Jump to content

Aγορες απο Mindfactory.de

skouket

Recommended Posts

παιδια λεω να παρω οθονη απο το mindfactory.de

οι αποκλισεις που υπαρχουν σε σχεση με τις τιμες εδω ειναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ.

Με τα ιδια λεφτα περιπου απο e-shop παιρνεις Εizo 768 ενω απο Mindfactory.de παιρνεις Eizo 778 !!!!!!!

Ξερω οτι ειναι αρκετα αξιοπιστο και εχω και λογαριασμο στην Αlpha Bank αρκει να ενεργοποιησω και αυτο το iban αν και προτιμω να τους κανω καταθεση.

30ευρω για μεταφορικα και 20 για ελεγχο καμενουν πιξελ ειναι καλα πιστευω.

Εχει παραγγειλει κανεις να μας πει την διαδικασια πληρωμης/παραλαβης??

Γατι μια οθονη ειναι ακριβο και ευαισθητο αντικειμενο...(μην σπασει σε καμια μεταφορα και αυτοι κανουν τον κινεζο μετα)

Οποιαδηποτε πληροφορια/καταγγελια :rolleyes: δεκτη !!!

H 768 kai η 778 ποσες ιντσες ειναι?:o

πες και την τιμη μην τρεχω να βρισκω τιμες κτλ τωρα....:p

μπας και με την ιδια τιμη μπορεις να βρεις κατι καλυτερο και δεν το εχεις ψαξει καλα.....

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 17:25]

H 768 kai η 778 ποσες ιντσες ειναι?:o

πες και την τιμη μην τρεχω να βρισκω τιμες κτλ τωρα....:p

μπας και με την ιδια τιμη μπορεις να βρεις κατι καλυτερο και δεν το εχεις ψαξει καλα.....

και οι 2 ειναι 19"

η 778 εχει S-PVA με 16ms response και η 768 ενα *VA panel εχει (δεν ξερω ποιο) και 25ms response

685 τελικη η 768 e-shop νομιζω την εριξαν λιγο και τελικη η 778 απο mindfactory.de 759euro.

χμ.. αυτη ομως μετα 759 ευρω λεει οτι εχει MVA panel me 12ms response ενω μια αλλη Eizo 778-K εχει 929 με ενα PVA panel με 25ms rs..

ισως να τα μπερδεψα λιγο πανω στην βιασυνη μου ! αλλα δεν πεφτω πολυ εξω :p

Eizo 768 απο mindfactory : 584 + 30(μεταφορικα) + 20(ελεγχος για καμμενα πιξελ) = 634 :p και δεν ανησυχεις για τα πιξελ.Aπο e-shop 685 τελικη :p

ελπιζω οι τιμες που γραφει στο mindfactory.de να ειναι τελικες..που νομιζω οτι ετσι που εχουν πει ??? κανεις να το επαληθευσει ?

Το καλοκαιρι πηγα να παραγγειλω ενα 64 winchester απο εκει,λοιπον τα μεταφορικα για ελλαδα η σελιδα λεει οτι ειναι 30 ευρω,κανω κανονικα τη παραγγελια στο site και μετα απο κανα διωρο μου στελνουνε mail οτι τα μεταφορικα με αντικαταβολη θα κοστισουν 70 ευρω,αν ηθελα με καταθεση πηγαιναν 50,τελικως την ακυρωσα,καλυτερα επικοινωνησε μαζι τους να σου που ακριβως την τιμη για τα μεταφορικα.

Λοιπόν ...

Εγώ τελικά παρήγγειλα την L578 από Mindfactory.de . Tα μεταφορικά είναι 30 ευρώ και επιπλέον δίνεις 0,85% επί του ποσού της παραγγελίας για την ασφάλιση του δέματος.

Επειδή το κοιτάζω πολλεεεές μέρες τώρα, οι τιμές είναι:

17" Eizo L568-K -- 413,26

17" Eizo L578-S (silber) -- 555,14

19" Eizo L768-K -- 584,25

19" Eizo L778-S (silber) -- 758,99

Σε όλες ισχύει, αν το επιθυμείς, έλεγχος για καμένα pixel με 20 ευρώ.

Πάντως έχω πάθει ΣΟΚ με το συγκεκριμένο μαγαζί. :clap:

Εκάνα μια παραγγελία ύψους 1100 ευρώ Τρίτη 05/04 και την ίδια μέρα έκανα πληρωμή μέσω του Web Banking της Alpha Bank. Εκεί βγήκε το μήνυμα ότι τα λεφτά θα μεταφερθούν την ίδια μέρα στις 10 το βράδυ στην Γερμανική Τράπεζα, αλλα και ότι ο τελικός παραλήπτης θα τα πάρει 3-4 μέρες μετά.

