dirving69 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2017 Είμαι σε αναζήτηση φορητού πάγκου εργασίας. Οι λόγοι είναι 2. Πρώτα γιατι ο βασικός πάγκος δεν είναι πάντα εύκολα προσβάσιμος εξαιτείας αυτοκινήτου το οποίο εμποδίζει και πρέπει να μπαίνει-βγαίνει. Επίσης για ψιλο-δουλειές ή δουλίτσες που απαιτούν φορητότητα ψάχνω να βρώ πτυσσόμενο πάγκο ο οποίος θα εξυπηρετήσει τέτοιες καταστάσεις. Εχω δει στο youtube διάφορες λύσεις και έχω ξεχωρίσει 2-3 περίπτωσεις (Worx Pegasus, Keter και Holzman) οι οποίες κινούνται στα 100-150 ευρώ που είναι και το ανώτατο όριο που μπορώ να διαθέσω. Εχει κάποιος εμπειρία απο τέτοια περίπτωση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios13 Δεκέμβριος 22, 2017 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2017 Η Αγαπη εχει τον ΚETER ,κ απ οτι εχω δει ειναι ο ποιο εξυπνος κ αξιοπιστος,σε τιμη κατω των 100.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Δεκέμβριος 22, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2017 1 hour ago, Stelios13 said: Η Αγαπη εχει τον ΚETER ,κ απ οτι εχω δει ειναι ο ποιο εξυπνος κ αξιοπιστος,σε τιμη κατω των 100.... Βλέπω οτι η KETER έχει 3 μοντέλα. Ξέρουμε ποιο ακριβώς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Δεκέμβριος 22, 2017 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2017 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dirving69 Δεκέμβριος 22, 2017 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2017 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ο τύπος εδω έχει λυσσάξει με τον Worx και τον τεστάρει με οτι πάγκο κυκλοφορεί στην αγορά Το θέμα είναι οτι τον Worx δεν μπορώ να τον βρώ σε online μαγαζί παρα μόνο στο amazon.co.uk στο οποίο τουλάχιστον για την ώρα είναι εκτός στόκ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
geochal Δεκέμβριος 22, 2017 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2017 πριν 17 λεπτά, το μέλος dirving69 έγραψε: Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Ο τύπος εδω έχει λυσσάξει με τον Worx και τον τεστάρει με οτι πάγκο κυκλοφορεί στην αγορά Το θέμα είναι οτι τον Worx δεν μπορώ να τον βρώ σε online μαγαζί παρα μόνο στο amazon.co.uk στο οποίο τουλάχιστον για την ώρα είναι εκτός στόκ. Αν έχεις πεισθεί δες αυτό το Link από Amazon Γερμανίας https://www.amazon.de/WX060-1-Jawhorse-aufspannung-Workstation-Werkzeugablage/dp/B01C2NZZTS/ref=sr_1_1?s=industrial&ie=UTF8&qid=1513962287&sr=1-1&keywords=worx . Ίδιο πάγκο χρησιμοποιούν πολλοί που κάνουν κατασκευές στο youtube π.χ. April Wilkerson 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts