tavliban Μάϊος 9, 2018 #241 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2018 6 minutes ago, icy20 said: Την pro3 εβαλες τελικα? Την dual tower/dual fan? https://www.skroutz.gr/s/4334627/Be-Quiet-Dark-Rock-Pro-3.html Αυτήν έβαλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάϊος 9, 2018 #242 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2018 νομιζω safe ειναι πανω απο 1.4 ...1.45 νομιζω ειναι εγω τον 2700χ στα 4250 με 1.42 αλλα πρεπει να δοκιμασω αν δουλευει κ με λιγοτερο ρευμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 9, 2018 #243 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2018 Βρε Άστον στοκ τον 2700χ δεν έχει σημασία για αυτό το chip να το κάνεις o/c Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάϊος 9, 2018 #244 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2018 το ξερω ρε συ δοκιμες κανω γενικα αμα δεν παιξουμε κ λιγο δεν εχει γουστο. μεχρι 4350 μου πηγαινε στο αυτοματο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Μάϊος 19, 2018 #245 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2018 Ήρθε και εμένα ο 2700x με την asrock x470 k4. Οι μνήμες έπαιξαν αμέσως στα 3200 (gskill sniper X). Το bios λέει 62 βαθμούς idle για τον επεξεργαστή, αλλά μάλλον κάτι λέει λάθος, αλλιώς έχω βάλει πολύ λάθος την ψυκτήρα, που δεν πιστεύω. Έβαλα μόνο Linux από στικάκι που είχα πρόχειρο, γιατί δεν έχω ιντερνέτ ακόμα σπίτι και θα μου το συνδέσουν σε καμιά δεκαριά μέρες. Πίκρα, τον έχω και βλεπομαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosD Ιούνιος 1, 2018 #246 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2018 Μοιάζει σοκαριστικό το άρθρο και σχεδόν απίστευτο, είναι όμως αληθινό. Έχει σοβαρό πρόβλημα το 10nm processing της Intel και για να το καλύψει, κάνει "τρελά" πράγματα: https://semiaccurate.com/2018/05/29/is-intels-upcoming-10nm-launch-real-or-a-pr-stunt/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 1, 2018 #247 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2018 Είπαμε η intel κλείνει Του χρόνου έρχινται 7nm από την and παντού 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 1, 2018 #248 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2018 πριν 1 λεπτό, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Είπαμε η intel κλείνει Του χρόνου έρχινται 7nm από την and παντού Έκλεισε. Είδη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιούνιος 1, 2018 #249 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: Είπαμε η intel κλείνει Του χρόνου έρχινται έρχονται 7nm από την and AMD παντού πριν 3 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Έκλεισε. Είδη. Ήδη Grammar Nazi! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 1, 2018 #250 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2018 πριν 37 λεπτά, το μέλος TopCLR έγραψε: Grammar Nazi! I know. Επίτηδες το έγραψα έτσι, γιατί ο @ARMAGEDDON το έγραφε συνεχώς κατ' αυτόν τον τρόπο, οπότε είπα να τον πειράξω λίγο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 1, 2018 #251 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2018 είπα και εγώ βρήκα άλλο ήδος εδώ να κάνουμε παρέα 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιούνιος 1, 2018 #252 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2018 πριν 21 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: είπα και εγώ βρήκα άλλο ήδος εδώ να κάνουμε παρέα "ήπα κε αιγό βρίκα άλλω ήδος αιδό να κάνουμαι παραία" Better? (Grammar Nazi suicide! ) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 1, 2018 #253 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2018 34 minutes ago, TopCLR said: "ήπα κε αιγό βρίκα άλλω ήδος αιδό να κάνουμαι παραία" Better? (Grammar Nazi suicide! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosD Ιούνιος 1, 2018 #254 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2018 Η Intel ούτε κλείνει, ούτε πρέπει να κλείσει.Είναι για πολλές σφαλιάρες όμως ακόμα και θα τις φάει από την μικρή AMD και λόγω της υπεροψίας της στο processing που έμεινε πίσω από TSMC, Samsung ακόμα και GloFo.Η Nvidia την σκαπουλάρει και συνεχίζει τα τρελά της, παρόλο που χάνει μερίδιο συνέχεια όχι όμως λόγω gaming αλλά λόγω mining.Δυστυχώς το roadmap στις GPU της AMD δεν είναι τόσο aggressive όσο στις CPU, δεν έχω δει κάποια καινούργια αρχιτεκτονική ή έστω την χρήση των 7nm σε desktop GPU.