jefm Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2018 Κάτι που κάνω όταν στήνω ένα νέο υπολογιστή για μένα είναι η αντιγραφή του Firefox στο νέο pc, είναι πολύ εύκολο, χρειάζεται να γίνει πρωτα εγκατάσταση της ίδιας έκδοσης στο νέο pc και στην συνέχεια αντικατάσταση των φακέλων του Firefox από το παλιό, έτσι έχω τα πάντα έτοιμα στο νέο. Το θέμα μου είναι ότι σε Chrome που δοκίμασα το ίδιο κόλπο δεν πιάνει, δεν μεταφέρονται passwords και extensions, ακόμα το ψάχνω αλλά αν ξέρει κανείς κάτι..... Λύσεις του τύπου backup στο google δεν με ενδιαφέρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Ιανουάριος 14, 2018 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2018 Δεν πιστεύω αυτό που διαβάζω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Ιανουάριος 14, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2018 Γιατί;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 14, 2018 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2018 Δηλαδή για να καταλάβω γιατί έχω να το κάνω καιρό. Αν πας C:\Users\username\AppData\Local\Google\Chrome και πάρεις όλο το φακελο user data σε έναν εξωτερικό δίσκο ή ένα στικάκι ή ακόμα πιο απλά πάρεις τα Bookmarks (σελιδοδείκτες) Bookmarks.bak (σελιδοδείκτες) Login Data (κωδικοί) Και τα αντιγράψεις στο νέο pc κάνοντας φυσικά αντικατάσταση φακέλου δε σου δουλεύει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Ιανουάριος 14, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2018 Πήρα τα πάντα και δεν μεταφέρθηκαν passwords και extensions, και μένα μου φαίνεται παράξενο, για να είμαι σίγουρος μετέφερα και τον φάκελλο από το program files Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 14, 2018 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2018 εχεις ίδιες εκδόσεις στους δύο υπολογιστές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Ιανουάριος 14, 2018 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2018 Ναι, σκεφτομαι να δω μηπως έχει και κανένα κρυφό φάκελο και θα το ξανακάνω για σιγουριά, στην ουσία από 1 vmware σε 1 αλλο γινεται η μεταφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
UltraB Ιανουάριος 14, 2018 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2018 Δεν παίζει μεταφορά passwords και Extensions σε Chrome. Όσες φορές και αν έχω δοκιμάσει δεν έχω καταφέρει κάτι. Είτε αντιγράψεις πρώτα τον φάκελο και μετά κάνεις εγκατάσταση του ή το ανάποδο. Μπορείς να ανακτήσεις πράγματα από το αρχείο των κωδικών αλλά χωρίς τα passwords, οπότε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Ιανουάριος 14, 2018 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2018 Που τα αποθηκεύει, κάπου πρέπει να είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 14, 2018 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2018 Αντωνη το έκανε αυτό ο chrome όπως και ο ff Αν κάτι άλλαξε τα τελευταία χρόνια δεν ξέρω και δεν έτυχε και απο το 2011 και μετά να το χρειαστώ κάπου αυτό. Αν δεν βγάλεις άκρη κάνε export bookmarks και Passwords και μετά import Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Ιανουάριος 14, 2018 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2018 Το ξέρω το export bookmarks και Passwords και μετά import αλλά νομίζω ότι ούτε και αυτό μεταφέρει τα passwords, θα το δοκιμάσω πάλι. Και καλά τα passwords πες για λόγους προστασίας, τα extensions; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Ιανουάριος 14, 2018 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2018 Δοκίμασες να κανεις login και στους δυο Chrome με το ίδιο account? Μεταφέρει τα πάντα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefm Ιανουάριος 14, 2018 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2018 Αυτό δουλεύει το ξέρω αυτό, αλλά δεν θέλω να το κάνω μεσω λογαριασμού Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts