budhas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2017 Θέλω να αγοράσω ένα τρίποδο για να βγάζω φωτογραφία προϊόντα που αγοράζουμε απο εσωτερικό/εξωτερικό. Επίσης θέλω να τραβάω και βίντεο όταν ανοίγω τα δέματα (για τυχόν ελλειπής περιεχόμενο).Δέν είμαι γνώστης του αντικειμένου αλλα αυτό που κατάλαβα δεν είνα απλά να πάρουμε ένα τρίποδο. Στο τρίποδο παίζει ρόλο η ποιότητα των υλικων και η στατικότητα αν δεν κάνω λάθος.Δεν κοιτάζω να πάρω κάτι επαγγελματικό και πολύ ακριβό για την χρήση που το θέλω, αλλά να παρω κάτι value for money. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Δεκέμβριος 28, 2017 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2017 (edited) 1) Budget???? 2) Βάρος εξοπλισμού; 3) Θες να μετακινείται εύκολα, έχοντας ροδάκια π.χ. ; Έγινε επεξεργασία Δεκέμβριος 28, 2017 από giorgos2187 Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Δεκέμβριος 28, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2017 1)μέχρι και 50e ; Aν είναι να πάρω κάτι καλό και να μην φοβάμαι μη τυχόν και σπάσει κάποιος σφυχτίρας. 2)αυτή τη στιγμή υπάρχει μια panasonic tz40 3)και τα ροδάκια χρήσιμα είναι καμιά φορά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Δεκέμβριος 28, 2017 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2017 Ένα Benro ή MeFoto θες και είσαι άρχοντας. Αποφεύγεις Cullmann, Hama, κλπ σαν τον διάολο ( σπάνε για πλάκα, είναι μικρά μ*ουρδελάκια ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Δεκέμβριος 28, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2017 Τα Mefoto είναι ακριβά. Απο benro τι διαφορά υπάρχει σε αυτά τα δύο; Benro T600EX και Benro A150FBR0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Δεκέμβριος 28, 2017 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2017 Εκτός αν λές αυτο Benro MeFoto BK10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos2187 Δεκέμβριος 28, 2017 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2017 +1 για benro η manfrotto Link to comment Share on other sites More sharing options...
budhas Δεκέμβριος 28, 2017 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2017 ποιά προτείνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts