Jump to content

Ξεκλείδωμα ΙrDA σε Sharp GX20...

GeorgeVasil

Recommended Posts

Παιδες... Καλησπερα.....:worship:

Πριν δυο βδομαδες επεσε στα χερια μου το Sharp GX20....

Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να στειλω εικονες,βιντεο,κτλ απο κινητο σε κινητο... παρα μονο στον υπολογιστη με την βοηθεια του GX20 Handset Manager.Ρωτησα σε ενα απο τα καταστηματα του ''Γερμανου'' και μου ειπαν οτι οι υπερυθρες του συγκεκριμενου κινητου ειναι κλειδωμενες και ξεκλειδωνουν μονο αν γινει καποιο mod στο λογισμικο του...:cry: :confused:

Παρακαλω οσοι ξερουν καποια λυση ή εχουν ψαξει το θεμα να απαντησουν.....:T:

Αρχική απάντηση από gtr_84

Παλια ειχα το Hacked firmware αλλα το format...Για κοτα αυτο:http://download.vilani.com/telefonos/sharp/Sharp_Unlocker_31.zip

Με το προγραμματάκι αυτό απλά συνδέις το gx20 στο pc με το vodafone καλώδιο πχ και patchareis? το έχεις δοκιμάσει ελεγμένο η θα σκίσει το κινητό? :p

Αρχική απάντηση από gtr_84 [Σήμερα, στις 17:47]

Παλια ειχα το Hacked firmware αλλα το format...Για κοτα αυτο:http://download.vilani.com/telefonos/sharp/Sharp_Unlocker_31.zip

Θα με βοηθουσε αν μου ελεγες τι ειναι τα παραπανω καθως ειμαι ασχετος απο τετοια....

Για δες αυτο::T:

post-1392-1416071837,9898_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από gtr_84 [Σήμερα, στις 18:03]

Μαλλον ειναι αυτο που ειπε ο Aristos βαζεις το cable και πατσαρεις.

Εχω μονο USB--> IrDA κανει;;;;

Γιατι μου βγαζει το παραπανω οταν κανω διπλο κλικ;;;

Αν μπορεις ανεβασετο λιγο...:T:

Παιδες εχο φαει τον τοπο και δεν βρισκο τπτ.....:o

Ας βρει καποιος την λυση(please God..):confused:

Το αρχειο δεν μου δουλευει ...βγαζει το μυνημα λαθουσ που ποσταρα παραπανο....

Στο myfone ειχε 50 pages thead και δεν βρικα τπτ....ζαλιστηκα μεχρι να τα δω ολα...:toomuchne

:help: :help: :help: :help:

Που να ξέρω. Σαν input driver file για τίποτα vb based πρόγραμμα μου κάνει. Το βάζεις στην ίδια directory με το πρόγραμμα που σου βγάζει το error και άμα επιμείνει κοίτα σε κανα google μήπως προορίζεται για κάτι σαν /Windows/system32 directory.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.