Christos_zs Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2018 Γειά σε όλους, Ξέθαψα ένα record player του πατέρα μου σήμερα, ένα Hanping: Το πρόβλημα είναι πως δεν έχει βελόνα και έχω ακούσει πως δεν κάνουν όλες για όλα. Η ερώτηση μου προς τους γνώστες είναι αν αξίζει να πάρω βελόνα και να το χρησιμοποιήσω ή αν είναι καλύτερα να μην ασχοληθώ καν και να πάρω ένα καινούριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Ιανουάριος 16, 2018 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2018 Το συγκεκριμένο πικάπ έχει μετάδοση κίνησης με τροχαλία, κάτι που για τα σημερινά τεχνολογικά δεδομένα είναι απλώς για γέλια και για κλάματα, (ενώ για τα δεδομένα της 10ετίας του '70 ήταν μέτριας ποιότητας ήχου και φθηνό πράγμα). Πάρε ένα καινούργιο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christos_zs Ιούνιος 27, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 27, 2018 Καλημέρα, μετά από την παρακίνηση σου το έψαξα αρκετά το θέμα και κατέληξα στο Audio Technica lp120. Auto που δεν έχω καταλάβει είναι την διαφορα μεταξύ της USB και της USBHC έκδοσης. Κάποια απλή εξήγηση, μιας και υπάρχει διαφορα στην τιμή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts