Jump to content

RMA MSI 1950 PRO 256 MB Agp

cash365

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Αγόρασα σχεδόν πριν απο 1 χρόνο την αναγραφόμενη κάρτα απο Γερμανία. Δυστυχώς ξεψύχησε πριν απο 1 μήνα και προσπαθώ να βρώ τρόπο να την αλλάξω.

Το μαγαζί που την πήρα μου έστειλε ενα μύνημα ότι θα προσπαθήσει να βρεί τρόπο να την αλλάξω εδώ, αλλά μάλλον έχουν κλείσει για διακοπές τις τελεθταίες 3 εβδομάδες.

Στην Οκταμπιτ Θεσ/νίκης μου είπαν μόνο ελληνικές κάρτες αλλάζουν.

Στο insomnia.gr υπάρχει thread που αναφέρει οτι προιόντα αγορασμένα εντος Ε.Ε. έχουν 2ετή εγγύση απ'οπου και εάν έχουν αγοραστεί.

Τελικά τί ισχύει?

Μπορεί κανείς να με βοη8ήσει?

Μπορεί κανείς να με βοη8ήσει?

Εαν δεν σου την αλλαζουν απο το μαγαζι απο οπου την αγορασες, η επομενη λυση ειναι να δοκιμασεις κατευθειαν στην εταιρια της καρτας.

Δοκιμασε να στειλεις και ενα mail στην MSI... ;)

Τώρα τους έστειλα mail. Να δούμε τι θα γίνει.

Χρήστο είσαι Λονδίνο?

Σακη thx ξανά.

Μιας και πέρασα από τις λοιπές διαδικασίες τις msi :D. Να σου πω , αλλάζουν προϊόντα ΜΟΝΟ αγορασμένα με το τμήμα που επικοινώνησες . Δηλαδή , αν επικοινώνησες με το τμήμα στην UK μονο αν είναι αγορασμένα από uk.

Αν τώρα τους καταφέρεις και σου πουν να σου την αλλάξουν , θα πρέπει αν χρεωθείς έξοδα courier για να μωρή να γίνει το packeto track και αυτή στέλλουν μονο στην περιοχή του δικού τους τμήματος .αρα πρέπει να εξής κάποιον φίλο εκεί:D

Αυτά :) ελπίζω αν βοήθησα

Φιλε δεν ξέρω αλλα λογικά είναι policy τις εταιρίας . Μίλησε μαζί τους , δείξε τους και το άρθρο etc και μπορεί να σου την αλλάξουν :) Εγώ απλά σου είπα τι κάνουν συνήθως μιας και τα έμαθα απέξω:D

Μιας και πέρασα από τις λοιπές διαδικασίες τις msi :D. Να σου πω , αλλάζουν προϊόντα ΜΟΝΟ αγορασμένα με το τμήμα που επικοινώνησες . Δηλαδή , αν επικοινώνησες με το τμήμα στην UK μονο αν είναι αγορασμένα από uk.

Αν τώρα τους καταφέρεις και σου πουν να σου την αλλάξουν , θα πρέπει αν χρεωθείς έξοδα courier για να μωρή να γίνει το packeto track και αυτή στέλλουν μονο στην περιοχή του δικού τους τμήματος .αρα πρέπει να εξής κάποιον φίλο εκεί:D

Αυτά :) ελπίζω αν βοήθησα

Αν έχεις αγοράσει την κάρτα στην προκείμενη περίπτωση από π.χ. Αγγλία τότε δεν σε χρεώνουν μεταφορικά

Υ.Γ. Τους έμαθες αλλά την κάρτα ακόμα να την στείλεις :mad:

Σορυ για το άσχετο

Τζίφος.

Η MSI της Γερμανίας μου είπε ότι δεν δέχεται κάρτες απο end-users και πρέπει να βρώ τον dealer. Τους λέω αν έχει κλείαει το μαγαζί???

Απάντηση: Συγγνώμη δεν δεχόμαστε προιόντα απο end-userss...

Γ.Τ.Π.

ΥΓ Εχω χάσει τις βίδες που συγκρατούσαν το fan της κάρτας. Εάν έχει να μου δανείσει κανείς 4 βίδες σε περίπτωση που γίνει RMA. Έψαξα γιια βίδες στην Θεσ/νίκη σε 2 μαγαζία που μου είπαν, αλλά δεν βρήκα ιδια κεφαλή...

Επίσης βλέπω σε διάφορα φόρουμ κάποιους να ζητούν αποδείξεις για να κάνουν RMA τα προιόντα τους που δεν είναι σε εγγύηση. Να το κάνω και εγώ?

Οι εταιρίες μπορούν να καταλάβουν μέσω S/N αν μια κάρτα είναι αγορασμένη απο αυτους ή οχι???

Συγγνώμη για το μακροσκελές post.

Οι εταιρίες όχι δεν μπορούν να το καταλάβουν , ως συνήθως πάντα :p. Οι βίδες τώρα δεν είναι πρόβλημα βρίσκουμε :)

Τότε εαν δεν γίνει τίποτα με την MSI, όποιος θέλει και έχει μια κάρτα όμοια με την δικιά μου και εντός εγγύησης να με βοηθήσει να την κάνω RMA. ;)

Τζίφος.

Η MSI της Γερμανίας μου είπε ότι δεν δέχεται κάρτες απο end-users και πρέπει να βρώ τον dealer. Τους λέω αν έχει κλείαει το μαγαζί???

Απάντηση: Συγγνώμη δεν δεχόμαστε προιόντα απο end-userss...

Γ.Τ.Π.

Απ'οτι κατάλαβα δεν αγόρασες την κάρτα σε σύστημα αλλά μόνη της σαν παρτ. Αν συμβαίνει αυτό κανε την MSI να το καταλάβει. Αν ακόμα δεν τότε έχεις το αναφέρετο δικαίωμα ως καταναλωτής, να καταγγείλεις την εταιρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Αν τους το πείς πιστευώ οτι δεν υπάρχει προβλημα. Αν ήταν έτσι η MSI δεν θα είχε καμια απολύτως ευθύνη να αλλάξει καμία κάρτα, το οποιό δεν συμβαίνει.

Ναί τους το είπα αλλά... Τετράγωνη λογική... Μάλλον θα την καταγγείλω ή θα τα πουλήσω όλα και θα μείνω με τα UMPC (Universal + X7500)...

Και πως τους κατάγγειλες?:D Εγώ λέω πάρε μια καρτούλα φτηνή αν δεν έχεις χρήματα , η αν δίνεις μέχρι 160 ευρ υπάρχουν και οι 4850 . Όταν βρείς απόδειξη από κάποιον , την κανεις rma και τέλος:)

Και πως τους κατάγγειλες?:D Εγώ λέω πάρε μια καρτούλα φτηνή αν δεν έχεις χρήματα , η αν δίνεις μέχρι 160 ευρ υπάρχουν και οι 4850 . Όταν βρείς απόδειξη από κάποιον , την κανεις rma και τέλος:)

Πάρε κανένα τηλέφωνο στις πληροφορίες. Δεν ξέρω και το πως. Εγώ καθαρίζω αλλιώς banana:brutal011:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.