Κοιτάζω σήμερα Παρασκευή 08/04 και τι βλέπω... Το απόγευμα πήραν τα λεφτά (το πρωΐ που κοίταξα δεν υπήρχε εξέλιξη) και προχώρησαν την παραγγελία. Έχουν ήδη πακετάρει και στείλει ένα δέμα με όσα προϊόντα ήταν άμεσα διαθέσιμα (τα περισσότερα) :bigsmile: και εκρεμμεί η αποστολή των υπόλοιπων (μερικά φωτογραφικά χαρτιά και ένα μελανακι).

Μου έστειλαν μάλιστα ένα e-mail ότι αν δεν λάβω το δέμα μέσα σε εργάσιμες 3 ημέρες, να επικοινωνήσω μαζί τους. :woot:

Δεν ξέρω τι να πω. Αν όλα αυτά είναι αληθινά, θα το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω κάτι από ελληνικό e-shop. :happy2:

το Mindfactory είναι από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα μαγαζιά στη γερμανία . Τώρα έχουν ρίξει και τις τιμές των μεταφορικών , χωρίς όμως να φτάνουν τις τιμές του technikdirekt.de (εκεί ότι πάρεις 22 ευρώ , εκτός από πολύ βαριές συσκευασίες ,που σε χρεώνουν 70 ευρώ ) .

Το κακό με τα γερμανικά μαγαζιά είναι ότι λίγα δέχονται πιστωτικές κάρτες.

Αρχική απάντηση από sa1901 [08-04-2005 23:05]

Λοιπόν ...

Εγώ τελικά παρήγγειλα την L578 από Mindfactory.de . Tα μεταφορικά είναι 30 ευρώ και επιπλέον δίνεις 0,85% επί του ποσού της παραγγελίας για την ασφάλιση του δέματος.

Επειδή το κοιτάζω πολλεεεές μέρες τώρα, οι τιμές είναι:

17" Eizo L568-K -- 413,26

17" Eizo L578-S (silber) -- 555,14

19" Eizo L768-K -- 584,25

19" Eizo L778-S (silber) -- 758,99

Σε όλες ισχύει, αν το επιθυμείς, έλεγχος για καμένα pixel με 20 ευρώ.

Πάντως έχω πάθει ΣΟΚ με το συγκεκριμένο μαγαζί. :clap:

Εκάνα μια παραγγελία ύψους 1100 ευρώ Τρίτη 05/04 και την ίδια μέρα έκανα πληρωμή μέσω του Web Banking της Alpha Bank. Εκεί βγήκε το μήνυμα ότι τα λεφτά θα μεταφερθούν την ίδια μέρα στις 10 το βράδυ στην Γερμανική Τράπεζα, αλλα και ότι ο τελικός παραλήπτης θα τα πάρει 3-4 μέρες μετά.

Κοιτάζω σήμερα Παρασκευή 08/04 και τι βλέπω... Το απόγευμα πήραν τα λεφτά (το πρωΐ που κοίταξα δεν υπήρχε εξέλιξη) και προχώρησαν την παραγγελία. Έχουν ήδη πακετάρει και στείλει ένα δέμα με όσα προϊόντα ήταν άμεσα διαθέσιμα (τα περισσότερα) :bigsmile: και εκρεμμεί η αποστολή των υπόλοιπων (μερικά φωτογραφικά χαρτιά και ένα μελανακι).

Μου έστειλαν μάλιστα ένα e-mail ότι αν δεν λάβω το δέμα μέσα σε εργάσιμες 3 ημέρες, να επικοινωνήσω μαζί τους. :woot:

Δεν ξέρω τι να πω. Αν όλα αυτά είναι αληθινά, θα το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αγοράσω κάτι από ελληνικό e-shop. :happy2:

Σου ειναι ευκολο να περιγραψεις ολη την διαδικασια γιατι δεν ξερω γρι απο γερμανικα ουτε εχω παραγειλει ποτε απο online shop(τι φαση παζει με το χρηματικο-παραγγελια-παραλαβη).Οτι επιπλεον λεπτομερεια σκεπτεσαι αναφερετη σε παρακαλω :) δηλαδη κατι σαν οδηγο για παραγγελιες απο το mindfactory να μαθουμε και εμεις :)

και απο οτι βλεπω εχουν καλες προσφορες γενικα :p

φανταζομαι τα 30ευρω ειναι για οτι παραγγειλεις , ετσι ??μα καλα πως ερχονται τοσα πραγματα ασφαλη σπιτι σου ??

ευχαριστω εκ των προτερων :)

• 7 years later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.