tommybertsen Ιανουάριος 8, 2018 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2018 πριν 23 ώρες, το μέλος p55 έγραψε: Πώς το βλέπετε; Κάθε γνώμη είναι δεκτή αρκεί να λαμβάνει υπόψη ότι το τελικό ποσό δεν πρέπει να περάσει τα 300€ και υπολογίστε ότι δεν έχω βάλει κουτί, εκτός αν τα βάλω όλα σε χαρτόκουτο. πριν 2 λεπτά, το μέλος f117 έγραψε: εγώ γιατί γκαβώθηκα και δεν βλέπω? θανε η γρίπη με τα δάκρυα που φέρνει :S :S :S τότε πάμε στο τελευταίο στα 370 αλλά και πάλι μετάχειρο δεν θα βρει καλύτερο με 300 ευρά? Περαστικά! Σίγουρα θα βρει καλύτερο. Αν δεν θέλει ο brother όμως, άντε να τον πείσεις 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 8, 2018 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2018 Με τόσο σφικτό μπάτζετ και για απλό σερφάρισμα που το θέλει ο μπρό θα μπορούσες να κοιτάξεις και κάτι από τα παρακάτω: http://www.cosmodata.gr/category/966/pc-refurbish-efkeries?makers=&cat6=&specs=1123_4051.&prices=29_550&items=20&sort=asc&amount_left=29&amount_right=373&m2[]=1123_4051 Mε ένα από τα 2 πρώτα συστήματα έχεις περίσσευμα και για αγορά SSD. Το πρώτο με τον Α8 το έστησα πρόσφατα για πελάτη με ότι κάνει και ο αδερφός σου περίπου και δεν είναι καθόλου άσχημο μηχανάκι αν και προσωπικά προτιμώ τον i3. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 9, 2018 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2018 21 hours ago, idonthave said: ερώτηση: και στο b350 chipset θα μπορεί κάποιος να βάλει τους ryzen+ και τα καινούρια apu's ? Με τα όσα ξέρουμε έως τώρα, ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιανουάριος 9, 2018 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2018 (edited) Για να μην ταλαιπωρώ τζάμπα τον κόσμο θα κάνω δυο-τρεις διευκρινίσεις. •SSD υπάρχει, μου τον έστειλε ο Άι Βασίλης jax7480 και με τη σειρά μου είπα να τον δώσω στον αδελφό μου που θέλει να φτιάξει καινούργιο επειδή έχει ένα σύστημα παλιό (Οικογενοιοκρατία, νεποτισμός κτλ γιου νόου) •Τα refusbished που κυκλοφορούν τα έχω δει και δεν τα θεωρώ και καμία φοβερή αγορά για την τιμή τους μιας και είναι τρεις-τέσσερις γενιές παλιότερα από το καινούργιο. •Εγώ του έστειλα τα link οπότε από αυτόν εξαρτάται από εδώ και πέρα. •Κουτί έτσι όπως πάμε μπορεί να του το πάρω εγώ ή να του τα βάλω σε σακούλα, ώστε να κονομήσω και τα 4 λεπτά και να βγάλω κέρδος από το build (δηλαδή πλεόνασμα ). Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 9, 2018 από p55 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 9, 2018 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2018 πιο παλιάς γενιάς μπορεί να είναι άλλα αμα δεις σε benchmark θα δεις οτι ειναι πιο δυνατοί...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 9, 2018 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2018 Φεβρουάριο θα κυκλοφορήσουν ryzen apu στα 99$, με vega gpu. Μήπως αξίζει να περιμένεις λίγες μέρες;Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 28, 2018 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2018 @p55 Τελικά τι έκανες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιανουάριος 28, 2018 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2018 Στις 22 και 23 Ιανουαρίου αγοράστηκαν και την πέμπτη το είχα έτοιμο με το τελευταίο BIOS και τις όλες ενημερώσεις (Win 10 x64). Το μόνο που άλλαξε γνώμη ήταν το κουτί και πήρε το Aerocool Aero-500 Window. Το κουτάκι βόλεψε κάπως καλά στο θέμα του κρυψίματος καλωδίων, έχει και fan controler. Αποτέλεσμα: Σχεδόν αθόρυβο, βλέπει την επιφάνεια εργασίας σε 12~15 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που πατηθεί το κουμπί. Σε Youtube 4k δεν λαγκάρει καθόλου (οθόνη όχι 4Κ). Σε σχέση με τον παλιό υπολογιστή (Ε2180) είναι η μέρα με τη νύχτα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
f117 Ιανουάριος 28, 2018 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2018 τι αγοράστηκε τελικάα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Ιανουάριος 28, 2018 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2018 Gigabyte B250M-DS3H (rev. 1.0) G4600 Crucial Ballistix Sport LT Gray 8GB DDR4-2400MHz Thermaltake-Smart-SE-530W 285€ όλα τα παραπάνω, έδωσε και ένα 40άρι για το κουτί 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 28, 2018 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2018 Χαίρομαι που συμβάλλαμε όλοι στην απόφασή σου Καλορίζικο και καλό σέρφινγκ. ΥΓ: Δώρο μία σανίδα από το @TheLab.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιανουάριος 28, 2018 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2018 (edited) On 1/7/2018 at 11:35 ΜΜ, το μέλος p55 έγραψε: Ο αδελφός μου αποφάσισε να φτιάξει (δηλαδή να του το φτιάξω εγώ) υπολογιστή. Οι καιροί όμως είναι χαλεποί και ο προϋπολογισμός μικρός και σε μένα έπεσε το βάρος της επιλογής σύνθεσης. Δεν θα παίζει παιχνίδια οπότε δεν θα χρειαστεί και κάρτα γραφικών. Δίσκος υπάρχει, οπότε πάμε για μητρική/επεξεργαστή/μνήμες/τροφοδοτικό και για κουτί θα δείξει... η νεκροψία. Αυτά που του προτείνω εγώ είναι; Gigabyte B250M-DS3H Pentium Dual Core G4600 Crucial Ballistix 4GB DDR4-2400MHz 2Χ4GB =8GB Corsair CX 450M Δεν θα χρησιμοποιηθεί για παιχνίδια ή επεξεργασία αρχείων εικόνας ή βίντεο αλλά για μόνο για περιήγηση στο διαδίκτυο, skype, facebook και άλλες τέτοιες βαρυσήμαντες ασχολίες. Δεν ανεβοκατεβάζει αρχεία torrent, ταινίες, μουσική κλπ. Πώς το βλέπετε; Κάθε γνώμη είναι δεκτή αρκεί να λαμβάνει υπόψη ότι το τελικό ποσό δεν πρέπει να περάσει τα 300€ και υπολογίστε ότι δεν έχω βάλει κουτί, εκτός αν τα βάλω όλα σε χαρτόκουτο. AMD RYZEN R3 2200G QUAD CORE APU + VEGA 8CUs (100€) ASROCK AB350M PRO 4 (65€) G. SKILL AEGIS 8GB DDR4 3000Mhz (91€) (παίζουν και στα 3200Mhz) EVGA 430WATT (42€) --------------------------------------------------------------- ΣΎΝΟΛΟ 298€ 12 φεβρουαρίου στα καταστήματα . πριν 5 ώρες, το μέλος p55 έγραψε: Στις 22 και 23 Ιανουαρίου αγοράστηκαν και την πέμπτη το είχα έτοιμο με το τελευταίο BIOS και τις όλες ενημερώσεις (Win 10 x64). Το μόνο που άλλαξε γνώμη ήταν το κουτί και πήρε το Aerocool Aero-500 Window. Το κουτάκι βόλεψε κάπως καλά στο θέμα του κρυψίματος καλωδίων, έχει και fan controler. Αποτέλεσμα: Σχεδόν αθόρυβο, βλέπει την επιφάνεια εργασίας σε 12~15 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που πατηθεί το κουμπί. Σε Youtube 4k δεν λαγκάρει καθόλου (οθόνη όχι 4Κ). Σε σχέση με τον παλιό υπολογιστή (Ε2180) είναι η μέρα με τη νύχτα. SORRY δεν είδα πως αγοράστηκε κάτι. Καλορίζικο αν και .... τα στοκ των καταστημάτων αγόρασες και ακριβά ... πολύ ακριβά πλέον ......... Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 28, 2018 από adpanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts