dimitris20305 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2018 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2018 Γεια σας επειδη σκεφτηκα να κανω εγγραφη στο Paypal θελω να σας ρωτησω καπια πραγματα γιατι εχω μπερδευτει.. οταν παω να κανω εγγραφη στο Paypal μου εμφανιζει τα εξεις πραγματα απλα δεν γνωριζω τι βαζω ακριβως στα πεδια για να μην γινει κανενα λαθος. αφου επιλεξω την επιλογη personal acc και μετα παω στην επομενη σελιδα που βαζω τα στοιχεια μου. first name last name email adress create and confirm passworld αφου τα συμπληρωσω ολα αυτα θα με παει σε ενα αλλο μενου που εχει τα εξεις πραγματα.. εκει εινε που προβληματιζομε γιατι δεν θελω να κανω καποιο λάθος. στο 1 πεδιο βαζω Nationality greece στο 2 πεδιο ομως μου γραφει street and adress επειδη η διευθυνση μου εινε η ----------- στο peypal αυτο πως το γραφω? στο 3 πεδιο μου γραφει Postal code εκει πχ βαζω ----- που εινε ο ταχυδρομικος κωδικας στο 4 πεδιο μου γραφει city στο πεδιο τι ακριβως βαζω? στο 5 πεδιο μου γραφει province στο πεδιο τι βαζω? απλα θελω να μου πειτε για να μην κανω καποιο λαθος με τα στοιχεια. επισης θελώ να ρωτησω τα στοιχεια που θα εχω στο Paypal πρεπει να εινε τα ιδια στοιχεια και στο e-bay? οταν κανω την εγγραφη εκει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 1, 2018 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2018 City= Athens. Τη διεύθυνση με λατινικά μικρά γράμματα. Όχι με ελληνικούς χαρακτήρες. Province βάλε την περιοχή σου (πχ Kallithea, Vrilissia κλπ κλπ). Τα στοιχεία του paypal με του eBay δεν έχουν σχέση αλλά καλό είναι αυτός που αγοράζει από το eBay (εσύ δηλαδή), να είναι και ο κάτοχος της paypal που θα πληρώσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris20305 Ιανουάριος 1, 2018 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2018 (edited) την διευθυνση μου την εχω ως εξεις στο paypal.. Makrygianni 87 εινε λαθος ετσι που την εχω βαλει? Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 1, 2018 από dimitris20305 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 1, 2018 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2018 πριν 59 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Τη διεύθυνση με λατινικά μικρά γράμματα. Όχι με ελληνικούς χαρακτήρες πριν 1 λεπτό, το μέλος dimitris20305 έγραψε: την διευθυνση μου την εχω ως εξεις στο paypal..----- εινε λαθος ετσι που την εχω βαλει? Σωστά την έχεις. Απλά όπως και στο πρώτο ποστ, έτσι και εδώ, σου επαναλαμβάνω πως δεν χρειάζεται να ξέρει όλος ο κόσμος την διεύθυνσή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommybertsen Ιανουάριος 1, 2018 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2018 Παράθεση ναι το καταλαβα αυτο.. στο πειπαλ μου το εμφανιζει ετσι. ------------------ πριν 2 λεπτά, το μέλος tommybertsen έγραψε: Απλά όπως και στο πρώτο ποστ, έτσι και εδώ, σου επαναλαμβάνω πως δεν χρειάζεται να ξέρει όλος ο κόσμος την διεύθυνσή σου. Τι δεν κατάλαβες από αυτό που γράφω; Το post σβήστηκε. ΜΗΝ γράφεις δημόσια την διεύθυνσή σου, ξαναλέω. ΚΑλώς στο εμφανίζει, το πρόβλημα ποιο είναι; Δεν προχωράει στην εγγραφή; Δοκίμασε να προχωρήσεις στην εγγραφή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris20305 Ιανουάριος 1, 2018 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2018 (edited) αυτο θα κανω. σε ευχαριστω απλα ανχωθηκα μηπως οταν κανω καπια αγορα μπερδεψουνε το City και province απλα εγω πιστευα οτι στο πεδιο city εβαζα το γερακα και στο province εβαζα την αττικι αν τα εβαζα ετσι θα γινοτανε λάθος?? γιατι στην αρχη ετσι τα ειχα βαλει.. Έγινε επεξεργασία Ιανουάριος 1, 2018 από dimitris20305 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts