def Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2018 (edited) Φιλος στο εξωτερικο πουλαει την οθονη του μια LG 5K , σε καλη τιμη ,και αναρωτιεμαι αν αξιζει η αγορα της . ( τιμη που την δινει 750 ευρο ).Ειναι 27αρα και το μοντελο η Ultra Fina. Την θελω πιο πολυ για ταινιες και για επεξεργασια βιντεο. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 1, 2018 από def Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 1, 2018 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2018 (edited) Thunderbolt??? Για mac θα παει? Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 1, 2018 από icy20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 1, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2018 Αυτο δεν το γνωριζω φιλε μου , απλα την πουλαει και επειδη το εψαξα λιγο με τις τιμες , πιστευω οτι την δινει σε καλη τιμη. Φυσικα αν αγοραστει θα σταλει απο εξω. Απλα εχει διαφορα απο την 4Κ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iseeklife Ιανουάριος 1, 2018 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2018 (edited) είναι μικρό το μέγεθος σε αυτές τις ίντσες για αυτή την ανάλυση . δεν είναι εργονομικό . δεν γνωρίζω πόσο είναι το εργονομικό μέγεθος για 5 κ . δεν θα μπορείς να παίζεις και παιχνίδια. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 1, 2018 από iseeklife Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 1, 2018 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2018 (edited) Φιλε μου για παιχνιδια εχω αλλη , απλα αυτην την ηθελα για καμια ταινια , επεξεργασια βιντεο ( το πιο σημαντικο ) και κανενα fhotoshop. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 1, 2018 από def Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Parker Ιανουάριος 5, 2018 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2018 Η παράγοντες για να πεις αν αξίζει είναι πολλοί, πόσο καλή είναι η όραση σου, για τι δουλειά μιλάμε στο editing ( αν κάθεσε πάρα πολλες ώρες μέσα στην ήμερα πχ ), πόσα κλιπ δουλεύεις σε κάθε επεξεργασία, αν έχεις και μια δεύτερη σαν βοηθητική. Το ιδανικό setup για editing είναι 3 οθόνες αλλά και με 2 θα είσαι καλυμμένος αν δεν είσαι απαιτητικός. Για να καταλάβεις αυτή την στιγμή δουλεύω σε 40" 4Κ με 125% το μέγεθος των windows και είμαι ικανοποιημένος είναι ξεκούραστα και παραγωγικά ( ξεπερνάω τις 10-12 ώρες σε editing την μέρα ) , χρειάζομαι μια ακόμα ποιο μικρή για να μοιράσω καλύτερα τα εργαλεία του Pr. Η ανάλυση θα σου δώσει πολύ χώρο και λεπτομέρεια που δεν είχες πριν σε φωτογραφία ιδικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bonito Ιανουάριος 5, 2018 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2018 (edited) αυτή είναι 27MD5KA-B ; Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 5, 2018 από Bonito 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts