fits79 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15, 2018 Καλησπερα. Θα ηθελα να ρωτησω γιατι το mozila thunderbird δεν αναγνωριζει το 2 step verification του hotmail λογαριασμου μου που ενεργποιησα πριν λιγο? Και το λεω αυτο γιατι ενω μεχρι πριν λιγο εκανε κανονικα log in στο hotmail λογαριασμο μου και εβλεπε τα mail που εχω απ' οταν ενεργοποιησα το 2 step verification δεν ξανα εκανε login ωστε να παρει ολα τα mail που εχω στο λογαριασμο hotmail. Εχετε να προτεινετε καμια λυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trib Ιανουάριος 15, 2018 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2018 Καλημέρα, Πρέπει να δημιουργήσεις έναν επιπλέον κωδικό (App Password τα ονομάζουν) με τον οποίο θα κάνεις log-in και ουσιαστικά προσπερνάει τη διαδικασία του 2-step. Προσοχή όμως ο κωδικός είναι μεγάλος και δεν στον εμφανίζει ξανά, σε περίπτωση που τον χάσεις. Διάβασε αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Ιανουάριος 15, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2018 Το δοκιμασα αυτο στο thunderbird αλλα δεν τον δεχτηκε. Δηλαδη δεν εκανε καν log in ωστε να δει τι εχει το mail acc μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts