομία καταφέρνω και είμαι επίκαιρος*... :p

*Που πας ρε αρχαίε με το κομπιουτεράκι των 2.8GHz και την MX440; :p :P :p

Πάντως μόλις μπω στο Πολυτεχνείο (κάνε ό_νει_ρα! :p ) θα φροντίσω να βρώ καμιά δουλειά. Βασικά πιστεύω αν έχω τις γνώσεις που έχω τώρα πιστεύω δεν θα ήταν δύσκολο να βρώ καμιά θέση σαν τεχνικός ή κάτι τέτοιο σε κανένα μαγαζάκι στα 18 μου... Ελπίζω δηλαδή.

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

Πάντως μόλις μπω στο Πολυτεχνείο (κάνε ό_νει_ρα! :p ) θα φροντίσω να βρώ καμιά δουλειά. Βασικά πιστεύω αν έχω τις γνώσεις που έχω τώρα πιστεύω δεν θα ήταν δύσκολο να βρώ καμιά θέση σαν τεχνικός ή κάτι τέτοιο σε κανένα μαγαζάκι στα 18 μου... Ελπίζω δηλαδή.

Στανταρ θα βρεις δουλεια. 530 τον μηνα για σενα θα ειναι αρχοντια, μιας που τωρα ετσι οπως τα λες παιρνεις περιπου 40. Π(ρ)ασας θα εισαι...

Εγω λεω παντως να ξεκινησω απο το σπιτι του Φανης_Κ. Ειναι μεγαλη καυλα να βλεπεις memtest86+ σε 50αρα plasma.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.