Jump to content

ΜΟΒΟ K8T Neo2-FIR και AGP προβλημα.

kov

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχω μια καρτα γραφικων msi 9800pro@medion9800xt που με το καινουριο mobo (MSI K8T Neo2-FIR) δεν δουλευει σωστα με AGP 8X, δηλαδη μετα απο λιγα λεπτα σβηνει η οθονη.

ενω με AGP 4X ολα δουλευουνε κανονικα.

η καρτα λογικα δεν φταιει γιατι επαιζε κανονικα στο asus p4p800.

μηπως ειναι θεμα bios?

Αν στο BIOS έχεις επιλογή για την τάση της AGP δώσε ένα κλικ πιο πάνω όταν την έχεις στα 8Χ.

BIOS update να κανείς αν στο site του κατασκευαστή αναφέρεται ότι διορθώνεται κάποιοι τέτοιο πρόβλημα

Αρχική απάντηση από kaynd

Αν στο BIOS έχεις επιλογή για την τάση της AGP δώσε ένα κλικ πιο πάνω όταν την έχεις στα 8Χ.

BIOS update να κανείς αν στο site του κατασκευαστή αναφέρεται ότι διορθώνεται κάποιοι τέτοιο πρόβλημα

το AGP voltage κατα πασα πιθανοτητα δεν θα βοηθησει καθολου γιατι δεν ειναι το ρευμα που παιρνει ο πυρηνας για να λειτουργησει...εγω θα ελεγα να δοκιμασεις να ξαναφλασαρεις το βιος αφου ελεγξεις πρωτα οτι ολα τα αλλα λειτουργουν σωστα...

επισης...και στο π4π800 που ειχες σε 8Χ λειτουργουσε παλι...εκτος κι αν ειχες διαλεξει εσυ να λειτουργει σε 4Χ...

απο οτι φαινεται εχει προβλημα το pctechnology γιατι δεν μπορω να μπω.

Αρχική απάντηση από kov [Σήμερα, στις 15:09]

απο οτι φαινεται εχει προβλημα το pctechnology γιατι δεν μπορω να μπω.

Σε εμένα ανοίγει κανονικά...

εγω παντως βλεπω( THIS SITE IS UNDER CONSTRUCTION )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.