Legend1416003172 Απρίλιος 21, 2005 Author #41 Απρίλιος 21, 2005 LOL! Για εκεί δεν έχω πληροφορίες, ξέρει κανείς τι παίζει;
doctor Απρίλιος 23, 2005 #42 Απρίλιος 23, 2005 έκανα το Mod και όλα ειναι οκ το μοντέλο μου ηταν cable crypt 2 εικόνα άριστη και σε filmnet και supersport! Μονο η πολικότητα αλλάζει αλλά θα το φτίαξω και αυτο με το κυκλωματακι για διόρθωση πολικότητας! και ο αποκωδικοποιητής δεν ήταν δικός μου ήταν παροπλισμένος αλλά θα τώρα ο ιδιοκτήτης του μόλις τον είδε τον θέλει πισω ........... /edit και με το κυκλωμα για autopolality.........τέλεια εικόνα ......σαν να είμαι συνδρομητης με κλειστη φωνη!
doctor Μάϊος 7, 2005 #43 Μάϊος 7, 2005 Γνωρίζει κάποιος πως μπορει να αντιμετωπιστει το πρόβλημα της αλλαγής πολικότητας της εικόνας για τον cable crypt Ι (cable crypt) ...........τον ΙΙ καλά τον βολέψαμε τον Ι όμως???
Legend1416003172 Μάϊος 7, 2005 Author #44 Μάϊος 7, 2005 Δεν χρησιμοποιείς το ίδιο κυκλωματάκι με τα υπόλοιπα;
doctor Μάϊος 7, 2005 #45 Μάϊος 7, 2005 Αρχική απάντηση από Legend [Σήμερα, στις 19:21] Δεν χρησιμοποιείς το ίδιο κυκλωματάκι με τα υπόλοιπα; χρησιμοποίησα το ιδιο ...."invert classic" και στους δυο... στον cable crypt II όλα τέλεια στον cable crypt διόρθωση πολικότητας τίποτα και το σπάσιμο της εικόνας όχι τέλειο
chriss Μάϊος 8, 2005 #46 Μάϊος 8, 2005 Θα μπορούσε κάποιος να μας εξηγησει πως γίνεται όταν πληρώσεις να ενεργοποιείται ο αποκωδικοποιητής; (οχι nova)Πάντα το είχα απορία αυτό.....
picburn3r Μάϊος 8, 2005 #47 Μάϊος 8, 2005 Απλώς η εταιρία παραχής του filmnet στελνει κωδικοκοποιημένα δεδομένα με τα οποία κλειδωνει/ξεκλειδωνει τους αποδηκοιποιητές. Παντως εχω βρει ένα κολπάκι που όταν κάποιος εχει συνδρομη και την διακόψει (σε Cablecrypt1 μόνο) συνεχίζει να δουλεύει ο αποδοικοποιητής.
picburn3r Μάϊος 8, 2005 #48 Μάϊος 8, 2005 .......δεν το έχω όμως δοκιμάσει γιατί ποτ΄δεν είχα αποδοικοποιητή filmnet με συνδρομη......
Legend1416003172 Μάϊος 8, 2005 Author #49 Μάϊος 8, 2005 Αρχική απάντηση από doctor χρησιμοποίησα το ιδιο ...."invert classic" και στους δυο... στον cable crypt II όλα τέλεια στον cable crypt διόρθωση πολικότητας τίποτα και το σπάσιμο της εικόνας όχι τέλειο Απ' ότι γνωρίζω βασική προϋπόθεση για να δουλέψει το κύκλωμα, είναι ότι η εικόνα πρέπει να είναι σπασμένη σωστά άρα να δουλεύει τέλεια.
chriss Μάϊος 9, 2005 #51 Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από picburn3r Απλώς η εταιρία παραχής του filmnet στελνει κωδικοκοποιημένα δεδομένα με τα οποία κλειδωνει/ξεκλειδωνει τους αποδηκοιποιητές. Παντως εχω βρει ένα κολπάκι που όταν κάποιος εχει συνδρομη και την διακόψει (σε Cablecrypt1 μόνο) συνεχίζει να δουλεύει ο αποδοικοποιητής. Να τσεκάρω τι είναι αυτός που έχω το ντουλάπι.
Legend1416003172 Μάϊος 9, 2005 Author #52 Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από doctor τελικα η εικονα μια χαρα ειναι σπασμενη ....η πολικοτητα ομως Τα τσιπάκια που έχεις χρησιμοποιήσει είναι σίγουρα της εταιρίας "ON";
doctor Μάϊος 9, 2005 #53 Μάϊος 9, 2005 εχω φτιαξει δυο αποκωδικοποιητες και εχω χρησιμοποιησει και στους δυο τα ιδια ακριβως το ενα τσιπακι είναι το ίδιο το άλλο ειναι αλλης εταιρίας αλλα ο cablecrypt II παίζει τέλεια! ο Ι δεν διορθωνει πολικοτητα .....ακολουθησα τα σχεδια της νεας version της 5 και αυτα ειναι τα σωστα για σπάσιμο γιατι μιλάνε για γειωση του πιν 33 καθως και γείωση της μιας διαδρομης του 18 απο τις δυο που διακοπτονται (στην version 4,4 δεν περιγράφονται αυτα τα δυο σημεία και δεν εσπαγε η εικόνα καθόλου ) στην version 5 αναφερεται οτι ουσιαστικα δεν διορθωνεται το προβλημα της αλλαγης πολικοτητας στον cable crypt I για αυτο λέω αν παίζει κατι άλλο να δοκιμασω! να σημειώσω ότι ο cable crypt II παίζει τέλεια με το classic invert στον I δοκιμασa και το επιπλεον κυκλωμα αλλα΄τίποτα
Legend1416003172 Μάϊος 9, 2005 Author #55 Μάϊος 9, 2005 Αυτή τη στιγμή έχω έναν CableCrypt 1 στην κατοχή μου, του έχω φτιάξει το κύκλωμα αλλά είναι σαν να μην υπάρχει! Είναι σίγουρο ότι δεν φτιάχνεται;’σχετο: Ο αποκωδικοποιητής είναι συνδεμένος με την TV με καλώδιο scart. Ακούγεται ένας ήχος όπως ακριβώς όταν έχει χιόνια η TV, ενώ παλιότερα με άλλο τρόπο σύνδεσης δεν ακουγόταν τίποτα.
doctor Μάϊος 9, 2005 #56 Μάϊος 9, 2005 Αρχική απάντηση από Legend [Σήμερα, στις 22:25] Αυτή τη στιγμή έχω έναν CableCrypt 1 στην κατοχή μου, του έχω φτιάξει το κύκλωμα αλλά είναι σαν να μην υπάρχει! Είναι σίγουρο ότι δεν φτιάχνεται;’σχετο: Ο αποκωδικοποιητής είναι συνδεμένος με την TV με καλώδιο scart. Ακούγεται ένας ήχος όπως ακριβώς όταν έχει χιόνια η TV, ενώ παλιότερα με άλλο τρόπο σύνδεσης δεν ακουγόταν τίποτα. εννοείς το κυκλωμα για την διορθωση πολικοτητας η το mod για το σπασιμο της εικόνας ;;;;;
Legend1416003172 Μάϊος 10, 2005 Author #59 Μάϊος 10, 2005 Έχεις δοκιμάσει άλλα τσιπάκια ή έχεις βάλει τα κλασσικά; Έχω βρει εναλλακτικές προτάσεις μένει τώρα να τις δοκιμάσω, και ο Θεός βοηθός!
doctor Μάϊος 10, 2005 #60 Μάϊος 10, 2005 Αρχική απάντηση από Legend [Σήμερα, στις 12:46] Έχεις δοκιμάσει άλλα τσιπάκια ή έχεις βάλει τα κλασσικά; Έχω βρει εναλλακτικές προτάσεις μένει τώρα να τις δοκιμάσω, και ο Θεός βοηθός! τα κλασικά .....αν δεις κατι καλυτερο ....ενημέρωσε ..........
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.