Prophet Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13, 2018 (edited) Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών, καταρχάς έχω τα εξής : CPU :intel core i5-3470 3.2Ghz Ram: corsair vengance 8Gb DDR3 MB: P8Z68-V GEN3 Display: ASUS HD7770 2GB GDDR5 128bit HD :SSD KINGSTON OS: win 7 ultimate 64bit το θέμα μου τώρα εδώ και ένα μηνα ενώ τρέχει η κάρτα ξαφνικά κολλάει και μου βγάζει μια οθόνη με γραμμές όπως φαίνεται παρακάτω, αν δεν την βάλω καλά στην θύρα PCIE μπορεί να τρέχει μπορεί και όχι, τώρα οι εικόνες είναι σχετικές , καμια φορα βγάζει και μπλε οθόνη με γραμμές πράσινες κλπ ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 13, 2018 από Prophet Link to comment Share on other sites More sharing options...
everg77n Ιανουάριος 13, 2018 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2018 Ποσα χρονια την εχεις? Αν το κανει αυτο fully seated στο slot μαλλον σου κουναει το μαντηλι σιγα-σιγα. Ισως με reflow να της δωσεις λιγους μηνες ζωης ακομα. Και μην την μισοβγαζεις απο το slot, καποια traces εχουν ρευμα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 13, 2018 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2018 φούρνος και reflow είναι η λύση...δεν νομίζω να έχεις εγγύηση ακόμα ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prophet Ιανουάριος 13, 2018 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2018 (edited) απο το 2012 απλά επειδή δεν το έχω ξανά κάνει το reflow ... είτε με το "θερμοπιστολο" είτε με το φούρνο τι βαθμούς πρέπει να πιάσω ? 200 oC Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 13, 2018 από Prophet Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιανουάριος 13, 2018 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2018 Δεν ξέρω κατά πόσο είναι υγιεινό να βάλεις για ψήσιμο την κάρτα γραφικών σε φούρνο που μετά θα μαγειρέψεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 13, 2018 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2018 εγώ 200...για 12 λεπτά...προθερμασμένο ...πάνω κάτω...πρόσεχε οι πυκνωτές σου να κοιτάνε προς πάνω Όσο για το υγιεινό...δεν ξέρω να σου πώ....εγώ τον αφήνω μετά να κάψει ανοιχτό για λίγο και μετά από μερικές μέρες πάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
everg77n Ιανουάριος 13, 2018 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2018 1 hour ago, Prophet said: απο το 2012 απλά επειδή δεν το έχω ξανά κάνει το reflow ... είτε με το "θερμοπιστολο" είτε με το φούρνο τι βαθμούς πρέπει να πιάσω ? 200 oC Eφοσον δεν εχεις ξανακανει reflow και δεν θελεις (ορθα) να την βαλεις σε φουρνο που χρησιμοποιειται για φαγητο χρειαζεσαι heat gun (τουλαχιστον €20). Ακομα και αν τη φτιαξεις δεν θα κρατησει πολυ, και η 7770 βρισκεται με €40 πλεον. Αν παρ' ολα αυτα θες να το επιχειρησεις at your own risk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts