Jump to content

Modάροντας τον αποκωδικοποιητή filmnet

Legend1416003172

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Κατι εχει παρει και μενα το αυτι μου για τσιπ-μπιπμπιπ αποκωδικοποιητες νοβα...οποιος εχει καποια χρησιμη πληροφορια ας μου στειλει ενα π.μ(θα παρει σοκολατα ;) )

Εννοειται οτι το ενδιαφερον μου ειναι καθαρα εγκυκλοπαιδικο

Μην ασχολείστε και πάρα πολύ....ΔΕΝ πρόκειται να ολοκληρωθεί ποτέ πλέον το ολικό σπάσιμο.....Μετά τις τελευταίες αλλαγές(κανα χρόνο τώρα) είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.......Είχε ανακοινωθεί (background) ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα είχε σπαστεί και γι'αυτό ασχολιώντουσαν 3 άτομα στον κόσμο σπάζοντας ένα πρόγραμμα στα τρία και προσπαθώντας ο καθένας να σπάσει το δικό του κομμάτι......Μέχρι τώρα τίποτα ακόμα....... ;)

:OT: Γιωργο ασχολήθηκες ποτε και με δορυφορικά:OT: Ο ήχος στο φιλμ.. δεν έσπασε ποτέ τουλάχιστον όσο ασχολιόμουνα εγώ. Κάποιες έγκυρες πηγές λέγανε ότι το μοντέλο comcrypt κυκλοφορούσε παλιά και στην Γαλλία και μάλιστα οι Γάλλοι είχανε καταφέρει και είχανε σπάσει και τον ήχο. Για τους πιο καινούριους δεν ξέρω τι παίζει αλλά και στους παλιούς στην Ελλάδα δεν είχε καταφέρει κανείς τίποτα για τον ηχο(τουλαχιστον δεν ειχε βγει κατι public).

:OT:Τελικά πάντος στα ψηφιακά συστήματα όλα χακαριστήκανε αλλά αυτό το γ@@@ το irdeto 2 δεν έσπασε ,τουλάχιστον public και αυτό, ποτέ.

Hipro οι αλλαγές που αναφέρεις είναι για τον αναλογικό αποκωδικοποιητή ή για το Nova; Για την πρώτη περίπτωση δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι επειδή κάτι γνωστοί μου συνεχίζουν και βλέπουν κανονικά. Ο ένας όμως έχει πρόβλημα με το polarity, το κυκλωματάκι που έφτιαξε δεν πρέπει να λειτούργησε.

Λοιπόν για να σας κουφάνω, έπιανα Φίλμνετ συνδέοντας απλά ένα κομμένο καλώδιο κεραίας. Η λήψη ήταν πολύ καλή και με ήχο. Ίσως κάτι συνέβαινε ανάμεσα στη μία κομμένη άκρη του καλωδίου και την άλλη, που λειτουργούσε ως... αποκωδικοποιητής! :upside: Δυστυχώς είχα χιόνι στα άλλα κανάλια και το αντικατέστησα. :rip:

Στον αποκωδικοποιητή αναφερόμουν.....

Πιό παλιά ......βλέπαν κανονικότατα τα πάντα και με ήχο.....

Αρχική απάντηση από vagtsil [09-04-2005 02:43]

Ενα link που βρηκα...τυχαια

Δεν ξερω σε εσας σε εμενα ομως τα προγραμματα μου βγαζουν καποιο σφαλμα και δεν τρεχουν

Αρχική απάντηση από Chosen [09-04-2005 02:06]

Εγώ και για τα μεταμεσονύκτια "εκπαιδευτικά προγράμματα", πάλι από το SuperSport FM βάζω ήχο.

Προσοχή: Το κόλπο πιάνει μόνο όταν στο ραδιόφωνο έχει αγώνες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη...

Ελεος...:worship: :rofl: :rofl:

@Morfeas-dsl-

και εμενα στο link που εδωσες δεν μπορω να κλικαρω πουθενα....

Αρχική απάντηση από Solid Snake [Σήμερα, στις 15:00]

Ελεος...:worship: :rofl: :rofl:

@Morfeas-dsl-

και εμενα στο link που εδωσες δεν μπορω να κλικαρω πουθενα....

ανοιξε το με internet explorer ;)

Αρχική απάντηση από blacK_iCe [Σήμερα, στις 17:57]

Καλησπερα παιδια κανενα καλο site για ενημερωση για mods fimnet?

.....στην αρχη της σελίδας........:boxed:

Λοιπόν έκανα το mod, είμαι σχεδόν σίγουρος πως τα έκανα όλα σωστά. Αλλά δυστυχώς δεν έχω καθόλου εικόνα. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως μέσω του αποκωδικοποιητή δεν μπορώ να δώ ούτε τα ελεύθερα κανάλια...

Μετά από 2' update: Δεν το είχα συνδέσει με την κεραία :whistle2:! Τώρα είναι μια χαρά! Μένει μόνο το κυκλωματάκι για την πολικότητα και είναι έτοιμο! Μακάρι να είχε βγει κάτι και για τον ήχο αλλά δυστυχώς...

C**crypt 1 με καλή εικόνα και κύκλωμα για την αναστροφή πολικότητας έχω εδώ και 2 χρόνια περίπου,το σχέδιο του κυκλώματος που πρέπει να φτιαχτεί,υπάρχει στο net..

Το κακό είναι ότι στους 4 που έχω moddάρει για φίλους μόνο οι 2 δούλεψαν (ο ένας δικός μου).

Διαφορετικό PCB?’λλες συχνότητες στις κυματοπαγίδες?

Επίσης πιάνει στους Ccrypt2/Comcrypt 4000 και 4000Μ.

Ο ήχος μάλλον θα παραμείνει άπιαστο όνειρο.

Λοιπόν ολοκλήρωσα το project! Έφτιαξα το κυκλωματάκι και με λίγες ρυθμίσεις μάλλον τα κατάφερα! Το filmnet κάνει κάποια πολύ αραιά flash (1 κάθε 2 - 3 λεπτά) ενώ το supersport συχνότερα (1 κάθε 10 δευτερόλεπτα). Είναι εντάξει, ή μπορώ να το φτιάξω ακόμα καλύτερα;

Πραγματι, το κυκλωμα δουλευει μια χαρα. Χτες το εφτιαξα και τωρα εχω πολυ καλη εικονα και ελαχιστα flash.Αντε παμε για το n0va τωρα.....!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.