GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8, 2005 Παιδες... Καλησπερα.....:worship: Πριν δυο βδομαδες επεσε στα χερια μου το Sharp GX20.... Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να στειλω εικονες,βιντεο,κτλ απο κινητο σε κινητο... παρα μονο στον υπολογιστη με την βοηθεια του GX20 Handset Manager.Ρωτησα σε ενα απο τα καταστηματα του ''Γερμανου'' και μου ειπαν οτι οι υπερυθρες του συγκεκριμενου κινητου ειναι κλειδωμενες και ξεκλειδωνουν μονο αν γινει καποιο mod στο λογισμικο του...:cry: Παρακαλω οσοι ξερουν καποια λυση ή εχουν ψαξει το θεμα να απαντησουν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 8, 2005 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Παλια ειχα το Hacked firmware αλλα το format...Για κοτα αυτο:http://download.vilani.com/telefonos/sharp/Sharp_Unlocker_31.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 8, 2005 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από gtr_84 Παλια ειχα το Hacked firmware αλλα το format...Για κοτα αυτο:http://download.vilani.com/telefonos/sharp/Sharp_Unlocker_31.zip Με το προγραμματάκι αυτό απλά συνδέις το gx20 στο pc με το vodafone καλώδιο πχ και patchareis? το έχεις δοκιμάσει ελεγμένο η θα σκίσει το κινητό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 8, 2005 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Δεν ξερω ρε γμτ.Απλα απο μια αναζητηση στο google και ελεγε οτι πετυχαινει.Θα προσπαθησω να βρω το firmware... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 8, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από gtr_84 [Σήμερα, στις 17:47] Παλια ειχα το Hacked firmware αλλα το format...Για κοτα αυτο:http://download.vilani.com/telefonos/sharp/Sharp_Unlocker_31.zip Θα με βοηθουσε αν μου ελεγες τι ειναι τα παραπανω καθως ειμαι ασχετος απο τετοια.... Για δες αυτο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 8, 2005 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Μαλλον ειναι αυτο που ειπε ο Aristos βαζεις το cable και πατσαρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Απρίλιος 8, 2005 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 για δες και τι λενε οι "πιο ειδικοι" .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 8, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από gtr_84 [Σήμερα, στις 18:03] Μαλλον ειναι αυτο που ειπε ο Aristos βαζεις το cable και πατσαρεις. Εχω μονο USB--> IrDA κανει;;;; Γιατι μου βγαζει το παραπανω οταν κανω διπλο κλικ;;; Αν μπορεις ανεβασετο λιγο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 8, 2005 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Παιδες εχο φαει τον τοπο και δεν βρισκο τπτ..... Ας βρει καποιος την λυση(please God..) Το αρχειο δεν μου δουλευει ...βγαζει το μυνημα λαθουσ που ποσταρα παραπανο.... Στο myfone ειχε 50 pages thead και δεν βρικα τπτ....ζαλιστηκα μεχρι να τα δω ολα...:toomuchne :help: :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Απρίλιος 8, 2005 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Μήπως απλά σου λείπει το συγκεκριμένο αρχείο?www.input-drivers.com/drivers/54/54497.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 8, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Αρχική απάντηση από outlaw [Σήμερα, στις 23:19] Μήπως απλά σου λείπει το συγκεκριμένο αρχείο? www.input-drivers.com/drivers/54/54497.htm Κια τι ρολο βαραει αυτοs ο Driver;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
outlaw Απρίλιος 8, 2005 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Που να ξέρω. Σαν input driver file για τίποτα vb based πρόγραμμα μου κάνει. Το βάζεις στην ίδια directory με το πρόγραμμα που σου βγάζει το error και άμα επιμείνει κοίτα σε κανα google μήπως προορίζεται για κάτι σαν /Windows/system32 directory. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Απρίλιος 8, 2005 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2005 Λίγο που το είχα ψάξει παλαιότερα είχα καταλήξει στα παρακάτω sites , ρίξε τα μια ματιά να δεις αν βρεις τίποτα χρήσιμο.Sharp World GSMGadget Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 9, 2005 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Λοιπον, αν εχεις wap ειναι πανευκολο να κανεις unlock. wapain.net η σελιδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 9, 2005 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Που ακριβώς πάς μέσα στο site wapain.net? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 9, 2005 #16 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Ελεγε κατι για unlocking αν θυμαμαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Απρίλιος 9, 2005 #17 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Α καλά.. και πλήρωσε και 10 λίρες αγγλίας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtr_84 Απρίλιος 9, 2005 #18 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2005 Ναι τωρα που το ειδα και εγω αλλα παλια ηταν δωρεαν πριν κανα μηνα που ειχα ξαναπαει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.