Ας ελπίσουμε ότι θα το κάνουν, ακόμα κι αν δεν το έχουν ανακοινώσει δημοσίως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Ιούνιος 1, 2018 #255 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε: είπα και εγώ βρήκα άλλο ήδος εδώ να κάνουμε παρέα χμμ, είδος/ήδος/αιδός/αιδοίο... α γεια σου, κάτι τέτοιο έχουμε κάνει το νήμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιούνιος 1, 2018 #256 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2018 (edited) πριν 2 ώρες, το μέλος NikosD έγραψε: Η Intel ούτε κλείνει, ούτε πρέπει να κλείσει. Είναι για πολλές σφαλιάρες όμως ακόμα και θα τις φάει από την μικρή AMD και λόγω της υπεροψίας της στο processing που έμεινε πίσω από TSMC, Samsung ακόμα και GloFo. Η Nvidia την σκαπουλάρει και συνεχίζει τα τρελά της, παρόλο που χάνει μερίδιο συνέχεια όχι όμως λόγω gaming αλλά λόγω mining. Δυστυχώς το roadmap στις GPU της AMD δεν είναι τόσο aggressive όσο στις CPU, δεν έχω δει κάποια καινούργια αρχιτεκτονική ή έστω την χρήση των 7nm σε desktop GPU. Ας ελπίσουμε ότι θα το κάνουν, ακόμα κι αν δεν το έχουν ανακοινώσει δημοσίως. Παράθεση When this becomes mainstream, it's probably the nail in the coffin for current multi-GPU solutions. While CrossFire/SLI solutions will probably work fine for at least the next generation and perhaps another one, in the long term it'll be hard to continue with AFR rendering. Self-contained systems will simply create all kinds of nasty inter-frame dependencies and data copies between GPUs that it'll be hard to maintain reasonable performance scaling. This doesn't necessarily mean multi-GPU will die, but my prediction is that it'll have to change such that the two GPUs work together on the same frame and uses a shared memory and for all purposes behaves as if it was a single GPU. That probably means that two separate video cards in the same system running in CrossFire/SLI probably will die off, whereas solutions using two GPUs on the same board will continue to exist. https://wccftech.com/rumor-amd-navi-mainstream-gpu-to-have-gtx-1080-class-performance/ H επανάσταση στο GPU μπορει να μην φαίνεται στο δομικό Chip αλλά με MCM σχεδίαση να δούμε μεγάλο άλμα σε κόστος/ απόδοση. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 1, 2018 από adpanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikosD Ιούνιος 1, 2018 #257 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2018 Μα τέτοιου είδους ειδήσεις διαβάζω και χαλιέμαι.Ψάχνει το 2018/2019 τις επιδόσεις της Pascal του 2016 και όχι στην κορυφαία έκδοση 1080 Ti/ Titan Xp.Κατεβάζει πολύ το TDP, οπότε θα έχει καλό efficiency όμως νομίζω ότι οι περισσότεροι δεν ενδιαφερόμαστε για mining, αλλά για gaming.Τον Ιούλιο η Nvidia θα δώσει στον λαό την νέα αρχιτεκτονική για gaming, η AMD απαντάει ακόμα στην Pascal ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούνιος 1, 2018 #258 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2018 1 hour ago, adpanos said: https://wccftech.com/rumor-amd-navi-mainstream-gpu-to-have-gtx-1080-class-performance/ H επανάσταση στο GPU μπορει να μην φαίνεται στο δομικό Chip αλλά με MCM σχεδίαση να δούμε μεγάλο άλμα σε κόστος/ απόδοση. Χωρις να εχω διαβασει το αρθρο, navi στα 7nm = GTX 1080 σημαινει ΜΗΔΕΝ εξελιξη στο GPU κομματι απο την AMD. Απλα ενα die shrink που παιρνει μια μεγαλη gpu στα 14nm και την φερνει σε midrange μεγεθος χαρη στα 7nm. Και βεβαια στα $250 δολαρια θα παιζει και η επομενη midrange Nvidia GPU, η οποια ομως, αν κερδιζει και στο κομματι της αρχιτεκτονικης, περαν αυτου του die shrink, θα κανει το navi να δειχνει ασχημο ακομα και μπροστα στην π.χ. GTX 2060. Τωρα τα επαναστατικα multi GPU προσωπικα τα αγνοω μεχρι να δουμε κατι που αποδεδειγμενα θα δουλευει αριστα στο 100%, χωρις λοξυγγες στην απεικονηση των γραφικων και χωρις 300W καταναλωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιούνιος 1, 2018 #259 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2018 (edited) πριν 58 λεπτά, το μέλος yanni έγραψε: Χωρις να εχω διαβασει το αρθρο, navi στα 7nm = GTX 1080 σημαινει ΜΗΔΕΝ εξελιξη στο GPU κομματι απο την AMD. Απλα ενα die shrink που παιρνει μια μεγαλη gpu στα 14nm και την φερνει σε midrange μεγεθος χαρη στα 7nm. Και βεβαια στα $250 δολαρια θα παιζει και η επομενη midrange Nvidia GPU, η οποια ομως, αν κερδιζει και στο κομματι της αρχιτεκτονικης, περαν αυτου του die shrink, θα κανει το navi να δειχνει ασχημο ακομα και μπροστα στην π.χ. GTX 2060. Τωρα τα επαναστατικα multi GPU προσωπικα τα αγνοω μεχρι να δουμε κατι που αποδεδειγμενα θα δουλευει αριστα στο 100%, χωρις λοξυγγες στην απεικονηση των γραφικων και χωρις 300W καταναλωση. Αν μιλάμε για MCM με το κάθε chip να είναι όσο μια GTX-1080, είναι πάρα πολύ καλό νέο. Πχ. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 1, 2018 από adpanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιούνιος 1, 2018 #260 Κοινοποίηση Ιούνιος 1, 2018 (edited) παιδιά ότι έγινε στα cpu θα γίνει και εδώ φανταστείτε 2 / 4 / 6 /8 Gpus μαζεμένες σε μια κάρτα περιμένουμε το Infity fabric να το δούμε στην πράξη ενώνοντας 2 vega και παραπάνω edit θα δείξει γιατί ακόμα δεν έχουμε καταλάβει γιατί βγήκε τόσο μεγάλο το vega η Fury είναι στα 596 mm² 28nm και το Vega 64 στα 484 mm² 14nm Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 1, 2018 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts