velipsi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2018 Παίδες καλή χρονιά Έχω μια υδρόψυξη με δεξαμενη XSPC , αντλία OCOOL ALphacool , EK Water Block και ψυγειο Phobia ... Την έχω περίπου 4 χρόνια από τον I7 980X και τώρα σε ένα 7700Κ Τον τελευταιο χρόνο ο θόρυβος της αντλίας ολο και μεγαλώνει , εκτός του κροταλίσματος που κάνει η ιδια - υπάρχει και αρκετή βοή ...η οποία μειώνεται οταν ρυθμίζεις την αντλία στο 2 και κάτω..(ρύθμιση 1-5) Θα ήθελα γνώμες !! Την έχω μόνο στην CPU και σας στέλνω και τις φωτος .. Ευχαριστώ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 5, 2018 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2018 την εχεις καθαρισει ποτε????????????? καμια φορα η αντλια πιανει μουργα απο το χρωμα του υγρου......... εγω στην δικια μου βρηκα χνουδι οχι πολυ αλλα...... αν την εχεις καθαρη τοτε μαζευε λεφτα γιατι μαλλον παει για ξεκουραση............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 5, 2018 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2018 Τι αντλια εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 5, 2018 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2018 3 hours ago, fatalara said: Τι αντλια εχεις; 5 hours ago, velipsi said: αντλία OCOOL ALphacool λογικα αυτη θα εχει....... https://www.alphacool.com/shop/pumps/alphacool-pumps/10620/alphacool-vpp655-single-edition?c=20559 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Ιανουάριος 6, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2018 πριν 12 ώρες, το μέλος alexcrx έγραψε: λογικα αυτη θα εχει....... https://www.alphacool.com/shop/pumps/alphacool-pumps/10620/alphacool-vpp655-single-edition?c=20559 Σωστός αυτή είναι σε λειτουργία περίπου 4 χρόνια . Εχει αλαχθεί μόνο υγρό σε πλήρη άδειασμα μόνο μια φορα στο μέσον της διαρκεια που την έχω πριν περίπου 1 μιση χρόνο Ευχαριστώ για τη βοήθεια ...περιμένω τις απόψεις σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 6, 2018 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2018 Κατι εχει πιασει σιγουρα. Αν δεν την καθαρισεις θα σου μεινει στα χερια. Εγω την εχω 7 χρονια και ειναι οπως την αγορασα αλλα εχει πεσει και καθαρισμα πολυτελειας στη λουπα εξαρχης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Ιανουάριος 6, 2018 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος fatalara έγραψε: Κατι εχει πιασει σιγουρα. Αν δεν την καθαρισεις θα σου μεινει στα χερια. Εγω την εχω 7 χρονια και ειναι οπως την αγορασα αλλα εχει πεσει και καθαρισμα πολυτελειας στη λουπα εξαρχης. Καμία οδηγία καθαρίσματος ....προφανως δε θα ξαναβαλω τα ιδια υγρα Σωστά ? πριν 19 ώρες, το μέλος fatalara έγραψε: Τι αντλια εχεις; Αν μπει σε λειτουργια τώρα το χειμώνα στο 1 που ο θορυβος είναι μειωμένος ..πειράζει σε κατι ...οταν οι θερμοκρασίες βρίσκονται καλές ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 6, 2018 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2018 Οχι δεν θα βαλεις τα ιδια υγρα. Θα την καθαρισεις με οτι καθαρισες τα ψυγεια πριν τα βαλεις πανω. Αν θες να την ανοιξεις νομιζω γινεται αλλα δεν θυμαμαι απο που. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 8, 2018 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2018 (edited) On 1/6/2018 at 3:09 PM, velipsi said: Καμία οδηγία καθαρίσματος η αντλια σου κομματια ειναι ετσι......... εσυ πρεπει να καθαρισεις το κυκλωμενο.................. απο την πισω πλευρα ειναι ετσι......... αν δεν βρεις βρωμια στο μπροστα τοτε ισως να θελει μια σταγονα λαδι μηχανης εκει που γυρναει.......... δηλαδη εδω(στην τρουπα στο βελακι) τωρα επειδη για το τελευταιο δεν ειμαι 100% σιγουρος καλο θα ηταν να απαντησει καποιος που το ξερει σιγουρα........ Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 8, 2018 από alexcrx 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Ιανουάριος 9, 2018 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2018 17 hours ago, alexcrx said: αν δεν βρεις βρωμια στο μπροστα τοτε ισως να θελει μια σταγονα λαδι μηχανης εκει που γυρναει.......... δηλαδη εδω(στην τρουπα στο βελακι) τωρα επειδη για το τελευταιο δεν ειμαι 100% σιγουρος καλο θα ηταν να απαντησει καποιος που το ξερει σιγουρα........ Δεν χρειάζεται λάδι. Η λίπανση γίνεται με το ίδιο το υγρό της υδρόψυξης 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 9, 2018 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2018 13 minutes ago, apostolis22 said: Δεν χρειάζεται λάδι. Η λίπανση γίνεται με το ίδιο το υγρό της υδρόψυξης να'σαι καλα ρε αδερφε που απαντησες χιλια ευχαριστω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velipsi Ιανουάριος 9, 2018 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2018 Για να κάνω τις παραπάνω εργασίες κατα το Πάσχα ...ξαναρωτάω .... Αν μπει σε λειτουργια τώρα το χειμώνα στο 1 που ο θορυβος είναι μειωμένος ..πειράζει σε κατι ...οταν οι θερμοκρασίες βρίσκονται καλές ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexcrx Ιανουάριος 9, 2018 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2018 λογικα πειραζει ρε αδερφε...... ετσι πιστευω....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 9, 2018 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος velipsi έγραψε: Για να κάνω τις παραπάνω εργασίες κατα το Πάσχα ...ξαναρωτάω .... Αν μπει σε λειτουργια τώρα το χειμώνα στο 1 που ο θορυβος είναι μειωμένος ..πειράζει σε κατι ...οταν οι θερμοκρασίες βρίσκονται καλές ? Πειραζει στο οτι θα δουλευει η αντλια ενω εχεις προβλημα. Οι θερμοκρασιες δεν θα αλλαξουν σε οτι ταχυτητα και να το βαλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts