def Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2018 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2018 (edited) Φιλος στο εξωτερικο πουλαει την οθονη του μια LG 5K , σε καλη τιμη ,και αναρωτιεμαι αν αξιζει η αγορα της . ( τιμη που την δινει 750 ευρο ).Ειναι 27αρα και το μοντελο η Ultra Fina. Την θελω πιο πολυ για ταινιες και για επεξεργασια βιντεο. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 1, 2018 από def
icy20 Ιανουάριος 1, 2018 #2 Ιανουάριος 1, 2018 (edited) Thunderbolt??? Για mac θα παει? Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 1, 2018 από icy20
def Ιανουάριος 1, 2018 Author #3 Ιανουάριος 1, 2018 Αυτο δεν το γνωριζω φιλε μου , απλα την πουλαει και επειδη το εψαξα λιγο με τις τιμες , πιστευω οτι την δινει σε καλη τιμη. Φυσικα αν αγοραστει θα σταλει απο εξω. Απλα εχει διαφορα απο την 4Κ?
iseeklife Ιανουάριος 1, 2018 #4 Ιανουάριος 1, 2018 (edited) είναι μικρό το μέγεθος σε αυτές τις ίντσες για αυτή την ανάλυση . δεν είναι εργονομικό . δεν γνωρίζω πόσο είναι το εργονομικό μέγεθος για 5 κ . δεν θα μπορείς να παίζεις και παιχνίδια. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 1, 2018 από iseeklife
def Ιανουάριος 1, 2018 Author #5 Ιανουάριος 1, 2018 (edited) Φιλε μου για παιχνιδια εχω αλλη , απλα αυτην την ηθελα για καμια ταινια , επεξεργασια βιντεο ( το πιο σημαντικο ) και κανενα fhotoshop. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 1, 2018 από def
Peter Parker Ιανουάριος 5, 2018 #6 Ιανουάριος 5, 2018 Η παράγοντες για να πεις αν αξίζει είναι πολλοί, πόσο καλή είναι η όραση σου, για τι δουλειά μιλάμε στο editing ( αν κάθεσε πάρα πολλες ώρες μέσα στην ήμερα πχ ), πόσα κλιπ δουλεύεις σε κάθε επεξεργασία, αν έχεις και μια δεύτερη σαν βοηθητική. Το ιδανικό setup για editing είναι 3 οθόνες αλλά και με 2 θα είσαι καλυμμένος αν δεν είσαι απαιτητικός. Για να καταλάβεις αυτή την στιγμή δουλεύω σε 40" 4Κ με 125% το μέγεθος των windows και είμαι ικανοποιημένος είναι ξεκούραστα και παραγωγικά ( ξεπερνάω τις 10-12 ώρες σε editing την μέρα ) , χρειάζομαι μια ακόμα ποιο μικρή για να μοιράσω καλύτερα τα εργαλεία του Pr. Η ανάλυση θα σου δώσει πολύ χώρο και λεπτομέρεια που δεν είχες πριν σε φωτογραφία ιδικά. 1
Bonito Ιανουάριος 5, 2018 #7 Ιανουάριος 5, 2018 (edited) αυτή είναι 27MD5KA-B ; Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 5, 2018 από Bonito 1
Recommended Posts