serpico75 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2017 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22, 2017 Καλημέρα. Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσω μπαταρία στο κινητό:Samsung GT-S7580 Battery: EB425161LU Υπάρχει τρόπος να αγοράσω καλής ποιότητας μπαταρία που μετά από 1 μήνα δεν θα είναι για πέταμα; Απ' όσο έχω δει στο internet, eBay, amazon, κλπ το πλήθος πώλησης, και η τιμή, δεν κάνουν την ποιότητα, Να δώσω σαν στοιχείο ότι έχω αγοράσει από eBay 2 φορές, και μου βγήκαν χάλια καί οι δύο. Για πέταμα. Είπα πριν πάω σε τρίτη αγορά, να ζητήσω μία βοήθεια εδώ, μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να πάω σε καλή μπαταρία. Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Δεκέμβριος 22, 2017 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2017 Υπάρχει η αυθεντική Samsung στο skroutz, με τρελή διακύμανση... Όμως, μήπως είναι ώρα να πάρεις νέο τηλέφωνο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Δεκέμβριος 22, 2017 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2017 Ναι. Σ' αυτό έχεις δίκιο. Το σκέφτηκα και γω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 22, 2017 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2017 37 minutes ago, Oric said: Υπάρχει η αυθεντική Samsung στο skroutz, με τρελή διακύμανση... Όμως, μήπως είναι ώρα να πάρεις νέο τηλέφωνο; Μήπως το τρελή διακύμανση σημαίνει "ναι μεν έχει τον ίδιο κωδικό, αλλά ΔΕΝ είναι αυθεντική"; Μήπως πάλι είναι ανακατασκευασμένες; Ο πρώτος του skroutz αναφέρει εγγύηση 6 μήνες αντιπροσωπείας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Δεκέμβριος 22, 2017 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 22, 2017 Συμφωνώ, ούτε εγώ θα την αγόραζα τόσο φθηνά. Better safe than sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts