Jump to content

Modάροντας τον αποκωδικοποιητή filmnet

Legend1416003172

Recommended Posts

Προσπαθώ να φτιάξω ενος φίλου και βλέπω ότι με τον Comcrypt 4000 δε φαίνεται να δουλεύει το κύκλωμα ανάστροφής πολικότητας,ενώ δουλεύει τελεια στον cablecrypt2.

Eσείς πετύχατε το κύκλωμα πολικότητας σε ccrypt1/4000/4000m?

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

μου ζήτησε ένας φίλος μου να του modάρω ένα comcrypt 4000, οπότε για πες πιο αναλυτικά τι παίζει;)

Αυτό που έφτιαξα στον 4000 δουλεύει άψογα. Στον CC1 ακόμα δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει...

Αρχική απάντηση από Legend [Σήμερα, στις 14:27]

Αυτό που έφτιαξα στον 4000 δουλεύει άψογα. Στον CC1 ακόμα δεν έχω καταφέρει να το κάνω να δουλέψει...

Δώσε πληροφορίες ποιο κύκλωμα χρησιμοποιείς για την αναστροφή στον 4000 ?

εγώ έχω επιχειρήσει με cablecrypt 2 , me cablacrypt1 ,και με 4000 .....

από τους τρεις τέλεια δηλ και με τέλεια αναστροφη εικόνας έπαιξε μονο ο cable crypt2 οι άλλοι δεν πετυχαν αναστροφη!

Αρχική απάντηση από sotiris

μου ζήτησε ένας φίλος μου να του modάρω ένα comcrypt 4000, οπότε για πες πιο αναλυτικά τι παίζει;)

Όχι εγώ... Θα φτιαξεις και τον δικό μου;

Δοκίμασα το σχέδιο με και χωρις το 12c508 και δε παίζει.Το κύκλωμα περιλάμβανε και ΒC337 και BC548.θα δοκιμάσω μονο με τα 5484 και 7474.

Αρχική απάντηση από Legend

ωραία, εσένα που δούλεψε πες τι έκανες;)

Αρχική απάντηση από feanorian82

Όχι εγώ... Θα φτιαξεις και τον δικό μου;

ναι ρε μην αγχώνεσαι, στη γραμμή παραγωγής :p

• 3 weeks later...

Παιδία εδώ στα Γιαννιτσά έκανα άπειρα κυκλώματα αντιστροφής και δεν δούλεψε κανένα εκτός από μια φορά που δούλευε περιστασιακά. Τώρα που τελείωσαν τα σχολεία θα ξαναδοκιμάσω το ver5. Μπορεί να φταίει ο τόπος?

Έχω τους αποκωδικοποιητές cablecrypt και comcrypt 4000m(version 3.1)

Παίζει τπτ σε αυτά???

:help: :help:

Δες ενα λινκ που εχουν δωσει τα παιδια μες στο θρεντ. Τωρα το ειδα. (Ρε δεν το αφηνουμε δτυσκολο φαινεται ρε, θελει ηλεκτρονικο)Παντως θ απροσπαθησω λιγο οταν μου φερεις και το κολλητιρι

Tο κοίταξα αλλά δεν κατάλαβα τπτ.Λέει πως το comcrypt 4000m version 3.1 δεν γίνεται να το κάνεις τπτ.Για το cablecrypt δεν λέει τπτ.

Αρχική απάντηση από Snake [Χθες, στις 22:21]

Tο κοίταξα αλλά δεν κατάλαβα τπτ.Λέει πως το comcrypt 4000m version 3.1 δεν γίνεται να το κάνεις τπτ.Για το cablecrypt δεν λέει τπτ.

αν ειναι το cable crypt1 η εικόνα σπαει ....αλλά η αλλαγη πολικοτητας δεν διορθωνεται :(

• 1 month later...

Κανενα νεο περι του θεματος? Βρισκω καποιους αποκωδικοποιητες στην αγορα προς πωληση για αυτο ρωταω.

Τελικα ποιο πολυ γουσταρω την εννοια οτι βλεπω κατι χωρις συνδρομη (που δεν βλεπω!) παρα το οτι οντως βλεπω καποιο προγραμμα εκεινη τη στιγμη!

• 1 month later...
  • 2 months later...
Αρχική απάντηση από zavaras [12-04-2005 22:00]

Λοιπόν για να σας κουφάνω, έπιανα Φίλμνετ συνδέοντας απλά ένα κομμένο καλώδιο κεραίας. Η λήψη ήταν πολύ καλή και με ήχο. Ίσως κάτι συνέβαινε ανάμεσα στη μία κομμένη άκρη του καλωδίου και την άλλη, που λειτουργούσε ως... αποκωδικοποιητής! :upside: Δυστυχώς είχα χιόνι στα άλλα κανάλια και το αντικατέστησα. :rip:

Φιλε,

Αληθεια ειναι η παιζεις με τον πονο μας?

Αρχική απάντηση από Chosen

Εγώ και για τα μεταμεσονύκτια "εκπαιδευτικά προγράμματα", πάλι από το SuperSport FM βάζω ήχο.

Προσοχή: Το κόλπο πιάνει μόνο όταν στο ραδιόφωνο έχει αγώνες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη...

Εγραψες παλι Πετρο :rofl: :rofl: :rofl:

:worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:

• 4 months later...

κανένα νεώτερο σε αυτό τον τομέα;

Μήπως υπάρχει κανένας΄"έτοιμος" αποκωδικοποιητής προς πώληση σε κάποιον που δεν ξέρει να τον φτιάξει;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.